Ispravljeni Cougar Point od ponedjeljka

poruka: 25
|
čitano: 1.176
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ispravljeni Cougar Point od ponedjeljka".
2 godine

Zajeb je velik, ali stvarno su ekspresno reagirali. Svaka čast.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine

Da li se čipset Cougar Point koristi i za i3 procesore?

4 godine

Mene interesira kolika je sansa da se stari chipseti nadju u prodaji zajedno s novima tj. koliko je sigurno ako uzimam novu plocu da je gore nova revizija chipseta. Jesu li nasi trgovci povukli sve ploce ili ce prodavati i stare i nove?

2 godine
Re: Ispravljeni Cougar Point od ponedjeljka

ADM je povukao ploče s starim chipsetima. Za ostale ne znam, ali mislim da da.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
3 godine

Svaka čast na ekspresnoj reakciji !

Velik fail, ali trud za popravak (makar se to nije smijelo dogoditi).

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
23 mjeseca
protjeran
DamageHigh kaže...

odakle ti to da je ADM povukao neispravne ploce? ja sam prije par dana napravio blef narudzbu sandy bridge konfiguracije, da vidim hoce li me kao stalnog i dobrog kupca upozoriti na neispravnost ploce. ne da me nisu upozorili nego su me jos nakon dva dana nazvali (sto nikad prije nisu ucinili iako sam znao odustati od narudzbe) i pitali da li narudzba ostaje posto nije uplacena u roku ponude. naravno da sam im rekao da je to "test" narudzba da vidim kakav odnos prema kupcima imaju na sto mi je djelatnik rekao kako oni u gotovim konfiguracijama disk i optiku spajaju na SATA 6Gbps i da je kao takva ispravna. A sto ako ja zelim ubaciti jos koji HDD? Zasto nigdje u Europi ne mozes kupiti p67 konfiguraciju a kod nas mozes?

jos su mi reki da je u redu ako odustajem od narudzbe jer se njima te ploce prodaju ko blesave. zato mislim da kod nasih trgovaca, kad dodju ispravne ploce, nece biti moguce kupiti pokvarenu jer ce oni do tada sve rasprodati neinformiranim kupcima. znam i da je to vise do uvoznika nego do samih trgovaca i da ADM nije nista gori od ostalih i da bi mi se ovo dogodilo da sam narucio bilo gdje. najvjerovatnije cu zbog dosadasnjih dobrih iskustava s ADM-om i ubuduce kupovati kod njih, ali ovo je samo dokaz u kakvoj drzavi zivimo. mislim da i meso, mlijeko, sokovi.... koji se u Europi ne smiju prodavati kod nas idu "ko blesavi" i to je zalosno.

23 mjeseca
protjeran
Mitch kaže...

Svaka čast na ekspresnoj reakciji !

Velik fail, ali trud za popravak (makar se to nije smijelo dogoditi).

da, svaka im cast sto sebi misle dobro.

3 godine
ako sebi misle dobro, ne bi na ruke dali 300 milijuna $ i dodatnih 400 preko banke
3 godine

Ako kupuješ GIGABYTE ploču onda na kutiji i na samoj ploči piše nešto u stilu (rev. 1.0) ili (rev. 1.1) tako da nemreš fulat ako pripaziš.

If creativity is a field, copyright is the fence.
3 godine
The Man kaže...

Ako kupuješ GIGABYTE ploču onda na kutiji i na samoj ploči piše nešto u stilu (rev. 1.0) ili (rev. 1.1) tako da nemreš fulat ako pripaziš.

To su njihove revizije, ovih 1.0 neće biti uopće za kupit.

23 mjeseca
protjeran
Mitch kaže...
ako sebi misle dobro, ne bi na ruke dali 300 milijuna $ i dodatnih 400 preko banke

naravno da bi dali. u par tuzbi zbog kvarova za koje su znali a nisu ih ispravili mogli su izgubiti puno vise. da ne govorimo o prodajnim rezultatima. ova serija je izbacena navrat-nanos kako bi bila konkurencija buldozerima i da ugrabi dio trzista prije njihova izlaska. posto zivimo u svijetu brzih informacija ovakve stvari se ne mogu zataskati i niko ne bi kupovao pokvaren proizvod. e tu onda pricamo o punooooo vecim ciframa. ako malo poznajes trzisne zakone onda znas i kako bi se cijela pokvarena serija odrazila na vrijednost intelove dionice a to je mjerilo svega. jesu brzo i dobro reagirali i svaka im cast na tome, ali da je ta reakcija zbog kupaca mislim da to ni jobs nebi mogao reci da se njima dogodilo :) ucinili su sve dobro za spasiti se.

23 mjeseca
protjeran
The Man kaže...

znas kako to kod nasih trgovaca ide. ako prodje-prodje. od 10 kupaca nek ih pola (a sigurno i vise) ne zna za defekt chipseta, te maticne se prodaju "ko blesave".  tesko cu taj izraz moci izbaciti iz glave pri slijedecim kupovinama u hr.

3 godine
Mitch kaže...
The Man kaže...

To su njihove revizije, ovih 1.0 neće biti uopće za kupit.

Ako ih i bude pomoću toga znaš koju da ne kupuješ.

If creativity is a field, copyright is the fence.
16 mjeseci
neaktivan

Trebali su reć da ih je ovo koštalo milijardu ispali bi pravedniji, iako sumnjam da ih je koštalo i 700000000....{#}

3 godine
Hary kaže...

Mene interesira kolika je sansa da se stari chipseti nadju u prodaji zajedno s novima tj. koliko je sigurno ako uzimam novu plocu da je gore nova revizija chipseta. Jesu li nasi trgovci povukli sve ploce ili ce prodavati i stare i nove?

Ako misliš kupovati novu opremu na tvome mjestu ja bih sačekao još jedno pola godine za svaki slučaj {#} čisto da se zalihe pokvarene robe prodaju i da se ova nova revizija istestira.

Daj mi svoj mozak na dva sata i više nikad nećeš biti isti
4 godine

Niko nece baciti stare maticne ploce, tu je Istocna Evropa, Afrika, Pakistan, Indija ..... 

3 godine
Dečki meljete gluposti.Na te neispravne maticne ili bolje rečeno neispravni south bridge( 3Gb/s kontroler) treba zamijeniti novim ispravnim South Bridgeom. Dakle ne treba mjenjati cijelu maticnu nego samo cip.
I'll be back
2 godine
microman kaže...
Dečki meljete gluposti.Na te neispravne maticne ili bolje rečeno neispravni south bridge( 3Gb/s kontroler) treba zamijeniti novim ispravnim South Bridgeom. Dakle ne treba mjenjati cijelu maticnu nego samo cip.

Sretno u odlemljivanju {#}

I to samo ako dobiješ OEM chipset, koji trebaš zalemiti.

A i tad ti treba BIOS koji će prepoznati chipset, moguće je čak da ti MBO niti ne POST-a, makar sve dobro odlemiš/zalemiš.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
3 godine
Don Kihoty kaže...
microman kaže...

Sretno u odlemljivanju {#}

I to samo ako dobiješ OEM chipset, koji trebaš zalemiti.

A i tad ti treba BIOS koji će prepoznati chipset, moguće je čak da ti MBO niti ne POST-a, makar sve dobro odlemiš/zalemiš.

Ti si prijatelju pobrkao loncice. ja nisam rekao da cu ja ili bilo tko drugi odlemiti i zalemiti cip, to će napraviti Intel u svojim pogonima.Dakle maticne neće baciti,već samo zamjeniti cipove i pustiti natrag u prodaji.
I'll be back
3 godine

Istina je ovo što micro priča. Inače bi cijela industrija imala ogromne gubitke što bi se odrazilo na cijenama proizvoda.

16 mjeseci
neaktivan
microman kaže...

Zato me i čudi što su rekli da da su gubitci oko 700000000$ odnsono 90$ dolara po jedinici. Daleko je to manje od tog!

3 godine
fastDraw kaže...
microman kaže...

Zato me i čudi što su rekli da da su gubitci oko 700000000$ odnsono 90$ dolara po jedinici. Daleko je to manje od tog!

Gore si napisao da te čudi što nije milijarda, nešto brzo mijenjaš mišljenje  {#}

Moraš računat da su ulagali u novi BIOS, pravni troškovi, novac potreban za slanje i primanje ploči, a i nešto su na procesorima radili.

16 mjeseci
neaktivan
Mitch kaže...
fastDraw kaže...
microman kaže...

Gore si napisao da te čudi što nije milijarda, nešto brzo mijenjaš mišljenje {#}

Moraš računat da su ulagali u novi BIOS, pravni troškovi, novac potreban za slanje i primanje ploči, a i nešto su na procesorima radili.

Pročitaj malo bolje taj post "Trebali su reć da ih je ovo koštalo milijardu ispali bi pravedniji, iako sumnjam da ih je koštalo i 700000000...."

3 godine
nisam vidio ovaj "i"
4 godine
Commodore kaže...
DamageHigh kaže...

odakle ti to da je ADM povukao neispravne ploce? ja sam prije par dana napravio blef narudzbu sandy bridge konfiguracije, da vidim hoce li me kao stalnog i dobrog kupca upozoriti na neispravnost ploce. ne da me nisu upozorili nego su me jos nakon dva dana nazvali (sto nikad prije nisu ucinili iako sam znao odustati od narudzbe) i pitali da li narudzba ostaje posto nije uplacena u roku ponude. naravno da sam im rekao da je to "test" narudzba da vidim kakav odnos prema kupcima imaju na sto mi je djelatnik rekao kako oni u gotovim konfiguracijama disk i optiku spajaju na SATA 6Gbps i da je kao takva ispravna. A sto ako ja zelim ubaciti jos koji HDD? Zasto nigdje u Europi ne mozes kupiti p67 konfiguraciju a kod nas mozes?

jos su mi reki da je u redu ako odustajem od narudzbe jer se njima te ploce prodaju ko blesave. zato mislim da kod nasih trgovaca, kad dodju ispravne ploce, nece biti moguce kupiti pokvarenu jer ce oni do tada sve rasprodati neinformiranim kupcima. znam i da je to vise do uvoznika nego do samih trgovaca i da ADM nije nista gori od ostalih i da bi mi se ovo dogodilo da sam narucio bilo gdje. najvjerovatnije cu zbog dosadasnjih dobrih iskustava s ADM-om i ubuduce kupovati kod njih, ali ovo je samo dokaz u kakvoj drzavi zivimo. mislim da i meso, mlijeko, sokovi.... koji se u Europi ne smiju prodavati kod nas idu "ko blesavi" i to je zalosno.

Ne da naši neće vraćati ploče, nego su tek sad pohrlili vani nabavljati ove poluispravne ploče jer se vjerojatno prodaju po 50kn...zamisli marže, a nema straha od "pravne države" {#}

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice