Ekran je tabletu glavni adut rekao bi. Ako nemaš vrhunski ekran, onda čemu sve ostalo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ekran je tabletu glavni adut rekao bi. Ako nemaš vrhunski ekran, onda čemu sve ostalo?
A kako kome... Nekome će baš ovo što je Toshiba tanka i lagana i što ima gomilu priključaka i čisti Android OS biti glavni aduti. Ja bi isto radije bolji ekran i kakav dobar UI.
A kako kome... Nekome će baš ovo što je Toshiba tanka i lagana i što ima gomilu priključaka i čisti Android OS biti glavni aduti. Ja bi isto radije bolji ekran i kakav dobar UI.
Nisam neki ljubitelj tableta baš. Švrljao sam po njih par, i sve u svemu nisu me dovoljno impresionirali da ih kupim prvenstveno zbog previsoke cijene za to što mi imaju ponuditi. Ali kada bi gledao da ga kupim, sigurno bi kupio neki koji ima dobar ekran, priključak za HDMI i USB, tako da ga mogu ukopčat na telku ili slično. Ili u autu klincima dat da si ukopčaju sa eksternog diska neki film da gledaju dok se vozimo na putu recimo. Tako ih je najlakše smiriti.
hoce li nam iko uporediti "snagu" procesora i ram-a? Recimo da je "tablet" jak kao neki standardni PC od 2005 i slicno?
Jer vase misljenje, vase misljenje je bitno.
volim Toshibine proizvode najvise zbog pouzdanosti, no mislim da su po pitanju kvalitete ekrana i inace nest slabiji od ostalih proizvodaca mada se nadju modeli koji odusevljavaju, no ono sto je bitno ovdje je ekran na tabletu, a to je najbitniji dio tableta, ako je tako los kao sto stoji u clanku, nadam se da ce nesto izmijeniti, ako nece barem da stave nizu cijenu, 300 dolara mi se cini ok, ionako nije nist deblji od mog novcanika 
NAJTANJ 10-inčni TABLET...
To je sasvim druga stvar, Galaxy Tab 7.7 je najtanji i najlakši od SVIH rekoše. Glup naslov.
Btw. kaj je to s Toshibom? I na dosta prijenosnika imaju problema sa slabom svjetlinom ekrana.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!