Isprobali smo LG Optimus 7

poruka: 51
|
čitano: 2.691
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo LG Optimus 7".
3 godine

Kada će u prodaju? I može li se kupiti otključan ili je samo za T-mobile korisnike?

2 godine

E jbg Petric, neide to tako..

Sad mi pokvari efekt iznenađenja za nadolazeći broj..{#emotions_dlg.tongue-out}

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
4 godine
moderator
RE: Isprobali smo LG Optimus 7
DamageHigh kaže...

Bit će još iznenađenja, odličnih! Namigiva

drpetric
2 godine

oprosti, nisam razumio ...

Aplikacije za Microsoft WP7 (frontend OSa je pretpostavljam pisan u WPFu - iz kojeg je nastala Silverlight tehnologija) moraju biti   pisane u Silverlightu, međutim same SL aplikacije izvođene unutar Microsoft Internet Explorera ... nisu podržane ... ?

WOW ! Samo to mogu reći, mislim nisam strašno šokiran niti neznam kako iznenađen jer ipak je to Microsoft ali ono ... Wow ...   i što da ja sad kažem svojem direktoru ??

Da će podrška za SL unutar web stranica vjerojatno prije izaći za konkurentski Android od strane programera volontera ????!

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
3 godine
protjeran

slab hardver, dummy os...

a iOS i android nisu suvremeni smartphone OS-evi, oni su nazadovanje

suvremeni OS-evi su symbian, maemo/meego, wm6.5.5, webOS, razne linux distribucije i sl...

petricu pises svakakve gluposti, al kako i ocekivati objektivan prikaz od osobe koja je popljuvala symbian^3 samo zato jer mu se ne svidaju ikone....

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
4 godine
moderator
zoran123456 kaže...

oprosti, nisam razumio ...

Aplikacije za Microsoft WP7 (frontend OSa je pretpostavljam pisan u WPFu - iz kojeg je nastala Silverlight tehnologija) moraju biti   pisane u Silverlightu, međutim same SL aplikacije izvođene unutar Microsoft Internet Explorera ... nisu podržane ... ?

Dobro si razumio... :)

drpetric
2 godine
grimyHR kaže...

suvremeni OS-evi su symbian, maemo/meego, wm6.5.5, webOS, razne linux distribucije i sl...

petricu pises svakakve gluposti, al kako i ocekivati objektivan prikaz od osobe koja je popljuvala symbian^3 samo zato jer mu se ne svidaju ikone....

neznam po čemu su symbian i winmo napredni

na winmou se ne može proći dan bez restarta, a symbian nije ništa bolji od nekog totalno dummy OSa

Volim jabuke :)
3 godine
protjeran
power_user kaže...
grimyHR kaže...

na winmou se ne može proći dan bez restarta, a symbian nije ništa bolji od nekog totalno dummy OSa

ma ti si stvarno power user...aj molim te promjeni ime, jer vrijeda svakoga sa imalo razuma i inteligencije...

3 godine
protjeran

LG može izdati uređaj sa ultradobrim hardverom i os-om, ali će uvijek biti LG po pitanju kvalitete izrade. Jbg, ili stalno radiš šrot mobove ili dobre mobove-ovako ne može. Ne može nitko izdati 35654 šrot mobitela i onda par ultra modela i nadati se da će time ispraviti lošu sliku o sebi. LG=šrot kvaliteta,crkavanje itd. SE, Nokia=kvaliteta,podrška, itd.  Za mene kristalno jasno. A što se isključivo WM-a tiče, HTC na tom području owna.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
3 godine
protjeran
vexx5555 kaže...

LG može izdati uređaj sa ultradobrim hardverom i os-om, ali će uvijek biti LG po pitanju kvalitete izrade. Jbg, ili stalno radiš šrot mobove ili dobre mobove-ovako ne može. Ne može nitko izdati 35654 šrot mobitela i onda par ultra modela i nadati se da će time ispraviti lošu sliku o sebi. LG=šrot kvaliteta,crkavanje itd. SE, Nokia=kvaliteta,podrška, itd.  Za mene kristalno jasno. A što se isključivo WM-a tiče, HTC na tom području owna.

sto se tice icega htc je poznat po "izvrsnim" driverima i po underperformanceu koji onda comunity mora ispravljati, bar toliko koliko mogu....ako neznas o cemu pricam proguglaj nushrike wraper, chainfire 3d driver itd...a hardver im na androidu ima jos slabije performanse nego na wm, neznam jel to zbog OS-a, ili su driveri jos gori...

2 godine
grimyHR kaže...
power_user kaže...
grimyHR kaže...

ma ti si stvarno power user...aj molim te promjeni ime, jer vrijeda svakoga sa imalo razuma i inteligencije...

1. power_user je samo nadimak, prvih 5-6 koje sam probao bili su zauzeti, i nigdje drugdje nisam napisao da sam power_user jer se time ne smatram

2. kaži 1 stvar koju možeš napraviti na symbianu(ili winmou), a ne možeš na Androidu, ja s Androidom mogu napraviti 10x više stvari nego s symbianom

3 godine
protjeran
power_user kaže...

1. power_user je samo nadimak, prvih 5-6 koje sam probao bili su zauzeti, i nigdje drugdje nisam napisao da sam power_user jer se time ne smatram

2. kaži 1 stvar koju možeš napraviti na symbianu(ili winmou), a ne možeš na Androidu, ja s Androidom mogu napraviti 10x više stvari nego s symbianom

mogu multitaskat kak treba...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 17:07 (grimyHR).
2 godine
grimyHR kaže...
power_user kaže...

meni taj multitasking samo smeta, ugasim garmin navigaciju, on ostane raditi u pozadini i pocucla bateriju, na mobu jedino treba zapamtit što sam zadnje napisao/napravio u nekom appu

3 godine
protjeran
power_user kaže...
grimyHR kaže...
power_user kaže...

meni taj multitasking samo smeta, ugasim garmin navigaciju, on ostane raditi u pozadini i pocucla bateriju, na mobu jedino treba zapamtit što sam zadnje napisao/napravio u nekom appu

nista ne radi u pozadini ako ugasis, a meni je pravi multitasking za sve aplikacije obavezan, inace mogu kupity i dummy phone, jednako su funkcionalni...

3 godine
protjeran
grimyHR kaže...
sto se tice icega htc je poznat po "izvrsnim" driverima i po underperformanceu koji onda comunity mora ispravljati, bar toliko koliko mogu....ako neznas o cemu pricam proguglaj nushrike wraper, chainfire 3d driver itd...a hardver im na androidu ima jos slabije performanse nego na wm, neznam jel to zbog OS-a, ili su driveri jos gori...

Sve i jedan WM HTC uređaj koji sam probao ima bolje performanse od konkurencije (koja koristi WM). Ako mi ne vjeruješ, pogledaj HTC HD2 i Samsug Omniu 2. Vrhunski uređaji, ali Omnia je kao puž zbog Samsungovog čačakanja po WM,dok HD2 doslovce leti.  

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
3 godine
protjeran
vexx5555 kaže...
grimyHR kaže...

Sve i jedan WM HTC uređaj koji sam probao ima bolje performanse od konkurencije (koja koristi WM). Ako mi ne vjeruješ, pogledaj HTC HD2 i Samsug Omniu 2. Vrhunski uređaji, ali Omnia je kao puž zbog Samsungovog čačakanja po WM,dok HD2 doslovce leti.  

a-a, necemo usporedivati razliciti hardver, pogledaj htc hd2, acer s200 i toshibu tg01

4 godine
grimyHR kaže...

Koji trol, jer samo trol moze iOS i Andorid nazvati nazadovanjem bez argumentacije. iOS je prvi mobilni OS koji je donio lagodno surfanje i UX krajnjem, ne tech-geek korisniku i za to mu (iOSu ili Appleu, kako hoces) treba skinuti kapu. A to ti dolazi od vlasnika HTC Desirea.

3 godine
protjeran
Originalni_manic kaže...
grimyHR kaže...

Koji trol, jer samo trol moze iOS i Andorid nazvati nazadovanjem bez argumentacije. iOS je prvi mobilni OS koji je donio lagodno surfanje i UX krajnjem, ne tech-geek korisniku i za to mu (iOSu ili Appleu, kako hoces) treba skinuti kapu. A to ti dolazi od vlasnika HTC Desirea.

argumentirao sam, no multitasking=nazadovanje, no file structure=nazadovanje, everything in one menu=nazadovanje itd itd itd...

2 godine
protjeran
Originalni_manic kaže...
grimyHR kaže...

O tome se i radi. To i jest nazadovanje.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
19 mjeseci

jebli vas Os-ovi svi misle daj je neki najbolje,

daj shvatite najbolji je onaj koji odgovara svom korisnikuBelji se

2 godine
UkradenNick kaže...

jebli vas Os-ovi svi misle daj je neki najbolje,

daj shvatite najbolji je onaj koji odgovara svom korisnikuBelji se

najpametniji

3 godine
protjeran
grimyHR kaže...

a-a, necemo usporedivati razliciti hardver, pogledaj htc hd2, acer s200 i toshibu tg01

HTC sam imao u ruci i radio s njim, sa ovim ostalima nisam, ali ako naletim na njim, javim ti dojmove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 17:49 (vexx5555).
2 godine
protjeran
drpetric kaže...
DamageHigh kaže...

Bit će još iznenađenja, odličnih! Namigiva

Moj tata ne voli iznenadjenja.

4 godine
lukavg kaže...
Originalni_manic kaže...
grimyHR kaže...

O tome se i radi. To i jest nazadovanje.

Nije, jer kada gledas postotno tech-geekovi su mali dio populacije koja koristi mobilne uredjaje. Ima jedna stvar koju tu neki ocito ne shvacaju, a ta je da tehnoloske kompanije ne postoje kako bi zadovoljavale hirove odredjene nishe, vec kako bi maksimizirale svoju neto zaradu, a to se ne radi tako da napravis OS koji je prekompliciran za 90% potencijalnih korisnika.

3 godine
protjeran
vexx5555 kaže...
grimyHR kaže...

HTC sam imao u ruci i radio s njim, sa ovim ostalima nisam, ali ako naletim na njim, javim ti dojmove.

imo sva tri u ruci i radio s njima, dva i posjedujem

toshiba tg01>acer s200>htc hd2(to je sto se tice brzine, stabilnosti i drivera, hd2 ima jedino bolju kameru i vise rama od ovo dvoje...)

3 godine
protjeran
Originalni_manic kaže...

Nije, jer kada gledas postotno tech-geekovi su mali dio populacije koja koristi mobilne uredjaje. Ima jedna stvar koju tu neki ocito ne shvacaju, a ta je da tehnoloske kompanije ne postoje kako bi zadovoljavale hirove odredjene nishe, vec kako bi maksimizirale svoju neto zaradu, a to se ne radi tako da napravis OS koji je prekompliciran za 90% potencijalnih korisnika.

Ispričavam se zbog upada u raspravu- ali jesi li razmišljao da možda tih 10 % zahtjevnih korisnika (ima ih više) neće koristiti neku ulickanu pi*du mat*rinu od os koji im ničem ne služi. Kao primjer uzimam sebe i svoje iskustvo sa iOS-om. Imače volim Windows Mobile (do verzije 6.5.3, ostalo ne priznajem) i iOS me ubio u pojam-nema nikakve fucking opcije za podešavanje, ama baš nikakve!!!!! Što će mi takav OS? Nit je za koristiti svakodnevno za razgovore (tu su dummy mobiteli zakon) , niti za nešto napredno (WM rulz). Jbg, a još sam sad i Wm izgubio Plač. Moram kupit bar jedan-dva uređaja sa Wm 6.5.3 dok ih još ima (Petricu; ne opraštam ti ono što si mi jednom napisao o WM 6.5.3).

2 godine

lg nikad nije dobar telefon napravio, to je činjenica... a wp7 je jos uvijek premlada platforma da bi netko davao misljenje o njoj... mislim, jos uvijek ne podržava ni copy/paste, a o mlttaskingu da i ne pricamo (sto mi je zapravo i cudnije, s obzirom da se microsoft uvijek furao na mlttasking to im je glavna spika, nego sto browser ne podrzava html 5- ipak je rječ o interne exploreru (1st choice for downloading better browser:D))... Uglavnom, mislim da platforma ima potencijala medu normalnim korisnicima i vise nego android jer je jednostavnija, vise user friendly(naustrb naprednih funkcija) i eyecandy (u smislu onih letecih fiju zune style izbornika)...jedino treba cekat prve update-ove da se mal fixaju nedostatci i cekat da marketplace postane dostupan građanima hrvatske :D

4 godine

Opce ne sumnjam u to da MS nece nadodati sve ovo kaj fali. Dajte im vremena, ipak oni zele da proizvodjaci pocnu isfuravati OS pa ce oni s vremenom dodat sve i svasta. Ne postoji software koji ostao na "1.0" verziji, ak me kuzite kaj mislim :))

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
2 godine

ZA ONE KOJI KAZU DA LG NIJE DOBAR TELEFON.

Koristim LG telefon od 2005 godine, a pocetkom 2009 sam kupio drugi LG telefon koji i danas dan radi besprijekorno. Onaj prvi mi radi i dan danas(sve osim baterije, u početku 7 dana sada jedva 24 sata izdrži ako ne razgovaraš mi ne koristiš ga). A ovaj sad što koristim baterija evo 3 dana od pocetka nisu u pitanju smartphone-ovi ali rade besprijekorno svoj poso, a kad mi i ovaj stane kupit cu si neki LG smartphone (cisto zato sto su mi se pokazali uradjeni kako treba). Ja lično poštujem i Nokiu, SE, HTC, i ostale, ali koristim samo LG.

4 godine
neaktivan
Nevjerojatno je kako su neki luzeri puni sebe jer vole prckati po postavkama pa misle da su pametniji od onih 90% koji to ne vole. Kad nesto izgleda jednostavno i očigledno a pritom radi kako spada onda je to najveće postignuce. Nije nikakva mudrost napraviti geek OS za geekove, al pravi geek koristi se svakim OSom. Treba znati napraviti OS kojeg s lakoćom koriste i prosječni korisnici.
A.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice