Prije ovoga bio je Toshiba JournE koji je u prodaji već oko godinu dana, a ni za taj nisam siguran da im je prvi... ali ovaj nije sigurno.
Prije ovoga bio je Toshiba JournE koji je u prodaji već oko godinu dana, a ni za taj nisam siguran da im je prvi... ali ovaj nije sigurno.
nadam se da će ispraviti neke od tih stvari poput browsera,odaziva,njegove preciznosti i da će ugraditi gps,ako ne ipak imam na izbor archos 101
baterija?
Nadam se da će tableta uskoro biti više, puno više.
Ja sam jos uvijek misljenja da je to stvoreno trziste...
Ta cuda su prevelika i preteska da se nose po gradu i s njima ide na net, da ne kazem da ovi koji nemaju 3G se niti ne mogu tako koristiti, a za po doma uz komp i laptop jel zbilja nekom treba smartphone XXL?
mišljenja sam da svatko zapravo može izmislit gdje upotrebljavat ove uređaje.. jer su stvarno za sve prigode..
od mene studenta, gdje mi ovaj uređaj bude proširena "bilježnica" na faxu, gdje mogu paralelno pratit materijale u pdf-u pred sobom i gledat profesorove bilješke na ploči/projektoru, zapisivat, snimat zvuk/video predavanja, guglat nekaj usput radi još materijala s neta..
pa onda doma se izležavat i igrat poker preko neta
pratit livescore/stream utakmica, kladit se on-the-move 
do projektanata raznih oblika.. od "štemera s krampom" do nekih teamlidera u ozbiljnijim firmama..
ne znam, ovo je stvarno wide područje..
doduše, ja nemam potrebu za smartfonom (još), mobitel se koristi za zna se što a doma za zabavu imam komp..
čak mi se sviđa i mogućnost puštanja npr HD filma u boravku preko HDMI (il čega već) gdje nemam nikakav kompjutor ili uređaj sposoban tjerati HD
Svaka cast svemu tome, ali mi se cini da su te sve operacije lakse izvedive na laptopu.
Ali posto nisam imao priliku isprobat do sad ni jedan tablet, sve ostaje na teoriji...
koja cigla!
Ja sam jos uvijek misljenja da je to stvoreno trziste...
Ta cuda su prevelika i preteska da se nose po gradu i s njima ide na net, da ne kazem da ovi koji nemaju 3G se niti ne mogu tako koristiti, a za po doma uz komp i laptop jel zbilja nekom treba smartphone XXL?
recimo uz desktop NEMAM LAPTOP jer mi ne treba. imam glupi netbook,a ovakvo nešto je idealno. ne moram surfati u gradu, nego gledati komade i UŽIVO komunicirati (što je današnjim generacijama problem). korištenje u vikendici,na kauču,pa čak i u wc-u ! neprocjenjivo...