Isprobali smo Samsung Galaxy Note 10.1

poruka: 99
|
čitano: 6.080
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo Samsung Galaxy Note 10.1".
5 godina

Bravo Samsung. K tome, gore je ICS == nenadje*bivo. :)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
2 godine
protjeran

Je, suvremeniji, zbilja su se potrudili! Ići će to nakon semog ožujka ponovo na doradu ko i prije godinu dana!

3 20 hvala 0
23 mjeseca
Re: Isprobali smo Samsung Galaxy Note 10.1
Dejavu!
Još kad Galaxy S trojka stigne...
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
19 mjeseci
Koliko ce ovo kostati ?
Ain`t nothin` else like L.A.
5 godina

"Na ovo će Apple morati brzinski reagirati, pa očekujmo predstavljanje iPada 3 u vrlo bliskoj budućnosti - Galaxy Note 10.1 je daleko suvremeniji tablet od iPada 2. "

Ostao sam bez rijeci te sam nakon ovako uvjerljivog argumentiranja odlucio bezuvjetno prodati zastarjeli iPad 2 te potom zeljno iscekivati ovaj daleko suvremeniji tablet.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 22:10 (ChrisB).
4 godine
neaktivan
ChrisB kaže...

"Na ovo će Apple morati brzinski reagirati, pa očekujmo predstavljanje iPada 3 u vrlo bliskoj budućnosti - Galaxy Note 10.1 je daleko suvremeniji tablet od iPada 2. "

Argument nad argumentima. Ostao sam bez rijeci i odlucio prodati iPad 2 te potom zeljno iscekivati daleko ovog suvremenijeg tableta.

Apple ionako svake godine u isto vrijeme predstavlja iPad, ispada da će Apple u samo tjedan dana sklepati i početi prodavati iPad 3 kao odgovor nekom govnu koje Samsung napravi. Da ne govorim da su svi Android tableti još iza iPada 1.

20 mjeseci
Totalno prednji dio iskopirali od bijelog iPada2, hebes samsung! Kako mogu samo appleov izgled stalno kopirati i malo ga promijeniti?!

2 18 hvala 0
4 godine

Vidi jabučara kako ih je potpalilo.

36 2 hvala 5
14 mjeseci
neaktivan
berofx kaže...
ChrisB kaže...

Argument nad argumentima. Ostao sam bez rijeci i odlucio prodati iPad 2 te potom zeljno iscekivati daleko ovog suvremenijeg tableta.

Apple ionako svake godine u isto vrijeme predstavlja iPad, ispada da će Apple u samo tjedan dana sklepati i početi prodavati iPad 3 kao odgovor nekom govnu koje Samsung napravi. Da ne govorim da su svi Android tableti još iza iPada 1.

Do sada sam koristio ipad1 i ipad2, oba nekoliko dana. Razmisljam o kupnji tableta pa me zanima, ima li netko iskustva s ICS-om na novijim tabletima? Primarno me zanima ajmo rec zaokruzenost proizvoda i user xp (eventualna zastajkivanja i sl.) out of the box. U obzir dolazi sve osim htc-a (i njihove greske u dizajnu usb konektora koji je aktivirao car mode sam od sebe zbog cega je ta firma na neko vrijeme za mene mrtva - brzinski izbacen proizvod - hd2).

Za bugovce - da li se zna trajanje baterije u radu ovog uredjaja? Ajmo rec klasican surf bez multimedije na pola osvjetljanja. Moze li se u opcijama stock browsera iskljuciti flash? Da li je s - pen nastao suradnjom s wacomom?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 22:17 (Iubenica).
5 godina
miki-os kaže...
Totalno prednji dio iskopirali od bijelog iPada2, hebes samsung! Kako mogu samo appleov izgled stalno kopirati i malo ga promijeniti?!

Ne pricaj lazi i neistine! Nisu iskopirali, vidis da je kamera na landscape a ne portrait vertikali okvira! I stavili su olovku! :))

Ok, sad ozbiljno.

Slazem se s onima da se tu nema sto puno izmisljati, forma je zadana i tu nema nekog osobitog prostora za inventivnost. Ali ono sto brandove razlikuje je nesto drugo - karakter. Karakter ne mora biti mjerilo uspjesnosti proizvoda, dakako, ali meni jedan BlackBerry PlayBook, HTC Flyer ili cak i Motorola Xoom imaju vise osobnosti nego Samsungovi tableti. Zbilja mi se njihov dizajn cini toliko prokleto unificiranim na svim mogucim dimenzijama... nesto poput Audia. Kad ti dolazi iz suprotnog smjera dugo nisi siguran koji model ti dolazi ususret. Jedina (ali bitna razlika) jest ta sto sigurno znas da je Audi, a kod Samsunga... ne, definitivno ne znas da je Samsung.

I to je ono sto me silno razocarava kod njih! Rade sjajne proizvode, imaju ogromna financijska sredstva i R&D resurse na raspolaganju i svejedno nikako da kvalitetu svojih proizvoda popratne originalnoscu.

5 godina
limitedition kaže...

Vidi jabučara kako ih je potpalilo.

Jabuku koristim, ali koristim i puno drugih stvari. Ali mene osobno je ona posve neargumentirana floskula o "daleko naprednijem tabletu" nagnala da komentiram. Ako sam zbog toga (i ja) jabucar - neka me. :))

5 godina
Iubenica kaže...

Do sada sam koristio ipad1 i ipad2, oba nekoliko dana. Razmisljam o kupnji tableta pa me zanima, ima li netko iskustva s ICS-om na novijim tabletima? Primarno me zanima ajmo rec zaokruzenost proizvoda i user xp (eventualna zastajkivanja i sl.) out of the box. U obzir dolazi sve osim htc-a (i njihove greske u dizajnu usb konektora koji je aktivirao car mode sam od sebe zbog cega je ta firma na neko vrijeme za mene mrtva - brzinski izbacen proizvod - hd2).

Za bugovce - da li se zna trajanje baterije u radu ovog uredjaja? Ajmo rec klasican surf bez multimedije na pola osvjetljanja. Moze li se u opcijama stock browsera iskljuciti flash? Da li je s - pen nastao suradnjom s wacomom?

Glede ICS-a i lagganja.

Ovako, glede baterije. Imam Galaxy Tab 8.9, baterija je ako se ne varam 6100 mAh, drzi ~9-10 sati upotrebe. Bio je jedan test ne znam tocno koja stranica, Gizmodo ili Engadget, stavili su onaj video Nyan Cat 10 hours na Youtubeu i krenuli stopati, 9h 55m je izdrzao ako se ne varam. 10.1 model ima bateriju veceg kapaciteta, 7000 mAh ako se ne varam, tako da mozes circa 10 sati ocekivati.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
4 godine
Trebali su maknut Tab seriju i krenut s ovim od početka.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
2 godine

Vidi jabučara poslije Samsungove kiše
tužni su i popularnost marke im se njiše. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
3 godine
O pa to su se pocele pjesme pisati. Ajde neka, da ne moram stalno citati informaticku geekovstinu.
2 godine
1domagoj1 kaže...
    Glede ICS-a i lagganja.

Ovako, glede baterije. Imam Galaxy Tab 8.9, baterija je ako se ne varam 6100 mAh, drzi ~9-10 sati upotrebe. Bio je jedan test ne znam tocno koja stranica, Gizmodo ili Engadget, stavili su onaj video Nyan Cat 10 hours na Youtubeu i krenuli stopati, 9h 55m je izdrzao ako se ne varam. 10.1 model ima bateriju veceg kapaciteta, 7000 mAh ako se ne varam, tako da mozes circa 10 sati ocekivati.

To trajanje baterije se mjerilo na Full ili Low Brightnessu?

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
3 godine

eto sad su prestigli apple i u dizajnu, a ispod haube vec odavno .

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
2 godine

Ma jel to jos jedan iPad killer?

5 godina
suspendiran

Kad gledam ovu masinu, iPad je niza klasa. :p

http://isvijet.com.hr
4 godine

oho, ima i vidovitih tu. znaju bolje od onog ko je isprobao uredaj uzivo?  

hobi:moj-android.net
5 godina
dturko kaže...

To trajanje baterije se mjerilo na Full ili Low Brightnessu?

Eh, to ne znam, oprosti. Trebao bih potraziti taj clanak opet. Definitivno nije na full, mislim da je bio srednji brightness ili nesto manje od srednjeg. Ali i to ti je dovoljno, jer iz iskustva ti mogu reci da me na full brightnessu bole oci, stvarno je jako svijetlo. Drzim ga uglavnom malo iznad minimuma.

20 mjeseci
Ajde vise vi apple hejteri, igrajte se s vasim onim zelembacem i ostavite apple na miru, ovak i onak su oni za vas pojam koji vi ne razumijete ;)

2 12 hvala 0
2 godine
miki-os kaže...
Ajde vise vi apple hejteri, igrajte se s vasim onim zelembacem i ostavite apple na miru, ovak i onak su oni za vas pojam koji vi ne razumijete ;)

Da, trebaš biti vrhunski stručnjak da znaš nešto na iOS-u i iPhone-u.

A ček, o čemu mi raspravljamo?

Ah, da o novom Noteu.
Nisi primjetio?
Apple warrioru 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
2 godine

Imam doma iPad 2. Meni na Full brightness baterija pada munjevitom brzinom, dok mi je na Low par puta izdrzao preko 30 sati malo intenzivnijeg koristenja. Bas me zanima koliko ce drzat baterija na ovom Noteu, pogotovo na Low brightnessu jer tablet koristim po noci(...guess why...)

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
14 mjeseci
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Iubenica kaže...

Glede ICS-a i lagganja.

Hvala. Zapravo, najvise me bilo strah zbog ovoga - https://plus.google.com/100838276097451809262/posts/VDkV9XaJRGS ali to su znaci sredili. Izdrzljivost baterije isto super (niti ja na ipadima nikad nisam koristio 100% osvjetljenje, zbilja pali oci... a to je tu negdje vrijeme trajanja). Nista, preostaje pricekati te nove modele i krenuti u trgovine... posebno ako je wacom imao prste u ovom gore

20 mjeseci
Sta petljate apple onda svuda, jer ste ljubomorni.
2 godine
miki-os kaže...

Ne znam tko se upleo.

De, ako nemaš što pametno reći (a rijetko imate) izađi

2 godine
miki-os kaže...

Daj pogledaj drugi post. Pa kazi tko je prvi poceo o Appleu u ovoj temi.

3 godine
IPAD pali oci?! Sa Samoled-om bi ti ispale valjda :D

E da Wacom... nikad prezaljeni Cintiq 24HD :(
420chan.org // 7chan.org
5 godina
Iubenica kaže...

Hvala. Zapravo, najvise me bilo strah zbog ovoga - https://plus.google.com/100838276097451809262/posts/VDkV9XaJRGS ali to su znaci sredili. Izdrzljivost baterije isto super (niti ja na ipadima nikad nisam koristio 100% osvjetljenje, zbilja pali oci... a to je tu negdje vrijeme trajanja). Nista, preostaje pricekati te nove modele i krenuti u trgovine... posebno ako je wacom imao prste u ovom gore

Ne moras se toga bojati, iako je bilo prilicno prasine oko toga. Andrew Munn jest radio puna 3 mjeseca kao studentski intern na Androidu, ali je i sam priznao da nikada nije vidio niti jednu liniju koda dijela Androida koji se odnosi na renderiranje tako da na kraju ipak taj njegov post treba uzeti s rezervom. ICS podrzava potpunu hardversku akceleraciju i zbog toga je fluidan. A i mozes procitati u onim isjeccima da cak niti toliko ne opterecuje procesor. Ja trenutno na ovom svom G Tabu 8.9 imam Honeycomb (Android 3.1) te iako niti on ne podrzava u potpunosti HW, mogu ti reci da je prilicno ugodan za koristenje iako zna laggnuti ponekad.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice