Kada će u prodaju? I može li se kupiti otključan ili je samo za T-mobile korisnike?
E jbg Petric, neide to tako..
Sad mi pokvari efekt iznenađenja za nadolazeći broj..
Bit će još iznenađenja, odličnih! 
oprosti, nisam razumio ...
Aplikacije za Microsoft WP7 (frontend OSa je pretpostavljam pisan u WPFu - iz kojeg je nastala Silverlight tehnologija) moraju biti pisane u Silverlightu, međutim same SL aplikacije izvođene unutar Microsoft Internet Explorera ... nisu podržane ... ?
WOW ! Samo to mogu reći, mislim nisam strašno šokiran niti neznam kako iznenađen jer ipak je to Microsoft ali ono ... Wow ... i što da ja sad kažem svojem direktoru ??
Da će podrška za SL unutar web stranica vjerojatno prije izaći za konkurentski Android od strane programera volontera ????!
slab hardver, dummy os...
a iOS i android nisu suvremeni smartphone OS-evi, oni su nazadovanje
suvremeni OS-evi su symbian, maemo/meego, wm6.5.5, webOS, razne linux distribucije i sl...
petricu pises svakakve gluposti, al kako i ocekivati objektivan prikaz od osobe koja je popljuvala symbian^3 samo zato jer mu se ne svidaju ikone....
oprosti, nisam razumio ...
Aplikacije za Microsoft WP7 (frontend OSa je pretpostavljam pisan u WPFu - iz kojeg je nastala Silverlight tehnologija) moraju biti pisane u Silverlightu, međutim same SL aplikacije izvođene unutar Microsoft Internet Explorera ... nisu podržane ... ?
Dobro si razumio... :)
suvremeni OS-evi su symbian, maemo/meego, wm6.5.5, webOS, razne linux distribucije i sl...
petricu pises svakakve gluposti, al kako i ocekivati objektivan prikaz od osobe koja je popljuvala symbian^3 samo zato jer mu se ne svidaju ikone....
neznam po čemu su symbian i winmo napredni
na winmou se ne može proći dan bez restarta, a symbian nije ništa bolji od nekog totalno dummy OSa
na winmou se ne može proći dan bez restarta, a symbian nije ništa bolji od nekog totalno dummy OSa
ma ti si stvarno power user...aj molim te promjeni ime, jer vrijeda svakoga sa imalo razuma i inteligencije...
LG može izdati uređaj sa ultradobrim hardverom i os-om, ali će uvijek biti LG po pitanju kvalitete izrade. Jbg, ili stalno radiš šrot mobove ili dobre mobove-ovako ne može. Ne može nitko izdati 35654 šrot mobitela i onda par ultra modela i nadati se da će time ispraviti lošu sliku o sebi. LG=šrot kvaliteta,crkavanje itd. SE, Nokia=kvaliteta,podrška, itd. Za mene kristalno jasno. A što se isključivo WM-a tiče, HTC na tom području owna.
LG može izdati uređaj sa ultradobrim hardverom i os-om, ali će uvijek biti LG po pitanju kvalitete izrade. Jbg, ili stalno radiš šrot mobove ili dobre mobove-ovako ne može. Ne može nitko izdati 35654 šrot mobitela i onda par ultra modela i nadati se da će time ispraviti lošu sliku o sebi. LG=šrot kvaliteta,crkavanje itd. SE, Nokia=kvaliteta,podrška, itd. Za mene kristalno jasno. A što se isključivo WM-a tiče, HTC na tom području owna.
sto se tice icega htc je poznat po "izvrsnim" driverima i po underperformanceu koji onda comunity mora ispravljati, bar toliko koliko mogu....ako neznas o cemu pricam proguglaj nushrike wraper, chainfire 3d driver itd...a hardver im na androidu ima jos slabije performanse nego na wm, neznam jel to zbog OS-a, ili su driveri jos gori...
ma ti si stvarno power user...aj molim te promjeni ime, jer vrijeda svakoga sa imalo razuma i inteligencije...
