Iskonovi nacionalni paketi

poruka: 26
|
čitano: 3.768
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Iskonovi nacionalni paketi".
4 godine

Vidim kako je dostupno u cijeloj hrvatskoj. Isprobao sam 10 brojeva u okolici vinkovaca i nije dostupno niti za jedan.

There's no SAVE GAME in real life!!!
3 godine
neaktivan

Dali je u te pakete uracunata mjesecna pretplata od t-coma za telefon ili?

2 godine
RE: Iskonovi nacionalni paketi

kod mene u vođincima može i ja startam sa 01.05.2010.ne mogu prije jer imam sa govnima iz t-coma ugovor za tipkovnicu i miša do 25.4. ćim to izađe evo me na iskonu.

2 godine

iskon=t-com

Jedino kaj su kod iskona manje cijene a samim time i nije pokrivena cijela Hrvatska.Imaju sreće oni koji imaju dostupan iskon.

Cool

Zasto sebi stvarat konkurenciju koja bi donjela manje profita?

Time i t-com neće pokrit cijelu mrežu da bude dostupan iskon jer bi ljudi prelazili na iskon.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 16:15 (mihi999).
4 godine
Cvjetko kaže...

Ovo piše ispod gornje slike:

"Korisnici će uz Iskonov mjesečni račun dobivati i dodatni račun od T-Coma kao naknadu za telefonsku liniju"

Faith is only fiction.
4 godine
neaktivan

Čak da i 24 sata dnevno telefoniram nemaju se što žalit ako sam platio flat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 16:20 (Jimmy).
2 godine
protjeran

pa da nisu mogli upload zeru povečat

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
2 godine

''No u Iskonu naglašavaju kako se korisnici Unlimited paketa obvezuju pri korištenju opcije neograničenog telefoniranja istu koristiti na razuman način, u skladu s Iskonovim principima fer potrošnje.''

Šta to znači i jel ima gdje za pročitati koji su to ''fer principi potrošnje''. Mislim da bi bilo fer da ako daju unlimited paket razgovora ništa ne ograničavaju. Ili, neka ga već u start ograniče na ono šta misle da je ''fer potrošnja''. Ovo je inače stupidno. ''Dati ćemo vam da pričate koliko hoćete, ali ipak nemojte pričati koliko hoćete.''

EDIT: Našao sam... Nisam pogledao prije postanja jer sam si gledao paket koji bi sebi uzeo... No... ''Pretplatnik se obavezuje koristiti opciju "neograničeno telefoniranje" na razuman način, odnosno ako tijekom jednog obračunskog razdoblja ostvari količinu poziva koja prelazi prosječnu potrošnju svih korisnika navedene opcije za 300%''. Dakle, ako dobro shvaćam, ako SVI sa tim paketom telefoniraju ko manijaci (neki neće, ali će ipak prosjek biti puno veći) nikome ništa? Ako je prosjek abnormalno velik po broju minuta onda još imaš 299% fore na to :)  Samo me zanima da li će davati kakve mjesečne podatke o tome kolika je najviša prosječna potrošnja da se ljudi znaju ravnati, ovako mogu velikom broju ljudi slati opomene tvrdeći kako prelaze imaginarni prosjek za 300%.

Don't be mean to me.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 16:34 (Bigkix).
4 godine

Pa ovo je skoro pa besplatno kada se gleda iz moje perspektive.

It's good to be smart - It's smarter to be good
3 godine
neaktivan
D4RKL1NG kaže...
Cvjetko kaže...

Ovo piše ispod gornje slike:

"Korisnici će uz Iskonov mjesečni račun dobivati i dodatni račun od T-Coma kao naknadu za telefonsku liniju"

Pa to je preskupo ko je lud sad dat za ovaj srednji paket oko 220 kn sa t-comovom pretplatom bolja je optima 10 puta kod nje je sve 155 kn i jos su telefon i internet odvojeni pa si nestvaraju smetnje ko ovi paketi u iskonu.

4 godine
mirkolj kaže...

kod mene u vođincima može i ja startam sa 01.05.2010.ne mogu prije jer imam sa govnima iz t-coma ugovor za tipkovnicu i miša do 25.4. ćim to izađe evo me na iskonu.

ma vi "kupusari" dobijete sve prije nego mi u mikanovcima (novim) pa ako bude isto kao i sa t-com adsl-om mi ćemo to dobit za negdje 2-3 godine. xD

There's no SAVE GAME in real life!!!
3 godine
Cvjetko kaže...

Pa to je preskupo ko je lud sad dat za ovaj srednji paket oko 220 kn sa t-comovom pretplatom bolja je optima 10 puta kod nje je sve 155 kn i jos su telefon i internet odvojeni pa si nestvaraju smetnje ko ovi paketi u iskonu.

Ovo su HR.Duo paketi koji idu preko T-Coma.

Iskon ima još i Iskon.Duo pakete kod kojih se ništa ne plaća T-Comu, a npr telefon + ADSL 3mbs FLAT dođe 150 kuna.

3 godine

zna li netko koliko bi morao placati t-comu kada bih ovo uzeo?

3 godine
neaktivan
klimama kaže...
Cvjetko kaže...

Ovo su HR.Duo paketi koji idu preko T-Coma.

Iskon ima još i Iskon.Duo pakete kod kojih se ništa ne plaća T-Comu, a npr telefon + ADSL 3mbs FLAT dođe 150 kuna.

Da a pogledaj prvo dostupnost iskon dua.

3 godine
Cvjetko kaže...
.

Da a pogledaj prvo dostupnost iskon dua.

Budući da je Iskon u vlasništvu T-com-a i služi T-com-u za borbu protiv jeftinije konkurencije bez spuštanja cijena tamo gdje je T-com jedini, potrude se oni da Iskon.Duo bude dostupan gdje i konkurencija, a kako bi ljudi što manje napuštali T-comovu obitelj.

4 godine
neaktivan
mind_challenge kaže...

zna li netko koliko bi morao placati t-comu kada bih ovo uzeo?

U ove Iskonove cijene je uključen priključak za T-comov Internet od 80kn.

Ali ostaje obaveza i plaćannje telefonske pretplate T-comu. Najmanja je 55kn, ako se ne varam.

Ali se poslije ne plaćaju potrošeni impulsi T-comu.

Znači ovim cijenama se doda i cijena telefonske pretplate T-comu.

Ali onda imaš jeftinije telefoniranje na Iskonu (oko -25%) + besplatno telefoniranje (ovisi o paketu koliko)

3 godine
neaktivan

Sve je to žalosno kad budemo imali optiku i simentricne brzine onda bi se dalo vec razgovarat.

3 godine

znaci recimo za ovaj drugi paket (nezz. sad ime) bi to bilo nekakih 160kn paket+55kn t-comu pretplate +80kn za prikljucak(btw. dali bi ga moro platit ako vec sad imam t-com adsl?) kada sve sracunam doslo bi me jeftinije nego ovo sto sad placam sve t-comu, mozda bi i presao na iskonNeodlučan

4 godine

hahaa, meni sad istekao ugovor sa metronetom i ako ga produzim nude mi flat intenet za 49 kn  ili opciju dual flat (internet i telefon) za 100 kn, isto tako povecat ce  mi brzinu sa 2mb/s na 4 mb/s, meni dosta...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
4 godine
neaktivan
mind_challenge kaže...

znaci recimo za ovaj drugi paket (nezz. sad ime) bi to bilo nekakih 160kn paket+55kn t-comu pretplate +80kn za prikljucak(btw. dali bi ga moro platit ako vec sad imam t-com adsl?) kada sve sracunam doslo bi me jeftinije nego ovo sto sad placam sve t-comu, mozda bi i presao na iskonNeodlučan

Taj drugi paket za 160kn donosi:

-flat Internet

-dodatna telefonska linija (novi Iskonov broj) ili stari broj koji ide preko Iskona (a može se i ostaviti kako je i do sada bilo)

-100 minuta besplatnog razgovora

-oko 25% jeftiniji telefonski impulsi

-u tih 160kn je uključen T-com priključak za Internet, valjda bi trebalo odjaviti to što imaš pa onda dobijaš novi, opet T-comov, priključak i modem od Iskona

-i još se mora plaćati T-comov telefonski priključak od 55kn

Ukratko - za 214kn se dobije flat, 25% jeftinije telefoniranje+100 besplatnih minuta.

Sada T-comu plaćaš 180kn za flat + 55kn (ili 74kn po uobičajenom paketu) za pretplatu telefona + 25% (ili i više, ovisno o paketu)  skuplji impulsi.

Znači itekako se može isplatiti, naročito onima kojima su nedostupne druge opcije osim T-coma.

Minus je što se ne može priključiti MaxTv i što može biti problema sa kvalitetom linije (ako se sav promet iskoristi za Internet)

4 godine
dark_wizz kaže...

Vidim kako je dostupno u cijeloj hrvatskoj. Isprobao sam 10 brojeva u okolici vinkovaca i nije dostupno niti za jedan.

Dostupan je svuda gdje je dostupan i T-com! Baze se stalno update-aju, ali nešto kasne za t-comovim. Uglavnom dostupno ti je ako ti je dostupam i t-šit.

Cvjetko kaže...

Nije! na sve te pakete ide +55kn

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
4 godine

I opet ta nesretna telefonska pretplata.... Viče

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
4 godine

Dakle, ako dobro shvatih:

Uzmem paket HR.DUO Smart + mini paket za telefon, pa bi ukupni troškovi koje imam za telefon i internet bili 55.35 + 119.00 = 174.35 kn?

Nek me netko ispravim ako griješim, ali ovo mi super zvuči. U mojem slučaju, to je ušteda oko 80 kn mjesečno. 

2 godine
Mckilem kaže...

Dakle, ako dobro shvatih:

Uzmem paket HR.DUO Smart + mini paket za telefon, pa bi ukupni troškovi koje imam za telefon i internet bili 55.35 + 119.00 = 174.35 kn?

Nek me netko ispravim ako griješim, ali ovo mi super zvuči. U mojem slučaju, to je ušteda oko 80 kn mjesečno. 

''uz Iskonov račun, korisnik dobiva i T-Comov račun za telefonsku liniju, u iznosu ovisnom o tarifnom paketu T-Coma koji koristi.''

Da, onda je to 174,35 kn. Jedino ne kuzim, zar je maks u tom paketu flat brzine 1 Mbitps?

Don't be mean to me.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 15:53 (Bigkix).
2 godine

Koristim Iskonov HR.Duo paket, sada se zove Surf, nadodali su u njega 100 besplatnih minuta, cijena je ista.

Pretplata koju plaćate T-comu je pretplata za telefon. Ta pretplata sada vjerojatno iznosi 60KN+ PDV = 73.8KN. 

Kada prelazite na Iskon trebate promjeniti tarifu svog paketa za telefonsku liniju sa Super 60 na Halo Mini 40, koja sa PDV-om iznosi 55kn.

Na kraju smanjite pretplatu za telefon 20ak kn (smanjivanjem te tarife jer impulsi idu preko iskona), dobivate XXX besplatnih minuta ili neograničeno telefoniranje sa Unlimited paketom, 30% jeftinije impulse, obračunsku jedinicu sekundu i nešto jeftiniji internet. Ušteda nije ogromna, ali tijekom više 

mjeseci bi mogla biti velika. Jedini problem sa Iskonom je što koriste IP telefoniju, koja zna prekidat (moje iskustvo)

4 godine

Sve je ovo Tcom maslo,zasto ne mogu biti na infrastrukturi od koga zelim? Zasto drzava ne regulira fizicki prikluljucak od usluge? Zasto smo uvijek zadnji u svemu ?

Uvijek Vaš nikad svoj.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice