Ivy Bridge-E krajem 2013.

poruka: 15
|
čitano: 1.193
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ivy Bridge-E krajem 2013.".
14 mjeseci
neaktivan

A jadni. {#}

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.
5 godina
Re: Ivy Bridge-E krajem 2013.

Već viđena Intelova politika - cijeđenje profita iz postojećih high-end proizvoda do krajnjih granica

BOINC Combined Statistics for Croatia http://goo.gl/DiiXr
5 godina

Ne valja ako prečesto izbacuju, ne valja ako odugovlače, tko bi vas zadovoljio :)

Meni je ovo super vijest, baš ne bi volio da mi procesor dobije nasljednika unutar godinu dana, dvije godine je sasvim ok za slijedeći upgrade

clock2much
21 mjesec
Vortac kaže...

Već viđena Intelova politika - cijeđenje profita iz postojećih high-end proizvoda do krajnjih granica

a amd je svetinja {#} ..kod intela se barem vidi napredak ako nista drugo.. ionako su sami sebi konkurencija...

xfact
3 godine

Po meni bi nova generacija trebala izaći kada bude 50% jača od prethodnika, sve ostalo mi nije vrijedno spomena.

5 godina

I  {#}jos se svi zale da nemaju love...a svakih 6 mjeseci bi mijenjali sve i svasta...a ionako nemaju gdje iskoristiti...ali eto...bitno da pod ''moj pc'' pise nesto novo.

Makar poslije zicao za cunga lungu 

resistance is futile
21 mjesec

ili kukaju da su intelovi procesori skupi a imaju razer headsete od 1500kn.. ima ih par na forumu.. {#}

xfact
15 mjeseci

Pustite tehnologiju nek napreduje, a mi ćemo već sustić nekako :D Valjda O.o

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
4 godine

Intelov ivy bridge E je več napravljen samo čeka u vitrini pogodno vrijeme za lansiranje na tržište.

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
5 godina

Meni baš nije drago ovo odgađanje :(((
Ništa, ajde barem ću ostati aktuelan još neko vrijeme.

Žao mi je što je AMD sa high endom toliko failao pa

ne samo da odustajem od njihove platforme, nego

i sad zbog manjka konkurentnosti i Intel usporavaju. Pih.

15 mjeseci

Ma najbolje odjebat svu tehniku, laptope, mobitele, tablete i sve ostalo..

Pokupit kofer i ženu, i pravac HAVAJI !

Već mi je muka od silnih nagađanja,događanja i izlazaka, svakih 5 minuta nešto novo.. {#}

Tony Soprano
5 godina

Ma kaki havaji... prekomercijalizirano je to tamo. Bora bora je bolja:)

15 mjeseci

Kralju sviđa mi se i tamo.

Moramo što prije to realizirati.. {#}

Tony Soprano
2 godine

Moze se kad si glavni na trzistu.Nije bitno sto je to trenutno Intel, svi rade tako kad su vodeci.Uostalom sto ima veze, preslabi vam SB i SB-E procevi?XD

clock2much
2 godine
protjeran

Ovo je mozda losa za vest za neke koji ne kupuju koji ce da gledaju rezultate kao sto gledaju fudbalsku utakmicu. Oni se najvise zale. Ali ljudi koji placaju malo drugacije to gledaju. 

Ovi sto ne kupuju oni bi svaki dan novi CPU i to je to. Ali gomila arhitektura za 2 god na trzistu nije dobra pa posle pauza.

Ovo je nikada bolje da ostane ovako za sve vlasnike 2011 platforme i one koji to stvarno kupuju. Oni ce lepo posle da ubace ispravljeni IB-E u 2011 socket i boli ih uvo bice jaci od Haswella.

Naravno ja se ne bi iznenadio da Haswell dodje tek posle Ivy Bridge-E. Sve je moguce. 

Dotle ce da koriste 3930k i cao. Sto bi ja iskreno uradio da imam pare. Mislim ja pare za plocu i procesor imam ali znate da je meni i sve drugo bitno.

Kod nas imate ljude koji voze X79 na Daual Channel jel im nije ostalo para a mozda ih i ne zanima da iskoriste pun potencijal. Ja to ne bi mogao tako. 

Uz taj CPU ide i propisna memorija i kuler i sve ostalo a onda to dodje na cenu koju vec nemam da platim dok sa 1155 imam i kuler i mogu Dual Channel sto je za RAM koji ja sam izabrao 120e jeftinije izmedju Dual i Quad. 

Sto kasnije to bolje za vlasnike 2011 ako IB-E ide u isti socket.

Hocemo EVGA GK110 STO PRE
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 15:37 (Vlada011).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice