Isprobali smo Galaxy Tab 7.7

poruka: 20
|
čitano: 1.722
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo Galaxy Tab 7.7".
14 mjeseci
protjeran

Bilo je samo pitanje vremena kad će se SAMOLED pojaviti na Samsungovim Tabletima.

Kada uzmem neki mobitel sa LCD-om pored svog SGSII pa vidim kolika je to razlika, mogu samo zamisliti kakav je tek efekt kada uzmete bilo koji drugi tablet pa usporedite ekrane te veličine..

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 16:16 (qube).
2 godine

I? Što je na kraju Galaxy Note? Plijenio je pažnju, a nema niti informacije što je to na kraju..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine
moderator
Re: Isprobali smo Galaxy Tab 7.7
DamageHigh kaže...

I? Što je na kraju Galaxy Note? Plijenio je pažnju, a nema niti informacije što je to na kraju..:P

Strpi se još malo, prati Bug večeras, možda smo isprobali i Galaxy Note... {#}

drpetric
3 godine
DamageHigh kaže...

http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-galaxy-note-official-5-3-inch-super-amoled-display-s/

http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-galaxy-note-hands-on-video/

2 godine
drpetric kaže...
DamageHigh kaže...

Čekam...=)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine
drpetric kaže...
DamageHigh kaže...

Zar nije već bio objavljen taj tekst? Na twitteru je ostao još uvijek link, ali kaže da ta stranica ne postoji.

4 godine
moderator
Moram ga jos doraditi, bit ce, bit ce, ostanite uz www.bug.hr .....
drpetric
14 mjeseci
protjeran

5,3" display za mobitel.. cca 9,6 mm debel i svega 170g težak..

U Samsungu kažu, to je novi tip smartphona.. uređaj je ujedno smartphone, tablet, notepad, planer i konzola

Ovo je stvarno preveliko, nije za svakoga.. meni se osobno sviđa, mada mi je ekran ipak malo prevelik :)

Po meni je 4.3" maksimum za neki one-hand usage :/

Ako žele da ovo bude mobitel, morat će tipkovnicu za pozive smjestiti u donji desni kut mobitela kako bi se mogla rukovati jednom rukom, tako da mogu zvat u vožnji ili slično..

3 godine

Trajanje baterije?

4 godine
neaktivan

10 ak sati navodno ... impresionira težina, ekran i na papiru izgleda odlično ... bravo samsung.

A.
20 mjeseci
qube kaže...

U Samsungu kažu, to je novi tip smartphona.. uređaj je ujedno smartphone, tablet, notepad, planer i konzola

Ovo je stvarno preveliko, nije za svakoga.. meni se osobno sviđa, mada mi je ekran ipak malo prevelik :)

Ako žele da ovo bude mobitel, morat će tipkovnicu za pozive smjestiti u donji desni kut mobitela kako bi se mogla rukovati jednom rukom, tako da mogu zvat u vožnji ili slično..

Meni se osobno jako sviđa. (Ali preferiram 4,5"..) Nabavis si dobar handsfree da ne pricas na tak veliki mob. Nosis u nekoj pederuši u koju stane a kad neko zove ne vadis ekrancinu nego samo tippp prstom na handsfree... kad si doma, posezes za handsfree-em a kad oces nes radit na njemu radis ko gospon covjek.

4 godine

Jel će novi tablet biti i u 10'' verziji ili samo 7'' ?

23 mjeseca

Super izgleda, hvala ekipi Bug-a na vijestima  {#}

http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
12 mjeseci
protjeran

A šta te Bugovce smeta štekanje na Flahu kad nisu niš prigovorili na to što iPad ne podržava uopće Flash

Dodo Bui
12 mjeseci
protjeran
qube kaže...

Ja ću si ga nabavit kad dođe, stvarno mi treba dobar planer i sketcher s olovčicom. A jeste vidli kakav dobar cut-paste ima... Olovčicom s interneta izreže oblik i smjesti ga u dokument u sketcheru. Bolje nego na PC-u.

Dodo Bui
12 mjeseci
protjeran

http://www.ustream.tv/channel/ifa-2011

OVDJE POGLEDAJTE KONFERENCIJU

Dodo Bui
2 godine

Jel mozemo ovaj thread ostaviti za Tab 7.7 ?

Uglavnom, 7.7 mi se jako svidja. Cekao sam da izidje 8.9 ali izgleda da cu njega preskociti i ici na ovoga.

Ono sto mi se svidjelo:

- Form-factor - ne prevelik, ne premal, ultra lagan, odlicno kuciste.

- Ekran - ne znam kakav je PLS ekran od 8.9 u odnosu na ovaj AMOLED ali, ocjenjujuci prema S2, ne moze podbaciti. Rezolucija je takodjer odlicna.

- MicroSD utor - 10.1 ga nema, dosta ostalih tableta takodjer nemaju sto je za mene veliki minus. 7.7 ga ima.

- Procesor - 1.4 GHz Exynos. Sta reci osim - odlicno ! 8.9 I ostali vecinom zapeli na gigahercnoj Tegri.

- 3G - Takodjer, neki tableti nemaju 3G odnosno oslanjaju se na WiFi za konekciju. Meni neprihvatljivo.

- Honeycomb 3.2 - 8.9 je najavljen sa 3.0. Vjerovatno ce i on dobiti nadogradnju ali nista 100% sigurno.

Minus mu je proprietary konektor umjesto standardnog micro USB i ostalih konektora, ali hajde - nema ni vecina ostalih tableta te stvari.

Ocjena: 9/10 sto se mene tice. Uz nedostatak Meego tableta ovo je jako, jako pozeljno.

sig
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 20:38 (Matty).
2 godine

a neznam zašto al kad bi već uzimao neki tablet jednog dana,,  onda bi volio da ima ipak veći ekran, bar 10-12"

14 mjeseci

Kolko zelembaća?

Jeste možda pogledali Lenovov 7inchni tablet koji bi trebao bit 200$, to bi nas puno više zanimalo? A onaj HTC puccini za 850$ me isto zanima, koji vrag je u njemu da tolko košta, to do RH neče ni doči :P

2 godine
neaktivan

ne mogu shvatiti po cemu je ovo "new type smarthpone"
po većem ekranu il šta?
obična nepotrebna glupost :P 

goricanec
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice