iPhone 4S - pobježe iz zatvora!

poruka: 37
|
čitano: 2.194
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4S - pobježe iz zatvora!".
4 mjeseca
Re: iPhone 4S - pobježe iz zatvora!
power_user kaže...
Volvox kaže...
diablo2211 kaže...

Po novom pravilniku moraju otključavat pretplatnicima...pitajte....

Ček stvarno ili? Disi to pročitao? ja bi trebao unlockat svoj ip4 jer oću na bonbon preć.

EDIT: a sad vidim šta je saša napisao, meni još godinu i pol traje.

Nakon isteka ugovora, načekat ćeš se još.

A znam da, kvragu-.-, a šta oni imaju nekakav kod ili nešto pa ga upišu ili kako to ide?

2 godine
Volvox kaže...
power_user kaže...
Volvox kaže...
diablo2211 kaže...

Po novom pravilniku moraju otključavat pretplatnicima...pitajte....

Ček stvarno ili? Disi to pročitao? ja bi trebao unlockat svoj ip4 jer oću na bonbon preć.

EDIT: a sad vidim šta je saša napisao, meni još godinu i pol traje.

Nakon isteka ugovora, načekat ćeš se još.

A znam da, kvragu-.-, a šta oni imaju nekakav kod ili nešto pa ga upišu ili kako to ide?

Ne zanm, moj je kupljen na ugovor, ali ja ga koristim na prepaid na bonbonu pa i mene zanima. Ako je po IMEIu/SNu onda će vidjeti da ugovor po kojem je kupljen još traje, a ako je po starosti onda će me pitati broj, a ne znam mogu li s bonbonom u T-Com(iako su tehnički ista mreža)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
4 godine
Unlock jos uvijek nema?
4 godine
iPhone 4S - pobježe iz zatvora!

Jamstvo se ne gubi ako donesete uređaj na servis kojemu je softver vraćen na tvorničke postavke ukoliko je to moguće.

Ako nije moguće vratiti na tvorničke postavke (teži kvar), igrate lutriju i postoji mogućnost da vam odbiju servisirati uređaj,

bez obzira na sve, čak i za to je jako mala mogućnost. Ajde bok. 

2 godine
Ian kaže...

Jamstvo se ne gubi ako donesete uređaj na servis kojemu je softver vraćen na tvorničke postavke ukoliko je to moguće.

Ako nije moguće vratiti na tvorničke postavke (teži kvar), igrate lutriju i postoji mogućnost da vam odbiju servisirati uređaj,

bez obzira na sve, čak i za to je jako mala mogućnost. Ajde bok. 

Ma nema teorije da skuže, oni samo restoreaju uređaj ako mogu, a ako ne pomogne daju novi.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
3 godine

Instaliranje novog iOS-a na tri telefona je patnja, a ako su telefoni JB onda to prelazi u agoniju. SBSettings je zakon, no noviji iOS-i rade tako dobro da i bez njega uzivam.

2 godine
Fliko kaže...

Instaliranje novog iOS-a na tri telefona je patnja, a ako su telefoni JB onda to prelazi u agoniju. SBSettings je zakon, no noviji iOS-i rade tako dobro da i bez njega uzivam.

Zašto patnja? Kada je JBan je malo zeznutije, ali isto pola sata(restore+jb+vraćanje backupa). Pogotobo sada s iCloud backupom, sve što je potrebno je jedan pass.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice