Isprobali smo Nokiju N8

poruka: 52
|
čitano: 3.423
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo Nokiju N8".
3 godine
protjeran
Isprobali smo Nokiju N8

ala hebao vas vise taj navodno zastajeli UI symbiana, ako OS kao OS u svojoj jezgri radi odlicno, a tu je symbian najbolji, sta me boli ku*ac dal kako ui izgleda dok god je funkcionalan, a to kod symbiana definitivno je, a ako mi nepase promjeniti cu ga, vazno je ono sto je pod haubom, a ne da izvana izgleda sve lijepo i sjajno a ispod za ku*ac kao kod iOS-a

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
3 godine
Isprobali smo Nokiju N8

sta sad znaci taj symbian^3 jel to ona starija third ver?jer moja 5800 ima symbian^5 il sam nesto pobrkao?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
2 godine
neaktivan
RE: Isprobali smo Nokiju N8
luka_cro kaže...

sta sad znaci taj symbian^3 jel to ona starija third ver?jer moja 5800 ima symbian^5 il sam nesto pobrkao?

ne...n8 je prvi symb^3 mob,ali imaš s60 5th edition

3 godine
Isprobali smo Nokiju N8

Symbian za mene ima najbolje sučelje, jednostavno, uredno i funkcionalno.

A iOS? Njegovo mi se sučelje nikako ne sviđa, nema normalnog homescreena već si odmah u aplikacijama, nemoguće ga je i najmanje personalizirati (osim što možeš mjenjati mjesta na kojima se ikone nalaze).

Android ima puno bolje sučelje od iOS-a, ali mi je i dalje symbian najjednostavniji i najbolje mi leži - kad već imam mobitel hoću da izgleda kao mobitel, a ne kao nekakvo računalo.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
2 godine
MrBlc kaže...

E vidiš, sad si me sjetio jedne big deal stvari s Nokijom i baterijom - nakon flasha s Phoenixom moraš skiniti bateriju da bi mogao upalit mobitel. Znaći da će CFW uključivati i rastavljanje mobitela što mi se ne sviđa.

Nikad nisam vadio bateriju nakon tog postupka..uvijek bi se sam upalio nakon iskopčavanja kabla..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
3 godine
DamageHigh kaže...

Nikad nisam vadio bateriju nakon tog postupka..uvijek bi se sam upalio nakon iskopčavanja kabla..

Ne znam u čemu je problem, meni uvijek ostane na ekranu na kojem piše Local Mode i verzija softa.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
2 godine
protjeran
Isprobali smo Nokiju N8

kako je to lijepo kad se svi uspoređuju sa iPhonom :D svi pokusavaju biti kao on ali im bas i neide...pa i ta jadna zaostala nokija.lol

2 godine
Isprobali smo Nokiju N8

Baš me zanima kakve će rezultate ostvariti ova Nokia. Sama Nokia je rekla da se okreće drugim OS-ovima na uređajima N serije pa mi nekako smiješno izgleda kupovati N8

3 godine
Isprobali smo Nokiju N8

Da to je i meni blesavo, sad najavljuju novi symbian a svi znamo kako su oni uposleni na izradi meego-a koji po prvim slikama izgleda jako dobro. Nekužim zašto forsirati više OS-ova umjesto da uzmu jedan(ili symbian ili meego) i prilagode ga za sve svoje uređaje tako će onda developeri imati i više razloga raditi aplikacije kad znaju da ima veća baza korisnika.

Stoja
3 godine
protjeran
Stoja kaže...

Da to je i meni blesavo, sad najavljuju novi symbian a svi znamo kako su oni uposleni na izradi meego-a koji po prvim slikama izgleda jako dobro. Nekužim zašto forsirati više OS-ova umjesto da uzmu jedan(ili symbian ili meego) i prilagode ga za sve svoje uređaje tako će onda developeri imati i više razloga raditi aplikacije kad znaju da ima veća baza korisnika.

developeri imaju dvije kompatibilne platforme preko qt frameworka...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 21:19 (grimyHR).
2 godine
Isprobali smo Nokiju N8

Ne kužim zašto sad pljujete po Symbianu, meni uopće nisu ni bitne bezvezne aplikacije, ni da sučelje bude šareno, bitno da mobitel radi kako spada, a Symbian 3 je ipak nova verzija, pa nije vrag da ga nisu bar malo unaprijedili.

A Symbian radi gotovo bez greške (istini za volju, imali su ga vremena izbrusiti ), a eto frend mi ima Huawei 8220 (t-mobile pulse) i gore je imal android 1.5 koji je bio totalno šašav, pa smo stavili 2.1 Eclair i onda je bilo još gore(svaki čas ga je moral restartat), sad neznam kako će bit sa Android 2.2 Froyo (ako ga ikad izdaju za Pulse), a to je meni najgore, kad moraš nonstop čeprkat po telefonu.

Ja sam na svojoj Nokiji 5530XM napravio firmware update na v3.00.009 i odonda radi puno brže.

Sad sam se već naviknuo na Symbiam i kad dođe N8 u prodaju kod nas, ako nebude neka bijesna cifra u pitanju uzet ću ju (premda, kad vidim da su se malo počeli furat na iPhone s tim unibody alu kučištem i ograničenim pristupom bateriji, mislim da i cijena bude u iPhone kategoriji ).

Ne velim ja da Android ne valja, al treba ga još pošarafit.

bolje haker nego šljaker
3 godine
ITman kaže...

Ne kužim zašto sad pljujete po Symbianu, meni uopće nisu ni bitne bezvezne aplikacije, ni da sučelje bude šareno, bitno da mobitel radi kako spada, a Symbian 3 je ipak nova verzija, pa nije vrag da ga nisu bar malo unaprijedili.

A Symbian radi gotovo bez greške (istini za volju, imali su ga vremena izbrusiti ), a eto frend mi ima Huawei 8220 (t-mobile pulse) i gore je imal android 1.5 koji je bio totalno šašav, pa smo stavili 2.1 Eclair i onda je bilo još gore(svaki čas ga je moral restartat), sad neznam kako će bit sa Android 2.2 Froyo (ako ga ikad izdaju za Pulse), a to je meni najgore, kad moraš nonstop čeprkat po telefonu.

Ja sam na svojoj Nokiji 5530XM napravio firmware update na v3.00.009 i odonda radi puno brže.

Sad sam se već naviknuo na Symbiam i kad dođe N8 u prodaju kod nas, ako nebude neka bijesna cifra u pitanju uzet ću ju (premda, kad vidim da su se malo počeli furat na iPhone s tim unibody alu kučištem i ograničenim pristupom bateriji, mislim da i cijena bude u iPhone kategoriji ).

Ne velim ja da Android ne valja, al treba ga još pošarafit.

Samo tebi za informaciju sve sto si rekao za android meni vrijedi za symbian. nokie 5800 i e52. Problemi, problemi.. A pucao sam na "stabilno" i "provjereno". Kvragu vise, trebao sa otici na android a sada se zderem sto nisam..

4 godine
Isprobali smo Nokiju N8

FAIL!

2 godine
bugonja kaže...

kako je to lijepo kad se svi uspoređuju sa iPhonom :D svi pokusavaju biti kao on ali im bas i neide...pa i ta jadna zaostala nokija.lol

da taj tvoj post ima trunke objektivnosti i realnosti ne bih stavio ovo dolje...

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
2 godine
neaktivan
Isprobali smo Nokiju N8

softver nije impresivan....aha...znači qt,grafička akceleracija,besplatna navigacija,aplikacija za uređivanje,podržavanje više od 80%email klijenta,pushmail,pravi multitasking,flash support,precizni multitouch,glomazna eficientnost što se tiče potrošnje energije i resursa uređaja(ajmo vidjeti kako bi android išao na 680MHz procesoru u usporedbi s n8) te neke dosta redizajnirane aplikacije poput one za glazbu,izostanak double clicka i brojnih izbornika ne znače ništa jer se prvo mora stisnuti social ikonica da bi se došlo do klijenta za socijalne mreže...

2 godine
JosephBullet kaže...

Ja se veselim ovom mobitelu. Jedino mi je zao sto nema qwerty tipkovnicu, ali tesko da cu naci model koji ima i qwerty i pravu bljeskalicu na koju sam se naviko na N82. Nadam se da cu ga moci uskoro detaljnije isprobati.

Neznam zasto je recenzentu u ovom clanku mana sto je izbornik ostao isti? Trenutno koristim HTC Desire i iako sam zadovoljan sa Androidom fali mi mogucnost sortiranja aplikacija u foldere sa Symbiana. 

Symbian je u nacelu dobar OS samo sto je uvjek bio nekako kilav i spor. Mislim da je to ispravljeno na N8 (probao sam ga na 5 minuta). Druga stvar je sto bi bateriaj trebala raditi duze jer je u igri 600Mhz proc a ne 1GHz (bar se nadam).

malo bolje pogledaj, sigurno ces naci nesto za to sortiranje. bar aplikaciju ako vec mob ne da.

4 godine
DamageHigh kaže...
Kreso75 kaže...

Po informacijama sa nekih rewieva, baterija se lagano može zamijeniti.

Na kućištu postoje su vijci čijim odvijanjem se lagano dolazi do unutrašnjosti, tj. baterije.

Tako je..baterija se može promijeniti..istina nije baš jako jednostavno kao na ostalim uređajima, ali može se..

Majstore, za to se gubi jamstvo. To doista želiš sa novim telefonom? Nije to jailbreak, pa da vratiš prije nošenja u servis.

His eyes were eggs of unstable crystal, vibrating with a frequency whose name was rain and the sound of trains, suddenly sprouting a humming forest of hair-fine glass spines
4 godine
Isprobali smo Nokiju N8

ako bude pisalo u uputstvima ili na službenim stranicama da se može, onda se neće gubiti garancija... nadam se

GMT -5
2 godine
c0unt.0 kaže...
DamageHigh kaže...
Kreso75 kaže...

Po informacijama sa nekih rewieva, baterija se lagano može zamijeniti.

Na kućištu postoje su vijci čijim odvijanjem se lagano dolazi do unutrašnjosti, tj. baterije.

Tako je..baterija se može promijeniti..istina nije baš jako jednostavno kao na ostalim uređajima, ali može se..

Majstore, za to se gubi jamstvo. To doista želiš sa novim telefonom? Nije to jailbreak, pa da vratiš prije nošenja u servis.

Ne kužim zašto bi se gubilo jamstvo ukoliko staviš original nokiinu bateriju?

I između ostalog, kako oni mogu uopće skužiti da si ti promjenio bateriju?

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
2 godine
neaktivan
Stoja kaže...

nokia pokriva sve segmente mob tržišta,i one jeftinije, slabije,nećeš valjda stavljati meego na c5

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 15:41 (crovalentin).
2 godine
neaktivan
Isprobali smo Nokiju N8

Nokia ne odustaje od symbiana nego ce ga jednostavno nastaviti koristiti u mobitelima srednje klase, tu je android vec neko vrijeme, a u visokoj klasi nastavlja sa mego. Ako je slutiti po Maemi ocekujem dosta od njega. Ipak suradnja intela i nokie je nesto sto bi trebalo dati vrhunski rezultat.

2 godine
Isprobali smo Nokiju N8

Moze pomoc ima nokiju n8 i prolio sam malo vode na njega ....ugl sve radi all zna sam od sebe da se otkljuca sam i zajkljuca zna to ponovit vise puta za redom....al kad drzim onu tipku sa strane za zakljucavanje na feder ona tipka radi super....pa me zanima jel netko mozda rastavljo nokiju htjeo bi malo ocistit ako je oksidiralo..da mi kaze kako se skida prednji poklopac .....onaj od baterije di stoji se lagano svuce i imaju dva sarafa samo i doljni dio ide gore al se bojim povuc jece neznam jel sa gornje strane zasarafit HVALA

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice