sad se već isplati ulagati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da nisu imali ovo sranje s chipsetima,ljudi bi trebali kupit i proc i ploču kad bi došo ivy bridge.
Da nisu imali ovo sranje s chipsetima,ljudi bi trebali kupit i proc i ploču kad bi došo ivy bridge.
a riješit će to, je gubitak, ali za krajnjeg korisnika mjesec dana prije ili poslije ne igra puno
a riješit će to, je gubitak, ali za krajnjeg korisnika mjesec dana prije ili poslije ne igra puno
Sad puno ljudi neće kupit sandy bridge procesor,p67 matičnu,nego će ič na neku drugu soluciju,tu intel gubi novce i mušterije.Da su nastavili s prvobitnim planovima za ivy bridge,ljudi bi trebali novu matičnu za taj procesor.To dvoje ukombinirano daje manji profit i manje mušterija.
sad kad su zasrali motku odjendom mjenjaju plocu (tj. ne mjenjaju je)
Sad puno ljudi neće kupit sandy bridge procesor,p67 matičnu,nego će ič na neku drugu soluciju,tu intel gubi novce i mušterije.Da su nastavili s prvobitnim planovima za ivy bridge,ljudi bi trebali novu matičnu za taj procesor.To dvoje ukombinirano daje manji profit i manje mušterija.
a meni je puno bitnije da je ulog u sandy/ivy dugoročniji nego što im se dogodilo s čipsetima. na čipsetima su popu.. samo oni koji su trčali na prvu, a takvi bi trebali dobiti povrat novaca ili novu ploču (i to je ono na čemu intel mora pokazati obraz)
nije im ovo trebalo, no kod budućih kupaca to ne bi trebalo imati nikakvu ulogu (jednako što nije imao ulogu TLB bug da kupim amd procesor godinu poslije)
kakav sandy/ivy...ja razmisljam kak da se pokrpam sa nekim quadom za 775 lol
kakav sandy/ivy...ja razmisljam kak da se pokrpam sa nekim quadom za 775 lol
Ima nas još
Nekako mi se čini da će ovaj Z68 opet bit neki fail...
To im i treba kad u 2 godine izbace 3 socketa. Trebali su ostavit na 1156 i dodat malo modificiraniji P65.
Buldi, buldi !
Ma bit ce ovo sve ok....malo strpljenja da poprave ovo sto se desilo i sve ce doci na svoje.
evo izbacili bios suport za 22nm cpu na mojoj ploji,dobar aj dimi