iPadi u Zvjezdanim stazama

poruka: 46
|
čitano: 2.654
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "iPadi u Zvjezdanim stazama".
22 mjeseca
suspendiran

Nekako mi ova "vijest" još jedna u nizu tek toliko da se piše o Apple-u ili nekom njihovom proizvodu.

iPad nije baš ništa novo ni spektakularno što ne postoji već godinama. Prije X godina sam gledao (i slinio) za meni nedostupnima TC1000 i TC1100 koji su i dan danas po meni puno bolji od iPada (jedino što nema finger-touch scren, nego ima onu svoju posebnu olovku). Svakako je moguće da je ideja tableta potekla od zvjezdanih staza, ali već godinama imamo takve uređaje i neznam zašto bi iPad bio neka revolucija.

3 godine
RE: iPadi u Zvjezdanim stazama
logic kaže...

Masa ljudi koupuje zensku trbicu od xy hiljada kuna a ne vidim u cemu je ona funkcionalnija od iste takve kineske od 100 kn.

ne znam za tebe, ali ja ne kupujem ženske torbice!

DigiMagic kaže...

Namjerno nisu umrežili kompjutere, jer je poznato da Cylonci šire viruse po mrežama. Nevinašce

Šutim opet krivi film.

meni je najveća fora u ST nacin kako oni koriste one svoje data-padove. Ko post-it papiriće. Obična To-Do lista koja još može služiti kao najnapredniji znanstveni kalkulator sposoban za komplexne proračune. A što se tiče AI-a, sjećate se epizoda gdje se neki ljevi nađe sam na brodu i "AI" ga ništa ne kuži. Toliko o AI-u u ST. to je običan windows sa voice kontrolama.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
4 godine

jel ovdje tema apple? jeste. e onda evo dokaz, a ne obećanje. možda bi imali veće izglede kod dr. crusher da su naslikali zagriženu jabuku

JA:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
3 godine
hrvooje kaže...

jel ovdje tema apple? jeste. e onda evo dokaz, a ne obećanje. možda bi imali veće izglede kod dr. crusher da su naslikali zagriženu jabuku

Pa to je već poznato...i sam Jobs je bio pročitao poruku obožavatelja koji je rekao kako mu je iPad pomogao da upozna žensku u kafiću i svi su onda pljeskali...ali opet kažu da su oni mjenjali više partnera pa to onda znači da imaju kraće veze, a ovi sa drugim mobovima imaju duže i ozbiljnije vezeBelji se Znači iphone = kratkotrajna zabavaBelji se

Stoja
4 godine

LOL nije baš dobro znati da je ženska s tobom zbog mobitela...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
3 godine
Hyperion kaže...

Ali nažalost ima i takvih. Nije direktno vezano samo za mob, ali sa novcima općenito, a skupi i popularni  mob je jedno od prvih stvari koje će primjetiti i doći do zaključka da taj ima love...

Stoja
4 godine
Stoja kaže...
Hyperion kaže...

Ali nažalost ima i takvih. Nije direktno vezano samo za mob, ali sa novcima općenito, a skupi i popularni  mob je jedno od prvih stvari koje će primjetiti i doći do zaključka da taj ima love...

pa to je prvi teorem u hadžiavdagićninom savjetovalištu

JA:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
22 mjeseca
suspendiran
Hyperion kaže...

Nije bitno zbog čega je, bitno je da je tu i da se dođe do "cilja" ;)

Onako ju nećeš ženiti.

4 godine
neaktivan

Aksiom kolega, aksiom.

:)
4 godine
hrvooje kaže...

jel ovdje tema apple? jeste. e onda evo dokaz, a ne obećanje.

Jedino što ja vidim tu je da su žene promiskuitetnije i da više para znači više partnera...

Šteta što nema iPada tamo. Mislim da bi bile same nule uz njega :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
2 godine
neaktivan
D4RKL1NG kaže...
konjRR kaže...
artfull kaže...
konjRR kaže...

Citajuci ovu vijest ispada da je ipad prvi uredaj tog tipa sto je daleko od istine.

prvi vrijedan pažnje.

Za tebe mozda da.  Ali neki su svijesni da je ipad uvecan iphone i stoga nista vrijedno neke paznje.

Uredaji tog tipa koje smatram vrijednima paznje u nas nema za kupiti a i kostaju previse da opravdaju investiciju, jer mi takav uredaj trenutno nema neke svrhe kraj laptopa i smartphona.

Mozda mi u buduce zamijeni laptop neki od takvih uredaja ali ipad nije ni izdaleka sposoban to uciniti.

Začudio bi se, mase ljudi ga kupuju. Ne zbog mogućnosti, nego zbog komfora i dovoljne funkcionalnosti.

Pa joj sto ljudi nevole citati a vole komentirati. Nebi se zacudio koliko ljudi kupuje ipad zato i jesam rekao da su neki svijesni. Dakle manja kolicina ljudi jer kao sto je opce poznato vecina je glupa.

A vecina ga ne kupuje zbog komfora i nikakve funkcionalnosti nego zato sto ima naljepljenu jabuku, i zato sto je jobs rekao da je to kewl i revolucionarno. Dakle same shit diferent day, prica se ponavlja koa i sa svakim apple proizvodom ( dobro ne sa svakim ali definitivno vecinom u zadnje vrijeme tj. od kada ih ide dobro).

Littlemanbeingerased kaže...
KIKI3ooo kaže...

Sve što se vidi u zvjezdanim postoji i sad: laptopi, tableti, mobiteli, klizna samootvarajuća vrata, hologrami (dolazi nakon 3d-a), super računala, laseri, implanti.

Jedino ovo još nije: teleport, umjetna inteligencija i warp tj. ono najbitnije.

Kad se i ovo izmisli - na konju smo. Samo da nas ne strefi asteroid ili nedaj bože komet dotle. A treba pazit i na super vulkane. A dolazi i ledeno doba koje ce trajat 100 000 godina.

Nezelim biti buzz klller ali mozda bi trebalo malo i požurit sa tim.

mislim da bi ljudska rasa, u trenutnom stanju kakvom jest (mentalnom), izumom teleporta, warpa i A.I.-a samo stavila tocku na Extinction.

bitniji bi bio razvoj drustva poput onoga u ST-u.. a to se, zacudo, nigdje ne spominje vec se zagovaratelje drustva slicnoga tomu stigmatizira i marginalizira.

Dosta znanstvenika se slozilo da ce izum holodeka biti kraj covjecansta tj. da je to najopasniji izum do kojeg covjecanstvo moze doci opasnije od bilo kojeg oruzja, lose mode i moderne rap muzike.

JEr jednostavno nebi izlazili iz njih. U njemu bi sve bilo savrseno. Dakle nema vise razmnozavanja, rada, novih izuma itd. Zna se da je potreba majka svih izuma a ako imas holodeck sta ti jos treba?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 5:17 (konjRR).
3 godine
konjRR kaže...

Dosta znanstvenika se slozilo da ce izum holodeka biti kraj covjecansta tj. da je to najopasniji izum do kojeg covjecanstvo moze doci opasnije od bilo kojeg oruzja, lose mode i moderne rap muzike.

JEr jednostavno nebi izlazili iz njih. U njemu bi sve bilo savrseno. Dakle nema vise razmnozavanja, rada, novih izuma itd. Zna se da je potreba majka svih izuma a ako imas holodeck sta ti jos treba?

Glad lako vrača ljude u stvarnost. Holo-hrana ne bi mogla funkcionirati na način da si od nje sit, a kamo li da dobiješ nutritivne vrijednosti. Jedino spoj holodeka i replikatora, ali bi i dalje trebalo nabavljati energiju.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
2 godine
konjRR kaže...

Zamisli da daš ljudima iz 18st. komp i oni bi visili (kad skuže kako radit s njim :D)na njemu prvih par mjeseci (tjedana) stalno, al se odvikneš .Tako bi se i mi odviknuli od holodeka sad to nama izgleda kao nešto nevjerovatno al bi se u buducnosti navikli kao i mi danas na računala.

McLaren Mercedes
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 12:51 (loky4i4).
4 godine
loky4i4 kaže...

Zamisli da daš ljudima iz 18st. komp i oni bi visili (kad skuže kako radit s njim :D)na njemu prvih par mjeseci (tjedana) stalno, al se odvikneš .Tako bi se i mi odviknuli od holodeka sad to nama izgleda kao nešto nevjerovatno al bi se u buducnosti navikli kao i mi danas na računala.

Da naravno, kao sto danas ljudi odustanu od online igrica (npr WoW) nakon dva tjedna, ili na faceu ne trose vise od 2 minute dnevno... A netko se bojao da bi se ljudi mogli navuc na takve stvari i izgubit drustveni zivot... Neodlučan

Dakle, ni WoW, ni face ne moze zamjenit masu stvari u zivotu, pa svejedno ljudi masovno pretjeruju s njima, dok holodek, ako se napravi upola onako dobro kao ST-u, moze zamjenit sve...

Think locally, act globally...
4 godine

Ja se na neki način i bojim holodeka, da ti ne shebe um da više nerazlikuješ stvarno od hologramskog. Bila je epizoda s tim u TNG-u kada su se fajtali protiv profesora moriarty-a.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
4 godine
SupremeCommander kaže...
loky4i4 kaže...

Da naravno, kao sto danas ljudi odustanu od online igrica (npr WoW) nakon dva tjedna, ili na faceu ne trose vise od 2 minute dnevno... A netko se bojao da bi se ljudi mogli navuc na takve stvari i izgubit drustveni zivot... Neodlučan

Dakle, ni WoW, ni face ne moze zamjenit masu stvari u zivotu, pa svejedno ljudi masovno pretjeruju s njima, dok holodek, ako se napravi upola onako dobro kao ST-u, moze zamjenit sve...

Ne možeš nas sve svrstavat u isti koš.

Ja nikada nisam, a bome i neću igrati WOW ili bilo koju njegovu reinkarnaciju, tako isto i za Face, nikada nisam napravio account.

Na face stranice idem samo kada nekog tražim i to preko googla.

E sad ako se moja firma "reklamira" na face-u a ja sam zadužen za uređivanje onda bi morao, tj. bio prisiljen ga koristiti ali samo u korporativne svrhe.

Ne bi se navuko na njega jer imam karakter i neko svoje ja i mogu reći, ne, neću biti tvoj rob.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 13:35 (Exploder).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice