Iz Foxconna o iPhoneu 5

poruka: 12
|
čitano: 1.172
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Iz Foxconna o iPhoneu 5".
17 mjeseci
Iz Foxconna o iPhoneu 5

Kada vidim glasine odmah mi se sluša Adele "Rumor has it"

11 mjeseci
Re: Iz Foxconna o iPhoneu 5
Nadam se da nebudu pretjerali sa velicinom ekrana kao drugi proizvodaci jer to vise nebude onda mobitel nego tablet,a i treba nagurati mobitel u hlace kad ima dimenzije podloge za mis :-)
Josip
2 godine
josip2104 kaže...
Nadam se da nebudu pretjerali sa velicinom ekrana kao drugi proizvodaci jer to vise nebude onda mobitel nego tablet,a i treba nagurati mobitel u hlace kad ima dimenzije podloge za mis :-)

Pošto i Galaxy Note stane u hlače, nema straha za ovo...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
4 godine
Mitsuoka kaže...
josip2104 kaže...

Pošto i Galaxy Note stane u hlače, nema straha za ovo...

Stane ti i video kazeta u neke tipove hlaca/dzepova.{#}

2 godine

Ja govorim o normalnim hlačama osobe od 1.90 i 70kg. {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 mjeseci

Jos malo pa ce sew umjesto torbica za mob prodavati torbe kao one sakolske,izgledati cemo kao neka obavjestajna sluzba sa prijemnicima hahahaha

Josip
11 mjeseci

W je nepotrebno :-)

Josip
4 godine
Mitsuoka kaže...

Ja govorim o normalnim hlačama osobe od 1.90 i 70kg. {#}

Kakva je to osoba od 190 cm i 70 kg? Marfan?

2 godine

Veslač i rekreativni biciklist, te sin bivšeg profesionalnog košarkaša koji ima 2.15 i 90kg. Dobro sada 100kg.

Malarkey ljubomoran čini mi se {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 11:25 (Mitsuoka).
3 godine

off:Treba nabaciti masu! :D

on: Šta nije malo prerano za peticu, a?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 0:21 (Ivche).
4 godine
190, 70 voli jako tehno partije. 4 incha ekran - mali skok za covjecanstvo, ogroman za Apple.
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
2 godine
Ivche kaže...

off:Treba nabaciti masu! :D

on: Šta nije malo prerano za peticu, a?

Ma jok ne ide to gori... za bozic bi u jedan dan dobia 3 kg, do kraja dana se vec potrosi sve {#} al me nije briga za tezinu, ima 10kg vise ili manje.

ON:

Po meni ne, vrijeme je da dignu ekran. I ja sam govorio 3.7 taman kada sam imao Desirea, sada sa SGSII mi je 4.3 taman, ako dode nesto vece, zasto ne. Sve dok je normalnih dimenzija, ja to racunam po futroli za mob koju imam 7 god. Mogao je Mireov MIO, mogla je Nokia 5800, mogao je Desire, može sada SGSII i ima još pinku lufta. Tako da bi sada rekao 4.5'' max., 4.3'' taman, 4.0'' minimum. Onda bi dobro razmisljao sto uzeti za drugi mob.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice