Lol promjenili proc, kameru i OS koji ce ionakop bit dostupan na iPhoneu 4 i eto novi proizvod koji ce kupit milion ljudi....
Sto nije bilo receno da ce se ovaj novi iPhone zvat 4G S?
Sto nije bilo receno da ce se ovaj novi iPhone zvat 4G S?
Ko će znat, Apple je nedavno reko da iPhone izlazi na proljeće, možda 4GS izlazi u 9.mj, a 5 u 4. mj
Lol promjenili proc, kameru i OS koji ce ionakop bit dostupan na iPhoneu 4 i eto novi proizvod koji ce kupit milion ljudi....
hm da, zamisli čuda. drugi proizvođači uopće ne rade tako i uopće ne izbacuju nekoliko proizvoda godišnje...
kad ne bi bio tako bezobrazno skup možda bi se i našao u mom vlasništvu, ali mi se cini da ce desire i dalje biti dovoljan :)
Koji nesimetrican dizajn? Inače ovo baš i nije neka vijest, o navedenim stvarima govori se vec mjesecima. Meni nedovoljno novosti da zamjenim 4ku. Jedino da upgrade neku vecu novost ili veci ekran..
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Koji nesimetrican dizajn? Inače ovo baš i nije neka vijest, o navedenim stvarima govori se vec mjesecima. Meni nedovoljno novosti da zamjenim 4ku. Jedino da upgrade neku vecu novost ili veci ekran..
ovaj
http://thisismynext.com/2011/04/22/iphone-5-design/
to se netko malo zaigrao, ali svejedno. nema smisla jer ne bi bio praktičan za držanje u landscape položaju.
vjerojatni ni ja neću još mijenjati četvorku. pogotovo ako je ovo skok poput onog sa 3g na 3gs. a i zato što imam ipad 2 i ne koristim iphone u onoj mjeri u kojoj sam ga koristio prije ipada.
MC Not Nice
nema
Nikakve. Gdje piše da je to povezano?
Tko je rekao da ima?
Receno je da ce novi uredjaj imati vecu rezoluciju i vecu osjetljivost na dodir.
MC Not Nice
Nema se više kaj za ismislit tak da ne znam kaj ko očekuje.
Ekrani su oko 300dpi, megapixeli su više nepotrebni jer svaki bolji telefon snima HD.
Svaki OS ima svaku aplikaciju i na svakome se sve može.
Sljedeći korak je pumpanje specifikacija u nebo dizanjem takta procesorima, više jezgri i kamere sa bezbroj megapixela.
Ne vidim potrebu za kupovinom novog telefona poslije modela 4, eventualno kad istekne ugovor uzet 5 jer bude novi, nova garancija i nova baterija.
po mojem, vrijeme im je da obrate pažnju na bateriju
da izmisle neku bateriju da drži taj iphone bar 3-4 dana online
A kuda su nestale one baterije koje su bile na eriksonu T-28 li-polimer
Nemoguce je da ta dva mobitela jednako struje trose!
ma izmisljaju toplu vodu "imat ce ekran bolji odaziv"
pa neznam stvarno sta ce bit bolje meni se na iphonu 3 osjeti i pomak od 0.001 milimetra veca razlucivost ekrana??,pa cemu ja na 3ojci vidim sve bez problema...
ma...svake godine nova verzija postali su gori od activisiona i coda
ma...svake godine nova verzija postali su gori od activisiona i coda
Nego što bi ti, jedan mobitel koji će ti trajati 15 godina?? A drugi proizvođači su bolji, koji nove verzije izbacuju svakih 3-6 mjeseci?
Mah apple se poceao prese-avat s tim iPhonom,izgubit ce pojam imena,bilo bi im bolje da se uvate posla i naprave nesta novog pa da stevo moze rec "revolutionary" sa razlogom.Iako se to nece nikad dogodit jer je takva appleova politika koja mi se gadi
Pa u 4ci je li-po baterija. I u hrpi novih gadgeta/telefona.
Virujem da ce to OPET bit jedan od najboljih mobitela a vrlo vjerojatno i najbolji mobitel do sad (da ne budem prekritičan :)
Morate shvatit ovo :
Apple ima samo jedan mobilni uređaj.
Nove verzije uređaja izbacuje svakih 9-10 mjeseci.
HTC ima stotinjak mobilnih uređaja.
Nove uređaje izbacuje svaka 3 mjeseca.
(ZNAČI NE VERZIJE UREĐAJA)
Apple je daleko u prednosti pred HTC-om i ostalom ekipom, zato i ima promet dionicama od 312 milijardi USD $
Ima da im promet još više naraste jer je Jukić u drugom threadu preporučio androidašima da kupe iphone;)
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/android-market-napokon-hrvatskoj/99644.aspx?page=3&jumpto=2038947&sort=asc&view=flat
Ima da im promet još više naraste jer je Jukić u drugom threadu preporučio androidašima da kupe iphone;)
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/android-market-napokon-hrvatskoj/99644.aspx?page=3&jumpto=2038947&sort=asc&view=flat
Dragi Ezio, poštjem tebe i tvoju temu a i "Jukića", valjda gospodina Jukića, ali da ne kompliciram;
ako Iphone 5 zadovolji slijedjeće uvijete, 1 ga kupujem over HTC-a, bilo kojeg, daklem;
1 kada kućište naprave iz kombinacije MacBookAir-a i HTC DHD-a, znači kuul fuul aluminjisko, stakleno je OK, ali koji bi to doživljaj bio čvrsto alu kućište, relativno oštrih rubova iz jednog komada aluminija, Vauuuuuu
,
2 kada Aplle napravi "nešto" nalik Sense obzirom, ne želim imati kalendar naprimjer kao samu ikonu, pa ga otvaram, želim ga cijelog na ekranu, fiksnog kao jedan ekran od mogućnosti preko nekoliko koliko ih recimo imam na trenutnom launcheru, da ih ne reklamiram i ulazim u OT,
3 kada Iphone malo naraste s dijagonalom po i gramima, osobno nemam problema sa 4.3 ili 4.5 čak,
4 kada, malo je možda i već otrcano, bluetooth bude imao "svoju" funkciju za sve prema svima,
5 kada, ovo čak i ne mora, Iphone bude možda nazivno imao manju internu memoriju, ali i mogućnost unosa SD kartice, pa koji je problem na kraju imati i 32 GB interne memorije + 32 GB na SD kartici, zar ne,
6 kada, ovo je možda malo traženja kruha preko pogače, ali kada bi Iphone ubuduće mogao imati ili veću kameru od 5 MP, 8 recimo ili jaču, bi xenon bljeskalicu, stereo zvučnike, ILI neka bude linija koja nema kameru, osobno bih i takvog mogao čak i prije kupiti, kada sam tamo 1997 kupio svoj 1 mob, Sony Z1, kakva kamera na mobu he he he he, niti više og nekih 5 nijansi plave boje nisu mogli staviti, a pogledaj danas kakva je situacija na tržištu
!!
Ako se netko potrudi pa makar umalom napravi mob po ovim specifikacijama, napraviti će po mojem subjektivnom mišljenju otrovno dobar mob, KOJEG ĆU S GUŠTOM PLATITI pa makar 1000 oera, ili i koji više, jer kada je bal, neka je maskenbal
!
BTW; nadam se da će do rujna mjeseca doći nešto novoga iz Aplle-a, a ako to bude 5-ica, ajme veselja, makar, malo sam skeptičan. A onaj mob za koji si rekao da nije simetričan za landscape rad i gledanje, pa kada bi postojao dock, vjerojatno da niti to ne bi bilo problem za krajnju izvedbu
!
Androidaši vole android iz jednog razloga : Otvorena platforma.
Oni time kreiraju softver po sebi gotovo, od sucelja pa do optimizacije...
70% iskreno mrzi Apple, 20% razmatra cijelo tržište, a 10% njih ne odlučuju sami pri izboru mobitela već tu ulogu ima netko IT osvješteniji...
Kupi ajfon ako hoćeš trošiti lovu na glupave aplikacije. Vau koji argumenti za Ajfon.
Kad se može naći džabe čemu kupovati. (Svejedno je, jeli iOS, ili Android ili WP7)

hahahah, ova zadnja recenica je epic
Mozda ga ne mrze, ali ga sigurno ne preferiraju niti vole