Javna dražba za frekvenciju na kojoj se mogu ponud

poruka: 2
|
čitano: 1.032
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Javna dražba za frekvenciju na kojoj se mogu ponud".
10 godina
neaktivan
offline
Javna dražba za frekvenciju na kojoj se mogu ponud
Ovo je (pred)zadnji vlak za Tele2 što se tiče 4G LTE-a , aku su razumni zakupit ce frekvencije jer 4G je budućnost. Već sada imaju tehnički inferiornu mrežu naspram konkurencije. Kao što jučer nisu htijeli 3G tako ne žele ni 4G danas. Nadam se da sam u krivu. Zamislite da danas Tele2 nema 3G mrežu (dobro znam da dobra pokrivrnost im nije vrlina), koje li katastrofe (za njih i za nas) odavno bi propali, zato ako netko ovo čita iz Tele2 lijepo bi ih molio da razmisle o svemu. Dodao bih još da sam njihov vjeran korisnik. Puno bi mi značilo kada bi uveli 4G i jednog dana mobilni flat te tako djelima napravili istinsku telekom revoluciju u Hrvatskoj. Tada bi bili pravi konkurent i operaterima na području fiksne mreže. Inače nas čeka dobro poznati scenarij iz 2000-ih - novo doba duopola HT-a i Vip-a . Tele2 HR sve je sad na vama - ili možda postoji šansa za neke nove igrače? Dodajmo još to da nas ceka i druga digitalna dividenda u spektru od 700MHz pa bi 700MHz + 1800MHz bila lijepa kombinacija za 4G LTE.
Fejzore na pozdrav kad vidiš komandanta, fejzore u zrak kad vidiš komandanta!!
 
1 0 hvala 0
14 godina
offline
Javna dražba za frekvenciju na kojoj se mogu ponud

Slažem se s gornjim postom jer mislim da nisu svjesni važnosti unaprijeđenja svojih usluga i to će ih debelo koštati(a i nas zbog mogućeg duopola u nekoj doglednoj budućnosti).

Bio sam Tele2 korisnik od prvog dana i opraštao sam im lošu pokrivenost zbog dobrih cijena međutim nakon vijesti da se neće natjecati za LTE koncesije odustao sam od njih prije pola godine i prešao na Bonbon. U Bonbonu imam LTE signal i 5 giga prometa s 1000 min razgovora+1000 min. u mreži i 1000 sms u mreži za 80kn. Moram napomenuti da sam u zoni dobrog signala(Knin), a cijela županija je pokrivena s 4g ima više od 2 godine. LTE funkcionira stvarno dobro..realno brzine su oko 50-60 Mbit/s down i 20-30 Mbit/s up te ping 15-25ms  u realnim uvjetima(vožnja autom, unutar zgrada itd.). Što je najbolje i po lokalnim selima je signal u većini slučajeva dobar za razliku od 3g. Moram priznati da je masu ljudi otišlo od teleta kad su skužili ovo s LTE-om na bonbonu. Žao mi je što su se odlučili na ovaj potez jer bi nam svima skupa bile bolje cijene, a i pokrivenost, a tek ove niže frekvencije kad budu stavljene u funciju ne piše im se dobro.

Lijepi pozdrav i sorry na malo dužem postu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice