42% je nasjelo na marketinški trik - to je valjda taj "karakter".
Hehe, opet jedan jako pametan na kojeg ne utice marketing.
A koliko vidim na dresu od svakog drugog nogometnog kluba je Apple logo, tako i na banerima. ;-)
Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
99% ljudi je prije kupovine novog jojofona imalo neki drugi mobitel.
Onih 42% su iznimno inteligentni.
</sarcasm>
A koliko vidim na dresu od svakog drugog nogometnog kluba je Apple logo, tako i na banerima. ;-)
U filmovima, serijama, emisijama... appleov logo se prikazuje, a kad se radi o konkurenciji onda se svaki logo zamuti. Zašto?
đaba samsungovci u njihovim reklamama obilaze redove appleovih kupaca. čim ih više obilaze i vrbuju tim se iphone više prodaje.
U filmovima, serijama, emisijama... appleov logo se prikazuje, a kad se radi o konkurenciji onda se svaki logo zamuti. Zašto?
da se ne sramote, valjda.
Pa zašto vas to čudi? Apple ima jedno 10-15 puta bolju reklamu iphona i bolje načine prodaje od svih drugih firme, tako da prodaje neko smeće od mobitela dobro bi se prodavao, a možete zamislit kako se iphone, koji je iznimno dobar uređaj, prodaje.
Vjerojatno ih Apple plaća za to.
Za usporedbu gledam u zadnje vrijeme Psych seriju. U četvrtvoj sezoni Shawn ima iPhone ali ga drži u maski pa se ne vidi logo, dok recimo u njihovom uredu Gus ima Asusov laptop na kojeg je najljepljen veliki MS-ov logo. I na kraju serije piše: 'promotional consideration provided by Microsoft'.
A recimo u seriji Fringe (treća sezona) vole HTC-ove smartphoneove.
Vjerojatno ih Apple plaća za to.
Za usporedbu gledam u zadnje vrijeme Psych seriju. U četvrtvoj sezoni Shawn ima iPhone ali ga drži u maski pa se ne vidi logo, dok recimo u njihovom uredu Gus ima Asusov laptop na kojeg je najljepljen veliki MS-ov logo. I na kraju serije piše: 'promotional consideration provided by Microsoft'.
A recimo u seriji Fringe (treća sezona) vole HTC-ove smartphoneove.
Sve su to stari marketinski trikovi, jos iz vremena crno-bijelog filma. Pogledajte "thank you for smoking" za primjer marketinga, nije uopce bitno sto prodajes..
nevezano uz iphone
ko financira ova pusta istrazivanja?
rado bih otisao zalipiti toj osobi plesku
vise su dosadili
znan da ce bug i ostali portali drage volje to objavljivati
ali gdje je granica dobrog ukusa
(da i ne govorim o tuzbama i patentima)
nevezano uz iphone
ko financira ova pusta istrazivanja?
rado bih otisao zalipiti toj osobi plesku
vise su dosadili
znan da ce bug i ostali portali drage volje to objavljivati
ali gdje je granica dobrog ukusa
(da i ne govorim o tuzbama i patentima)
Ti, svojim klikanjem na ovakve vijesti.
Meni je interesantno kako Bug pokušava rascjepkati Apple-ovo kvartalno izvješće u više članaka a još nisu objavili ni glavne brojke o prihodima, profitu i broju prodanih primjeraka svega osim iPada.
Tko zna, možda glavni urednik još nije izmislio dovoljno uvredljiv naslov?
Ljudi dragi to i jest Amerika,...iphone je njihov proizvod i on je marketinski najbolje prikazan ,...a Amerika je najvece trziste,...tako je i sa automobilima,......FORD,GMC,i ostali njihovi srotovi sto trose nenormalno gorivo pa onda se neko cudi izbio rat u zemljama bogatim naftama,...pa sto pravis auto koje trosi preko 15 litr,....govorim uopste o njihovim terencima i mustang,i cadillacima
Zato jer Apple plati reklamu, isto tako često se vidi Sony u nekim filmovima..... ma praktički BILO kada kad vidiš ikoju marku u seriji i filmu 99% je plaćena...
Neki ljudi jednostavno ne žele prihvatiti da nije svima Android bolji bolji od iOS-a, siguran sam da u psihologiji postoji naziv za nekog tko vjeruje da je on uvijek najpametniji 
I da mao isam HTC Desire godinu dana, sada imam iPhone 4S tako da nisam jedan od onih malobrojinih kojima iPhone svetinja. Meni je iPhone samo mobitel,ništa više.
lol,otkud ti ovo?
Apple je u Q1 prodavo 412.000 iPhoneova.
Ljudi kupuju kvalitetno, to ti je taj karakter.
lol,otkud ti ovo?
Stvarno,ja još ni na jednom nisam vidio.
Ljudi dragi to i jest Amerika,...iphone je njihov proizvod i on je marketinski najbolje prikazan ,...a Amerika je najvece trziste,...tako je i sa automobilima,......FORD,GMC,i ostali njihovi srotovi sto trose nenormalno gorivo pa onda se neko cudi izbio rat u zemljama bogatim naftama,...pa sto pravis auto koje trosi preko 15 litr,....govorim uopste o njihovim terencima i mustang,i cadillacima
Cista istina, sve je pocelo od Amerike, a citav svijet zna da su jedna od najglupljih nacija, obmanuta svime i svacime, i opet se pola svijeta povelo za njima u mnogo cemu.
Cista istina, sve je pocelo od Amerike, a citav svijet zna da su jedna od najglupljih nacija, obmanuta svime i svacime, i opet se pola svijeta povelo za njima u mnogo cemu.
Predpostavljam da smo mi Hrvati onda jedni od najpametnijih. To se i vidi na forumu, sve sami genijalci 
Pa i jest,...to ono sto se danas desava,...Amerika izaziva ratove i ostalo,...sve je njima skoro potcinjeno ,evo pre neki dan su i magaupload uspjeli ugasit,....rade sta hoce,....
care podhitno si nadji zivot... prolupat ces dokraja u toj zatvorenoj sobici...
Složio sam mali flow chart, možda se netko pronađe. 
Ahahha ovo je genijalno.
Da budemo načisto, ja mrzim fan boye, al nema mi ništa gore od ljudi koji seru po Apple-u, samo zato jer je to Apple. Takvi su mi i gori od fan boya.
Apple je u Q1 prodavo 412.000 iPhoneova.
Ljudi kupuju kvalitetno, to ti je taj karakter.
I McDonalds je vrhunac kulinarstva, kvalitete i okusa...
Opet počinju kretenski argumenti količina=kvaliteta