iPhone 3G S u prodaji

poruka: 23
|
čitano: 2.524
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 3G S u prodaji".
4 godine
iPhone 3G S u prodaji
Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
4 godine
iPhone 3G S u prodaji

Samtram da je za sada bespotrebno kupovati iPhone 3GS jer je iPhone 3G još uvijek dovoljno jak i preporođen s novim updateom 3.0. Također nema nekih revolucionarnih noviteta u novom iPhoneu da bi bio toliko napredan u odnosu na iPhone 3G.

3 godine
iPhone 3G S u prodaji

Ja bi ga uzeo radi brzine...

4 godine
RE: iPhone 3G S u prodaji

Evo da vidite malo prblizno o kvaliteti snimljnog videas novog iphona..

Vidim da su i slike dosta kvalitetnije s novog modela nego na starijem...autofokus dobro radi.

www.mmw.hr
4 godine
Vald1s kaže...

Vidim da su i slike dosta kvalitetnije s novog modela nego na starijem...autofokus dobro radi.

Fina kuća u dalmatinskoj zagori:)

A što se kamere/aparata tiče, moj Nikon je otprilike 800% bolji.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
3 godine
neaktivan
naxeem kaže...
Vald1s kaže...

bezvezna usporedba nikona i iphona uzasno nemate pojma usporedjivat

You will never walk alone
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 17:28 (ja00022).
4 godine
naxeem kaže...
Vald1s kaže...

ma daj se*es :P

eXtreme overclocker
4 godine
iPhone 3G S u prodaji

bolje da su ga nazvali iphone BS :)

Konzolitis - destroying games since PS 2
3 godine
iPhone 3G S u prodaji

stvarno... nema večih idiota od ovih konja šta kampiraju. kao da se dijeli zabadava Neodlučan. inače mobitel je ok al dok ne stave barem 5 mp kameru sa xenon flashom držat ču se ja svog LG wiewtyja.

4 godine
neaktivan
iPhone 3G S u prodaji

@naxeem. al i iphone je otprilike 800% bolji telefon od nikona tak da i to moras uzet u obzir.

kampirat sigurno necu, al kad i ako dodje potvrda da se moze jailbrakenut budem se ponovijo.

meni je iphone vrh!

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
4 godine

Ja samo komentiram smiješnu činjenicu da ljudi od guzice žele napraviti lice ili od telefona fotoaparat. Slika na mom trenutnom 3G i SonyEricssonu CyberShot K800i nije baš bitno različita niti će ikada biti. Možeš imati 45MPX na mobitelu i jedan dobar fotoaparat sa 3MPX će ga razguziti.

3 godine
iPhone 3G S u prodaji

hmm, bas me zanima oce u hrv bit moguce da vlasnici iphonea 3g uz nadoplatu dobiju iphone 3gs kao sto jo to u SAD-u

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
4 godine

da bar, ali po meni je to preoptimisticno za hr :D... btw kada bi se trebao on nac u prodaji u hr... ima negdje kakvih informacija ?

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
4 godine
neaktivan

pa meni je nesto ostalo u uhu 20.7. za rest of world. to bi bili mi Smijeh

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
3 godine
neaktivan
hyko kaže...

da bar, ali po meni je to preoptimisticno za hr :D... btw kada bi se trebao on nac u prodaji u hr... ima negdje kakvih informacija ?

več iduči mjesec neznam tocno kojeg 9 il negdi oko 20 neznam tocno al uglavnom iduci mjesec je tu......eh sada za koje lihvraske pare to ce mo vidjeti

4 godine
iPhone 3G S u prodaji

9. lipnja. je u nas po cijenama po kojima je na početku bio 3G.

4 godine
neaktivan
naxeem kaže...

9. lipnja. je u nas po cijenama po kojima je na početku bio 3G.

srpnja? Smijeh

4 godine
iPhone 3G S u prodaji

Da kod nas počinje prodaja 9. srpnja!

3 godine
iPhone 3G S u prodaji
4 godine
neaktivan
vjeko kaže...

e stari da imas samo blagi dozivljaj kako mi ides na zivac s tim svojim jednorjecnim postovima. sta je tu zanimljivo ? ?

4 godine
naxeem kaže...

Ja samo komentiram smiješnu činjenicu da ljudi od guzice žele napraviti lice ili od telefona fotoaparat. Slika na mom trenutnom 3G i SonyEricssonu CyberShot K800i nije baš bitno različita niti će ikada biti. Možeš imati 45MPX na mobitelu i jedan dobar fotoaparat sa 3MPX će ga razguziti.

Da, ljudi ne shavacaju da slika ne ovisi toliko o broju megapixela.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
4 godine
neaktivan

sve preko 3 megapixela na mobitelu je bacanje i trošenje bandwitha i memorije ... 3 megapixela je dovoljno za razviti klasičnu fotografiju u 10x15 ili 13x18cm 

Sa dostupnom tehnologijom nemoguće je imati kvalitetniju optiku i fotografiju u ultratankim kućištima sa minjaturnim lećama i stavljanje svega preko 3 Mpixela u mobitele ( osima ako nisu neke cigle veličine kompaktnih digitalaca ) je čisto razbacivanje specifikacijama marketing timova.

A.

3 godine
neaktivan
bubbach kaže...
vjeko kaže...

e stari da imas samo blagi dozivljaj kako mi ides na zivac s tim svojim jednorjecnim postovima. sta je tu zanimljivo ? ?

hahaha bravo care hahaha

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice