Vidi taj Apple-ako nema Steve-a Jobsa,naći ćemo novu facu da ga zamijeni.
Ne bih se čudio da tipu plate plastične operacija da liči na Stevu.
Prije Stevo,sad Ivo.
Prije Stevo,sad Ivo.
Prije Stevo,sad Ivo.
O cemu ti to??
Vjerovatno su izmislili televizor pa ce ga nazvati Apple televizija.
meni je taj prijevod oduvijek glup..
ja si to tumačim kao "viši predsjednik", ako i nije točno, ima mi više smisla..
"...Jonathan Ive, istaknuo je kako trenutno radi na proizvodu koji je do sada najvažniji za tvrtku."
i onda ce izbacit nesto ala iPad 3s... jebali vas opcenito ti marketinski respinovi, a pogotovo oni koji dolaze iz Cupertina.
I opet su forumski znalci informiraniji od samog Apple-a što se tiče budućih proizvoda..
konačno su otkrili iShit !!!
I opet su forumski znalci informiraniji od samog Apple-a što se tiče budućih proizvoda..
koliko puta je zbilja bilo doista nešto novo i neviđeno? hmm... nikad?
I što je toliko informativno nama ova vijest donijela? Da se u nekoj tvrtci radi na novom proizvodu? Big deal!
Da će biti nešto revolucionarno? U slučaju Applea, na gotovo svaki njihov proizvod se stavlja etiketa revolucionarnog.
Redakcijo, jest da je subota popodne, ali može (treba) to i bolje!
iPhone 5, ne to nie
Apple Tv , ne to nie
Možda je iCar??
iPad3, ne
možda je iPad4 ( i onako ga najavljuju kao revolucionaran proizvod)
Agente, ovaj inšpektore moguceg i onog manje nemoguceg, šjor Rico sto se tice danasnjeg marketinga a pogotovo onog Apple-ovog (koji je defintivno najjaci u bransi a mozda i opcenito) informiran sam ja i predovoljno.
Naravno da ce covjek na pitanje na cemu trenutno radi odgovorit ko iz topa - da radi na necemu revolucionarnom - bilo da li radio na dizajnu nove futrole za ipad ili pak kucista za prvo funkcionalno kvantno racunalo, jer Apple ja takva kompanija koja gaji takav image - godisnje izbaci dva i pol nova proizvode i sve odreda im je revolucionarno, predivno, prekrašno.... bilo ili nebilo, a sva ova medijska napuhavanja i nagadjanja ne sluze apsolutnu nicemu (99% njih ionako su totalne gluposti) osim pumpanju meni kao kupcu totalno nepotrebnog hype-a...
Ive se ne razbacuje izjavama. Nadam se da dizajn nije izgubio na važnosti u appleu nakon odlaska SJ.
Trying to give a fuck... 
Uopce nije bitno sto je to, samo je bitno da je iz Apple-a, i da cemo svi to imati do kraja godine... A onih nekoliko koji to ne nabave od Applea, nabavit ce to od samsunga, HTCa, ili nekog slicnog...
Da, s cijelim konceptom i platformom uz iPod, iPhone i iPad uopće nisu promijenili sve trendove u IT svijetu. Divovi poput Nokie, RIM-a i Sony Ericssona uopće nisu na koljenima, ostatak konkurencije uopće nije prihvatio iste koncepte i trendove, Microsoft uopće nije bio dodirnut s time, i uopće nije dao sve od sebe, i od svojih novaca, da se ubaci u isti vlak i redizajnira svoje proizvode praktično u korijenu. I da, što je najvažnije, broj običnih ljudi koji koristi tehnologiju u svakodnevnom životu tim cijelim procesom uopće nije porastao, nimalo.
Da, s cijelim konceptom i platformom uz iPod, iPhone i iPad uopće nisu promijenili sve trendove u IT svijetu. Divovi poput Nokie, RIM-a i Sony Ericssona uopće nisu na koljenima, ostatak konkurencije uopće nije prihvatio iste koncepte i trendove, Microsoft uopće nije bio dodirnut s time, i uopće nije dao sve od sebe, i od svojih novaca, da se ubaci u isti vlak i redizajnira svoje proizvode praktično u korijenu. I da, što je najvažnije, broj običnih ljudi koji koristi tehnologiju u svakodnevnom životu tim cijelim procesom uopće nije porastao, nimalo.
Nemoj se niti truditi objasnjavati ljudima. Ovaj forum je prepun klinaca i isfrustriranih budala. Na svakoj temi o Appleu jedni te isti ''noliferi'' idu da budem vulgaran srati.
Nije da branim Apple fanove, ali stvarno ovi hejteri si trebaju naci zivot. Odite malo vani, nadjite curu, i get a life.
Prije Stevo,sad Ivo.
Ako nisi upoznat..., Jonathan Ive i Scott Forstall su tu od samih početaka sa Jobsom kada se vratio u Apple i što se tiče razvoja proizvoda koji su od tada predstavljeni, oni su zaslužni za to jednako koliko i Jobs, štoviše, bez njih ne bi bilo ničega, ne da su desna ruka mu, Jonathan je doslovno Jobsova polovica mozga zadužena za "dizajn", a Scott polovica mozga zadužena za softver.
A što se tiče komercijalne uspješnosti tih njihovih podviga, tj. financijskog položaja koji sada kompanija ima (inače bi završilo neslavno kao i nekadašnji davni njihovi projekti sa "preskupim proizvodima ispred svoga vremena" pa koje nitko ne kupuje), barem jednako to "koliko su dobri proizvodi" zaslužna je Cook-ova (sadašnji CEO) genijalnost u "operacijama" (on je razvio taj odnos sa dobavljačima, cijelu filozofiju njihovog lanca nabave i načina distrbucije prema kupcima, odnosi sa telekomima itd.)
Dakle ne jedan nego su ključnih trojica!, bez kojih Apple ne bi bio ono što je danas, i koji su tu kako bi Apple sutra stajao još bolje nego danas!
LOL.
Point taken!
Nemoj se niti truditi objasnjavati ljudima. Ovaj forum je prepun klinaca i isfrustriranih budala. Na svakoj temi o Appleu jedni te isti ''noliferi'' idu da budem vulgaran srati.
Nije da branim Apple fanove, ali stvarno ovi hejteri si trebaju naci zivot. Odite malo vani, nadjite curu, i get a life.
Ajde onda Nezavisniče, navedi mi nešto doista revolucionarno u IT svijetu u poslijednjih 10 godina, nešto što su prihvatili i koriste sada svi a bilo je najveći boom kad je izašlo? Nemoj mi navodit nadograđivanja postoječih proizvoda (kao LCD TV ili Smartphone), nego nešto novo i neviđeno?
Ja se baš i ne mogu sjetit...
Pogledaj se u ogledalu (pljuni ako želiš) i onda kreni druge koji nisu ništa loše i uvredljivo rekli vrijeđati!
Ovaj tekst je trebao pisati Ive Grbić ^^
RazorNapster
Ajde onda Nezavisniče, navedi mi nešto doista revolucionarno u IT svijetu u poslijednjih 10 godina, nešto što su prihvatili i koriste sada svi a bilo je najveći boom kad je izašlo? Nemoj mi navodit nadograđivanja postoječih proizvoda (kao LCD TV ili Smartphone), nego nešto novo i neviđeno?
Ja se baš i ne mogu sjetit...
E pa ako se ne možeš sjetiti iPad-a onda te pamćenje i ne služi baš najbolje.
Ako si zaboravio, bilo je to vrijeme 'bum'-a netbook-a, kada su svi očekivali da će nešto slično izbaciti i Apple. Umjesto netbook-a, Apple je izbacio iPad, media-tablet sa konceptom koji do tada nije postojao (iako su postojali PC-tableti, tj. PC-i uređaji u formi tableta, bili su preveliki, preteški, poprilično skupi i relativno neupotrebljivi, te kao takvi slabo zastupljeni na tržištu).
Koliko je iPad prihvaćen govori činjenica o veličini tržišta (i brzini širenja) i to da postaje konkurencija PC-u u onom dijelu tržišta na kojemu korisnicima trebaju osnovne mogućnosti PC-a (surfanje, primanje/slanje e-mailova, igranje).
iPad je samo dokaz da se i govno može prodati ako ga lijepo umotaš.
Vjerovatno su izmislili televizor pa ce ga nazvati Apple televizija.
ne neg ce varat na patentima i patentirat sve sto je vezano uz TV/televizija
Zbog toga su i ostale tvrtke brže-bolje počele sa umotavanjem govana i prodavanjem glupom narodu.
Zbog toga su i ostale tvrtke brže-bolje počele sa umotavanjem govana i prodavanjem glupom narodu.
Tako je.
bija bi i red da nesto revolucionarno naprave, kad se tim hvale na sva usta
vjerojatno jos jedna igracka, jedino im to i ide u zadnje vrijeme
Revolucionarni proizvod od Apple-a? iRevolution? Možda naprave iBojler za iRibe sa iFejsa da na tom iBojleru ima znak od Apple-a