1. power_user je samo nadimak, prvih 5-6 koje sam probao bili su zauzeti, i nigdje drugdje nisam napisao da sam power_user jer se time ne smatram
2. kaži 1 stvar koju možeš napraviti na symbianu(ili winmou), a ne možeš na Androidu, ja s Androidom mogu napraviti 10x više stvari nego s symbianom
1. power_user je samo nadimak, prvih 5-6 koje sam probao bili su zauzeti, i nigdje drugdje nisam napisao da sam power_user jer se time ne smatram
2. kaži 1 stvar koju možeš napraviti na symbianu(ili winmou), a ne možeš na Androidu, ja s Androidom mogu napraviti 10x više stvari nego s symbianom
mogu multitaskat kak treba...
meni taj multitasking samo smeta, ugasim garmin navigaciju, on ostane raditi u pozadini i pocucla bateriju, na mobu jedino treba zapamtit što sam zadnje napisao/napravio u nekom appu
meni taj multitasking samo smeta, ugasim garmin navigaciju, on ostane raditi u pozadini i pocucla bateriju, na mobu jedino treba zapamtit što sam zadnje napisao/napravio u nekom appu
nista ne radi u pozadini ako ugasis, a meni je pravi multitasking za sve aplikacije obavezan, inace mogu kupity i dummy phone, jednako su funkcionalni...
Sve i jedan WM HTC uređaj koji sam probao ima bolje performanse od konkurencije (koja koristi WM). Ako mi ne vjeruješ, pogledaj HTC HD2 i Samsug Omniu 2. Vrhunski uređaji, ali Omnia je kao puž zbog Samsungovog čačakanja po WM,dok HD2 doslovce leti.
Sve i jedan WM HTC uređaj koji sam probao ima bolje performanse od konkurencije (koja koristi WM). Ako mi ne vjeruješ, pogledaj HTC HD2 i Samsug Omniu 2. Vrhunski uređaji, ali Omnia je kao puž zbog Samsungovog čačakanja po WM,dok HD2 doslovce leti.
a-a, necemo usporedivati razliciti hardver, pogledaj htc hd2, acer s200 i toshibu tg01
Koji trol, jer samo trol moze iOS i Andorid nazvati nazadovanjem bez argumentacije. iOS je prvi mobilni OS koji je donio lagodno surfanje i UX krajnjem, ne tech-geek korisniku i za to mu (iOSu ili Appleu, kako hoces) treba skinuti kapu. A to ti dolazi od vlasnika HTC Desirea.
Koji trol, jer samo trol moze iOS i Andorid nazvati nazadovanjem bez argumentacije. iOS je prvi mobilni OS koji je donio lagodno surfanje i UX krajnjem, ne tech-geek korisniku i za to mu (iOSu ili Appleu, kako hoces) treba skinuti kapu. A to ti dolazi od vlasnika HTC Desirea.
argumentirao sam, no multitasking=nazadovanje, no file structure=nazadovanje, everything in one menu=nazadovanje itd itd itd...
O tome se i radi. To i jest nazadovanje.
jebli vas Os-ovi svi misle daj je neki najbolje,
daj shvatite najbolji je onaj koji odgovara svom korisniku
jebli vas Os-ovi svi misle daj je neki najbolje,
daj shvatite najbolji je onaj koji odgovara svom korisniku
najpametniji
a-a, necemo usporedivati razliciti hardver, pogledaj htc hd2, acer s200 i toshibu tg01
HTC sam imao u ruci i radio s njim, sa ovim ostalima nisam, ali ako naletim na njim, javim ti dojmove.
Bit će još iznenađenja, odličnih! 
Moj tata ne voli iznenadjenja.
O tome se i radi. To i jest nazadovanje.
Nije, jer kada gledas postotno tech-geekovi su mali dio populacije koja koristi mobilne uredjaje. Ima jedna stvar koju tu neki ocito ne shvacaju, a ta je da tehnoloske kompanije ne postoje kako bi zadovoljavale hirove odredjene nishe, vec kako bi maksimizirale svoju neto zaradu, a to se ne radi tako da napravis OS koji je prekompliciran za 90% potencijalnih korisnika.
HTC sam imao u ruci i radio s njim, sa ovim ostalima nisam, ali ako naletim na njim, javim ti dojmove.
imo sva tri u ruci i radio s njima, dva i posjedujem
toshiba tg01>acer s200>htc hd2(to je sto se tice brzine, stabilnosti i drivera, hd2 ima jedino bolju kameru i vise rama od ovo dvoje...)
Nije, jer kada gledas postotno tech-geekovi su mali dio populacije koja koristi mobilne uredjaje. Ima jedna stvar koju tu neki ocito ne shvacaju, a ta je da tehnoloske kompanije ne postoje kako bi zadovoljavale hirove odredjene nishe, vec kako bi maksimizirale svoju neto zaradu, a to se ne radi tako da napravis OS koji je prekompliciran za 90% potencijalnih korisnika.
Ispričavam se zbog upada u raspravu- ali jesi li razmišljao da možda tih 10 % zahtjevnih korisnika (ima ih više) neće koristiti neku ulickanu pi*du mat*rinu od os koji im ničem ne služi. Kao primjer uzimam sebe i svoje iskustvo sa iOS-om. Imače volim Windows Mobile (do verzije 6.5.3, ostalo ne priznajem) i iOS me ubio u pojam-nema nikakve fucking opcije za podešavanje, ama baš nikakve!!!!! Što će mi takav OS? Nit je za koristiti svakodnevno za razgovore (tu su dummy mobiteli zakon) , niti za nešto napredno (WM rulz). Jbg, a još sam sad i Wm izgubio
. Moram kupit bar jedan-dva uređaja sa Wm 6.5.3 dok ih još ima (Petricu; ne opraštam ti ono što si mi jednom napisao o WM 6.5.3).
lg nikad nije dobar telefon napravio, to je činjenica... a wp7 je jos uvijek premlada platforma da bi netko davao misljenje o njoj... mislim, jos uvijek ne podržava ni copy/paste, a o mlttaskingu da i ne pricamo (sto mi je zapravo i cudnije, s obzirom da se microsoft uvijek furao na mlttasking to im je glavna spika, nego sto browser ne podrzava html 5- ipak je rječ o interne exploreru (1st choice for downloading better browser:D))... Uglavnom, mislim da platforma ima potencijala medu normalnim korisnicima i vise nego android jer je jednostavnija, vise user friendly(naustrb naprednih funkcija) i eyecandy (u smislu onih letecih fiju zune style izbornika)...jedino treba cekat prve update-ove da se mal fixaju nedostatci i cekat da marketplace postane dostupan građanima hrvatske :D
Opce ne sumnjam u to da MS nece nadodati sve ovo kaj fali. Dajte im vremena, ipak oni zele da proizvodjaci pocnu isfuravati OS pa ce oni s vremenom dodat sve i svasta. Ne postoji software koji ostao na "1.0" verziji, ak me kuzite kaj mislim :))
ZA ONE KOJI KAZU DA LG NIJE DOBAR TELEFON.
Koristim LG telefon od 2005 godine, a pocetkom 2009 sam kupio drugi LG telefon koji i danas dan radi besprijekorno. Onaj prvi mi radi i dan danas(sve osim baterije, u početku 7 dana sada jedva 24 sata izdrži ako ne razgovaraš mi ne koristiš ga). A ovaj sad što koristim baterija evo 3 dana od pocetka nisu u pitanju smartphone-ovi ali rade besprijekorno svoj poso, a kad mi i ovaj stane kupit cu si neki LG smartphone (cisto zato sto su mi se pokazali uradjeni kako treba). Ja lično poštujem i Nokiu, SE, HTC, i ostale, ali koristim samo LG.
A.