Ivy Bridge na postojećim pločama

poruka: 13
|
čitano: 1.487
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ivy Bridge na postojećim pločama".
4 godine

sad se već isplati ulagati

2 godine

Da nisu imali ovo sranje s chipsetima,ljudi bi trebali kupit i proc i ploču kad bi došo ivy bridge.

Cogito Ergo Sum
4 godine
RE: Ivy Bridge na postojećim pločama
Apocalypso kaže...

Da nisu imali ovo sranje s chipsetima,ljudi bi trebali kupit i proc i ploču kad bi došo ivy bridge.

a riješit će to, je gubitak, ali za krajnjeg korisnika mjesec dana prije ili poslije ne igra puno

2 godine
igy kaže...
Apocalypso kaže...

a riješit će to, je gubitak, ali za krajnjeg korisnika mjesec dana prije ili poslije ne igra puno

Sad puno ljudi neće kupit sandy bridge procesor,p67 matičnu,nego će ič na neku drugu soluciju,tu intel gubi novce i mušterije.Da su nastavili s prvobitnim planovima za ivy bridge,ljudi bi trebali novu matičnu za taj procesor.To dvoje ukombinirano daje manji profit i manje mušterija.

Cogito Ergo Sum
2 godine
protjeran
Apocalypso kaže...

sad kad su zasrali motku odjendom mjenjaju plocu (tj. ne mjenjaju je){#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
4 godine
Apocalypso kaže...
igy kaže...
Apocalypso kaže...

Sad puno ljudi neće kupit sandy bridge procesor,p67 matičnu,nego će ič na neku drugu soluciju,tu intel gubi novce i mušterije.Da su nastavili s prvobitnim planovima za ivy bridge,ljudi bi trebali novu matičnu za taj procesor.To dvoje ukombinirano daje manji profit i manje mušterija.

a meni je puno bitnije da je ulog u sandy/ivy dugoročniji nego što im se dogodilo s čipsetima. na čipsetima su popu.. samo oni koji su trčali na prvu, a takvi bi trebali dobiti povrat novaca ili novu ploču (i to je ono na čemu intel mora pokazati obraz)

nije im ovo trebalo, no kod budućih kupaca to ne bi trebalo imati nikakvu ulogu (jednako što nije imao ulogu TLB bug da kupim amd procesor godinu poslije)

21 mjesec
ostajem na amd-u ipak. intel ce opet nesto zasrati, ako ne sa hardverom onda sa cenama sigurno. ima taj ivy dual core da bude 200€, buldozer ima da razvali. kao i po obicaju bice malo sporiji a puuuuno jeftiniji. mada kako pricaju mozda bude cak i brzi a opet puno jeftiniji.
19 mjeseci

kakav sandy/ivy...ja razmisljam kak da se pokrpam sa nekim quadom za 775 lol

The best way to be boring is to leave nothing out.
3 godine
Sale_ds kaže...

kakav sandy/ivy...ja razmisljam kak da se pokrpam sa nekim quadom za 775 lol

Ima nas još{#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
3 godine

Nekako mi se čini da će ovaj Z68 opet bit neki fail...

To im i treba kad u 2 godine izbace 3 socketa. Trebali su ostavit na 1156 i dodat malo modificiraniji P65.

Buldi, buldi !

3 godine
neaktivan

Ma bit ce ovo sve ok....malo strpljenja da poprave ovo sto se desilo i sve ce doci na svoje.

4 godine
protjeran
Nekoliko Intelovih partnera dobilo je od kompanije informacijukako će se 22-nanometarski procesori Ivy Bridge ipak moći koristiti na postojećim pločama.
Zbilja? A ja mislio kako za to treba izmisliti specijalan socket i chipset pa da korisnici moraju kupiti novu ploču. Kako obzirno od Intela.
 DowlaBoy kaže...
ostajem na amd-u ipak. intel ce opet nesto zasrati, ako ne sa hardverom onda sa cenama sigurno. ima taj ivy dual core da bude 200€, buldozer ima da razvali. kao i po obicaju bice malo sporiji a puuuuno jeftiniji. mada kako pricaju mozda bude cak i brzi a opet puno jeftiniji.
I AMD ga je zasrao prije, kada je naprasno prekinuo sa socketom 939 pa sam se mogao pozdraviti sa skupo plaćenom NF4 SLI-DR pločom jer se X2 s939 procesor teško mogao nabaviti u našim dućanima a AMD je počeo sa proizvodnjom bržih AM2 socket procesora . Sva sreća da je C2D/Q serija LGA775 procesora dovoljno dobra pa mi nije potrebno ništa mijenjati osim grafičke za sada. Za sljedeću konfiguraciju mogu pričekati, ali smjer kojim Intel ide, ne sviđa mi se, jedino je dobro da je sada dobio lekciju koju je zaslužio, počeo je previše cjepkati vlastitu platformu, negdje je moralo puknuti.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 1:25 (the_tux).
3 godine

evo izbacili bios suport za 22nm cpu na mojoj ploji,dobar aj dimi{#}

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 15:58 (dery).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice