A jadni. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Već viđena Intelova politika - cijeđenje profita iz postojećih high-end proizvoda do krajnjih granica
Ne valja ako prečesto izbacuju, ne valja ako odugovlače, tko bi vas zadovoljio :)
Meni je ovo super vijest, baš ne bi volio da mi procesor dobije nasljednika unutar godinu dana, dvije godine je sasvim ok za slijedeći upgrade
Već viđena Intelova politika - cijeđenje profita iz postojećih high-end proizvoda do krajnjih granica
a amd je svetinja
..kod intela se barem vidi napredak ako nista drugo.. ionako su sami sebi konkurencija...
Po meni bi nova generacija trebala izaći kada bude 50% jača od prethodnika, sve ostalo mi nije vrijedno spomena.
I
jos se svi zale da nemaju love...a svakih 6 mjeseci bi mijenjali sve i svasta...a ionako nemaju gdje iskoristiti...ali eto...bitno da pod ''moj pc'' pise nesto novo.
Makar poslije zicao za cunga lungu
ili kukaju da su intelovi procesori skupi a imaju razer headsete od 1500kn.. ima ih par na forumu.. 
Pustite tehnologiju nek napreduje, a mi ćemo već sustić nekako :D Valjda O.o
Intelov ivy bridge E je več napravljen samo čeka u vitrini pogodno vrijeme za lansiranje na tržište.
Meni baš nije drago ovo odgađanje :(((
Ništa, ajde barem ću ostati aktuelan još neko vrijeme.
Žao mi je što je AMD sa high endom toliko failao pa
ne samo da odustajem od njihove platforme, nego
i sad zbog manjka konkurentnosti i Intel usporavaju. Pih.
Ma najbolje odjebat svu tehniku, laptope, mobitele, tablete i sve ostalo..
Pokupit kofer i ženu, i pravac HAVAJI !
Već mi je muka od silnih nagađanja,događanja i izlazaka, svakih 5 minuta nešto novo.. 
Ma kaki havaji... prekomercijalizirano je to tamo. Bora bora je bolja:)
Kralju sviđa mi se i tamo.
Moramo što prije to realizirati.. 
Moze se kad si glavni na trzistu.Nije bitno sto je to trenutno Intel, svi rade tako kad su vodeci.Uostalom sto ima veze, preslabi vam SB i SB-E procevi?XD
Ovo je mozda losa za vest za neke koji ne kupuju koji ce da gledaju rezultate kao sto gledaju fudbalsku utakmicu. Oni se najvise zale. Ali ljudi koji placaju malo drugacije to gledaju.
Ovi sto ne kupuju oni bi svaki dan novi CPU i to je to. Ali gomila arhitektura za 2 god na trzistu nije dobra pa posle pauza.
Ovo je nikada bolje da ostane ovako za sve vlasnike 2011 platforme i one koji to stvarno kupuju. Oni ce lepo posle da ubace ispravljeni IB-E u 2011 socket i boli ih uvo bice jaci od Haswella.
Naravno ja se ne bi iznenadio da Haswell dodje tek posle Ivy Bridge-E. Sve je moguce.
Dotle ce da koriste 3930k i cao. Sto bi ja iskreno uradio da imam pare. Mislim ja pare za plocu i procesor imam ali znate da je meni i sve drugo bitno.
Kod nas imate ljude koji voze X79 na Daual Channel jel im nije ostalo para a mozda ih i ne zanima da iskoriste pun potencijal. Ja to ne bi mogao tako.
Uz taj CPU ide i propisna memorija i kuler i sve ostalo a onda to dodje na cenu koju vec nemam da platim dok sa 1155 imam i kuler i mogu Dual Channel sto je za RAM koji ja sam izabrao 120e jeftinije izmedju Dual i Quad.
Sto kasnije to bolje za vlasnike 2011 ako IB-E ide u isti socket.