iPhone (opet) ne zvoni?

poruka: 102
|
čitano: 6.877
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone (opet) ne zvoni?".
2 godine
iPhone (opet) ne zvoni?

Sad isprobao i stvarno ne radi... {#}

3 godine
iPhone (opet) ne zvoni?

{#} 

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
2 godine
iPhone (opet) ne zvoni?

Stevi je svejedno, on se budi kad hoće...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
4 godine
iPhone (opet) ne zvoni?

LOL opet {#}

2 godine
iPhone (opet) ne zvoni?

Čekamo dok iPhone i ostale derivaciji ajProizvoda počnu upotrebljati u medicinske svrhe(op.a. ako već nisu).Tako nije teško zamisliti situaciju gdje 10(++) pacijenata umire jer ajProizvod jednostavno nije registrirao da su njihova srca prestala raditi.No eto korisnici su navikli na bugove, mršte se, tapšaju se poramenima i kažu:"Ma kompromis, i guess, ali pogledaj kako dobro izgleda tako ukočen uz iPhone".Osvrt Jabuke, bug će biti ispravljen u sljedećoj nadogradnji iOS-a.

OUT

2 godine
iPhone (opet) ne zvoni?

NIJE BUG!

iPhone zna da ste ludovali cijelu noć i ne želi Vam smetati...

3 godine
RE: iPhone (opet) ne zvoni?
Xanzzu kaže...

NIJE BUG!

iPhone zna da ste ludovali cijelu noć i ne želi Vam smetati...

Vidiš Jobs je mislio unaprijed za sve nas xD

4 godine
iPhone (opet) ne zvoni?

Nemreš bilivit, TO! Koliko li će trebati ostalim proizvođačima da dostignu funkcionalnost iPhonea? Njima naime nikad nije dosadno, uređaj se brižno skrbi da se ne opuste previše.

Vjerujem da i drugi smartphone-i imaju svojih mušica i bugova, samo što je iPhone najrazvikaniji. Zar je previše očekivati od tih uređaja da: imaju dobar i stabilan prijem signala, ne izgube jednog ili cijeli popis kontakata, radi im podsjetnik/budilica, napajanje izdrži bar 2 dana? Mislim, to su mobiteli mogli prije puno godina s manje postavljenih baznih stanica. Što li su to uspjeli postići? Umjesto - ako je na satu toliko, ako se poklapa datum > zvoni, što li radi software da ga zbunjuju datumi, položaj planeta...? Hoće li npr. objaviti da im se ne smiju približavati korisnici Samsunga zbog nekompatibilnog zračenja?!...

17 mjeseci
iPhone (opet) ne zvoni?

Po tome sestre i doktori u bolnici nisu trebali doc danas da pomognu svim idiotima koji su se otrovali alkoholom sinoc ?

22 mjeseca
iPhone (opet) ne zvoni?

Kod mene iPhone 4 sa 4.2.1 IOS-om, bez ikakvih problema zazvonio na namjesteni alarm jutros (01.01.2011).

3 godine
iPhone (opet) ne zvoni?

Ni meni nije radilo,pa sam produžio do 4 spavat.... :P

hvala Stevie {#}

4 godine
iPhone (opet) ne zvoni?

Prokleti Siemens S25 (98 - 99 god.) je znao da se sam ugasi i upali u tacno vrijeme. Tada smo bili 20 vek....sada smo 21

Zasto nisu ga dali na ispitivanje sto vecem broju ljudi da se ne bi desavale ovakve LOL situacije? Jel to oni proizvode moitele ili kuhaju kompot os skupih sljiva pa sve to duture upakiraju u fancy kutiju.

I'am a PC :)

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
3 godine

Zaista nevjerovatno, zar si nitko ne postavlja pitanje kako izgleda taj kod za budilicu?

3 godine
Šef kaže...

{#} 

Haha sretna nova :))

2 godine
iPhone (opet) ne zvoni?

Yebes firmu koja nemre ni alarm na mobitelu slozit kak spada...

Pravi programeri programiraju binarno!
4 godine
iPhone (opet) ne zvoni?

It just works...

Appy new year :)

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
4 godine
alankish kaže...

Čekamo dok iPhone i ostale derivaciji ajProizvoda počnu upotrebljati u medicinske svrhe(op.a. ako već nisu).Tako nije teško zamisliti situaciju gdje 10(++) pacijenata umire jer ajProizvod jednostavno nije registrirao da su njihova srca prestala

Tako je, bolje da uzmu recimo Android koji ima 359 propusta...

http://www.bug.hr/vijesti/359-sigurnosnih-propusta-androidu/104758.aspx

Think locally, act globally...
4 godine
iPhone (opet) ne zvoni?

Hm, tko vam kaže da to nije namjerno napravljeno? Možda su doista željeli da se ljudi naspavaju nakon proslave {#} I preporuka: kupite prave, starinske budilice, koje ne ovise o softveru...

3 godine
SupremeCommander kaže...
alankish kaže...

Čekamo dok iPhone i ostale derivaciji ajProizvoda počnu upotrebljati u medicinske svrhe(op.a. ako već nisu).Tako nije teško zamisliti situaciju gdje 10(++) pacijenata umire jer ajProizvod jednostavno nije registrirao da su njihova srca prestala

Ti propusti su vjerojatno već rješeni do sad, lako je govoriti o propustima kada je kod otvoren, da apple otvori svoj kod onda bi tek vidio kako je "savršen".

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
3 godine
SupremeCommander kaže...
alankish kaže...

Pa bolje, jer mene bar budi.

Ali android bi bar registrirao da pacijentima srca stanu:

http://www.appbrain.com/app/instant-heart-rate/si.modula.android.instantheartrate

3 godine

Ja nevjerujem ti smartphonima kaj se budilice tice vec par puta sam zaspo znalo se desit da il mi zvoni uzasno kratko(par sec)il zvoni pol sata kasnije il par pretiho tak da kraj toga imam svoji stari S500 koji mi sluzi samo za budenje

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
2 godine
Riker kaže...

Hm, tko vam kaže da to nije namjerno napravljeno? Možda su doista željeli da se ljudi naspavaju nakon proslave {#} I preporuka: kupite prave, starinske budilice, koje ne ovise o softveru...

Hehe, ja imam ovakvu (ne tu, ali takvu, na navijanje). Pokraj nje ne možeš ostat u snu.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 19:03 (nidjo123).
4 godine
iPhone (opet) ne zvoni?
Ma ovo je bas super. Ako nista drugo bar daje hejterima malo poticaja da jos malo seru, jer eto, nisu do sada dovoljno...
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
20 mjeseci
protjeran
iPhone (opet) ne zvoni?

Tko radi taj i griješi.

.U.
3 godine
Danny_HR kaže...
Ma ovo je bas super. Ako nista drugo bar daje hejterima malo poticaja da jos malo seru, jer eto, nisu do sada dovoljno...

CROifer kaže...

Tko radi taj i griješi.

{#}

4 godine
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Prokleti Siemens S25 (98 - 99 god.) je znao da se sam ugasi i upali u tacno vrijeme. Tada smo bili 20 vek....sada smo 21

Zasto nisu ga dali na ispitivanje sto vecem broju ljudi da se ne bi desavale ovakve LOL situacije? Jel to oni proizvode moitele ili kuhaju kompot os skupih sljiva pa sve to duture upakiraju u fancy kutiju.

I'am a PC :)

Siemens rules, steta sto je puko... kad se samo setim koliko je on imao sitnih stvari koje nisi ni primetio. Npr. evo jedne: kad je na punjacu ne radi vibracija, zanimljivo to novi Ghz GB mambo jumbo telefoni nemaju, ko razume shvatice....

---------- markantz
20 mjeseci
protjeran
iPhone (opet) ne zvoni?

Idu Ajfoni 50 % dolje,svi ce ih pokupovat!

.U.
2 godine
CROifer kaže...

Idu Ajfoni 50 % dolje,svi ce ih pokupovat!

Pa s obzirom na ovaj popust od 50% u t-mobileu, na oglasnicima bi trebao pojeftiniti cca. na 2500kn.

4 godine

Neka mi sad netko kaže da je iphone i iOS dobar. Onako alarm ima bug pa da ne zvoni... ni ne želim dalje znat...

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
2 godine
ParaNO1d kaže...

Neka mi sad netko kaže da je iphone i iOS dobar. Onako alarm ima bug pa da ne zvoni... ni ne želim dalje znat...

iphone i iOS su dobri.

zapravo, to je veliki understatement.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 19:57 (ansha).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice