Prihvatljivih $99 za što? Za mogućnosti unajmljivanja filmova i serija preko njihove usluge? Pa to kod njih sigurno nude i druge kuće (kao kod nas IskonTV i ostali), a pogotovo njihova kablovska TV. Osim što kod njih dobiješ uređaj besplatno... Bez mogućnosti ugradnje HDD-a, ovo jednostavno nema nikakvog smisla.
lol, sad samo služi za video rent i streamanje online sadržaja, ili?
eto odgovora zašto apple neće ugraditi blu ray u imacove-jer bi tako dobili konkurenciju svojim online servisima
glavno da je jabuka na njemu...
Prihvatljivih $99 za što? Za mogućnosti unajmljivanja filmova i serija preko njihove usluge? Pa to kod njih sigurno nude i druge kuće (kao kod nas IskonTV i ostali), a pogotovo njihova kablovska TV. Osim što kod njih dobiješ uređaj besplatno... Bez mogućnosti ugradnje HDD-a, ovo jednostavno nema nikakvog smisla.
istina
cista glupost
wd tv ga razori sam tak hehe
Do 720p? Wtf? Pa filmovi na maxTV-u su 1080, doduše i a ne p, ali opet... Katastrofa...
Do 720p? Wtf? Pa filmovi na maxTV-u su 1080, doduše i a ne p, ali opet... Katastrofa...
u narednoj reviziji dodat će podršku za 1080i :D
Kada sam vido sliku i naslov,pomislio sam,konaćno neka ozbiljna stvar iz appla,prvo sam pomislio da je player poput ovoga,hdmi,usb,čita mkw,samo šta mi kokice ne ispeće = )...kad ono opet nešto beskorisno i neisplativo,apple nema loš dizajn,ali ovo šta on dizajnira su gluposti,pogledajte samo daljinski upravljać,izgleda kao igraćka za bebe koju stisneš pa pišti par sekundi...
Koji besmisleni proizvod, čak i za apple lovere.
Kaj je tak teško napravit nekaj ovak: http://www.azbox-digital.com/index.php?id=4&tbl=registos&id2=15
Kaj je tak teško napravit nekaj ovak: http://www.azbox-digital.com/index.php?id=4&tbl=registos&id2=15
A očito je... Najfascinantnije je to što će se unatoč očitim nedostacima iznimno dobro prodavati... Kao da prosječni kupac Appleovih proizvoda zna što 720p znači...
Ajoj! Tri vijesti o Appleu trenutno na naslovnici! Zato ni nema dežurnih kenjatora o tome kako se stalno objavljuju Apple vijesti, strefio ih herc kad su vidjeli naslovnicu :D
Pocrkali od smijeha kad su vidjeli TV ;)
Apple tv ;)
Po cemu je ovo uoste bilo kakav tv?
ova mi je najjaca: "...i necujan je u radu"
da je barem meni tako nesto.. ovaj moj maxtv bronda kao nekakav zetor u punom gasu.. tv se niti necuje pokraj uredjaja!
..eh da apple!
...zar se tu svaki odgledani video mora dodatno platit??
da je barem meni tako nesto.. ovaj moj maxtv bronda kao nekakav zetor u punom gasu.. tv se niti necuje pokraj uredjaja!
..eh da apple!
lol, moj isto... Sve gledam da nabavim bolje zvucnike zbog buke od maxTV-a... Valjda se placaju ovi preko iTunesa, znam da Netflix naplacuje samo neku mizerno malu mjesecnu pretplatu.
A očito je... Najfascinantnije je to što će se unatoč očitim nedostacima iznimno dobro prodavati... Kao da prosječni kupac Appleovih proizvoda zna što 720p znači...
čisto sumnjam, appletv je jedan od rijetkih apple proizvoda koji se nije dobro prodavao, pa smatram kako i ovaj ne će zaživjeti
Se to meni cini il je Apple patentirao i TV? xD
Ako nista, bar su ga nanovo izmislili.
bije lose,mana je sto nemoze 1080 i t velika.pozitivno je cijena.ž
nije mi bilo jasno dok je apple prodavo apple tv i mac mini za slicnu cijenu.pa nitko nije lud da uzme apple tv koji je samo dodatak za itunes
...
Život je kao film,ogadi ti se baš kad misliš da je najbolje,a u pola filma glavni pogine.My version:Život je kao igla,prođe par puta kroz rupu i zašije zakrpu..........................................
..eh da apple!
Kako mislite cuje se? Sta se cuje? Moj uredjaj za IPTV je apsolutno necujan. Jel to ima neki ventilator ili sta vec?
..eh da apple!
Kako mislite cuje se? Sta se cuje? Moj uredjaj za IPTV je apsolutno necujan. Jel to ima neki ventilator ili sta vec?
Logic, čini li mi se to ili nisi shvatio šalu? ;)
Ocigledno nisam ;)
Da znas koliki je upitnik bio iznad glave kad sam citao da maxtv bruji ko traktor ;)
rekoh WTF ;)
Ocigledno nisam ;)
Da znas koliki je upitnik bio iznad glave kad sam citao da maxtv bruji ko traktor ;)
rekoh WTF ;)
lol, vjerujem za upitnik... :) Ja, hvala Bogu, imam maxTV i imao sam sva 3 prijamnika koja daju i znam da ni jedan ne bruji tako da me nije uspio zbuniti... hehe... ;)
..eh da apple!
logic.. to ti je bila ironija... i ne, nema nikakav ventilator u IPTV uređaju!
..vidis, sad ce apple fanovi pocet kupovat taj njihov tv jer su vidli među ostalim da se on ČAK niti nečuje...ma zamislisi, nečujan tv dodatak!
Koja glupost, nema podrsku za USB uredjaje, divx, MKV, nista. Ovo je bacanje para za beskoristan komad plastike!
..eh da apple!
logic.. to ti je bila ironija... i ne, nema nikakav ventilator u IPTV uređaju!
..vidis, sad ce apple fanovi pocet kupovat taj njihov tv jer su vidli među ostalim da se on ČAK niti nečuje...ma zamislisi, nečujan tv dodatak!
Ma joj. Skuzio sam poslije al na prvu rekoh o cemu oni pricaju ;)
Koja glupost, nema podrsku za USB uredjaje, divx, MKV, nista. Ovo je bacanje para za beskoristan komad plastike!
Ovo mi lici na onaj uredjaj u betmenu sa jim kerijem koji se stavlja na glavu i povezuju se u mrezu ;)
Ovdje appleovu mrezu ;)
ovo je tipican apple-ov uredaj.otvoren jedino za itunes.ako niste skuzili filozofiju apple-a nemojte se prolivat.apple je takav.u jednu ruku rade savrsen hardver i softver, dok u drugu je toliko zatvoren i bezobrazan u nekim postupcima da to nije za virovat.
ovo je tipican apple-ov uredaj.otvoren jedino za itunes.ako niste skuzili filozofiju apple-a nemojte se prolivat.apple je takav.u jednu ruku rade savrsen hardver i softver, dok u drugu je toliko zatvoren i bezobrazan u nekim postupcima da to nije za virovat.
Što je točno savršeno u vezi ovog uređaja? I što je savršeno u iTunesu? Ja ni u jednom ne vidim savršenstva
a u imac-u,mac pro,mac mini.ipod touch,svi ostali ipod-ovi.ne govorim o prodavanju magle(svaka nova mogucnost se dize u nebesa kao da je revolucija)
btw.krivo sam se izrazio,nista nije savrseno
a u imac-u,mac pro,mac mini.ipod touch,svi ostali ipod-ovi.ne govorim o prodavanju magle(svaka nova mogucnost se dize u nebesa kao da je revolucija)
btw.krivo sam se izrazio,nista nije savrseno
iPod, muzički player bez podrške za FLAC, savršen? S time se ne mogu nikako složiti. Također ne vidim ništa savršeno u retardiranoj sinkronizaciji sa isključivo jednim kompjuterom preko iTunesa. iMac nisam nikad koristio tako da se u to ne miješam.
Ništa nije savršeno, a Appleovi proizvodi nisu ni blizu tom pojmu ;)
da, ovo je toliko savrsen uredjaj. Tako su ga savrseno napravili da uspjesno moze izvlaciti svaki cent iz djepova njegovih kupaca jer sa njim ne mogu nista besplatno pogledat. Savrseno. Za Apple.