Al na Apple TV-u su filmovi u suludoj 720p rezoluciji. Da li će ikome ikad trebati više?
720p je sve samo ne suluda rezolucija
to je vec danas prosjek
Al na Apple TV-u su filmovi u suludoj 720p rezoluciji. Da li će ikome ikad trebati više?
720p je sve samo ne suluda rezolucija
to je vec danas prosjek
ma sta apple radi...nista
dizajniraju kucista lol
kak je vec gore spomenuto...na maxtv imas i tv programe i videoteku
zasto vecina koja se bave profi obradom zvuka i slike koriste apple racunala?zato sto je su softver i hardver toliko kompatibilni i tako dobro napravljeni da je bilo koji pc puno,ali puno sporiji od apple racunala u obradi zvuka i slike.
malo se informirajte pa onda iznosite vasa stajalista ili misljenja
dizajniraju kucista lol
zasto vecina koja se bave profi obradom zvuka i slike koriste apple racunala?zato sto je su softver i hardver toliko kompatibilni i tako dobro napravljeni da je bilo koji pc puno,ali puno sporiji od apple racunala u obradi zvuka i slike.
kakav njihov hardware to kaj se Steve hvali bezveze ne znaci da je njihov
za njih to sve napravi intel
oni sam rade svoj os koji je sve samo ne savrsen
mislim da se ti moras malo vise informirat
dizajniraju kucista lol
kakav njihov hardware to kaj se Steve hvali bezveze ne znaci da je njihov
za njih to sve napravi intel
oni sam rade svoj os koji je sve samo ne savrsen
zato su svi budale koji kupe nesto od apple-a a ti si jedini pametan
zato su svi budale koji kupe nesto od apple-a a ti si jedini pametan
lol...nista pametnije nisi mogo smislit..
vidim da nema svrhe sa tobom raspravljat pa necu dalje ic
da jos karton ne dobijem zbog gluposti
meni se čini da si ti jedan obični provokator :P
Ali zaboravljaš da je tih 60 kn za TV program; VoD, tj. filmovi iz maxTV videoteke se plaćaju, isto kao i sa ovim Apple TV-om. I stvarno mi nije jasno zašto se to zove TV...
Bas to... unajmis film. Dodje na isto kao i itunes servis.
Osim što sa maxTV-om ne ovisiš o prijenosu preko običnog interneta tako da nemaš problema ako usporedo nešto pametno radiš preko istog, imaš 1080i filmove za razliku od 720p kod Applea i jeftiniji su. Mislim da imamo pobjednika u ovoj usporedbi :)
Neću komentirati ovo preko "običnog interneta".
Usporedba kvalitete filmova MAXtv 1080i vs Apple TV 720p još nitko nije napravio. Do tada, nisam siguran da je MAXtv bolji.
Koliko košta HD film kod MAXtv? (Imam MAXtv, ali nemam HD jer na mojoj parici mi tu uslugu ne mogu pružiti)
Ako ukineš MAXtv servis, uređaj možeš baciti u smeće jer ti za ništa drugo ne koristi, dok kod Apple TV-a možeš gledati youtube, netflix (ovo za sada samo u USA), streamati sa kompjutera, ...
Teško da MAXtv može biti pobjednik u bilo kojoj usporedbi zbog loše kvalitete streaminga, sporog sučelja, sporog daljinskog, ...
mislim da apple radi dobre hardvere i softvere.to je to.a vi i dalje budite ljuti,gnjevni ili zeljni za osvetom protiv apple
Kakve gluposti ti pricas.
Kakav to hardware proizvodi Apple? lol!
Osim što sa maxTV-om ne ovisiš o prijenosu preko običnog interneta tako da nemaš problema ako usporedo nešto pametno radiš preko istog, imaš 1080i filmove za razliku od 720p kod Applea i jeftiniji su. Mislim da imamo pobjednika u ovoj usporedbi :)
Neću komentirati ovo preko "običnog interneta".
Usporedba kvalitete filmova MAXtv 1080i vs Apple TV 720p još nitko nije napravio. Do tada, nisam siguran da je MAXtv bolji.
Koliko košta HD film kod MAXtv? (Imam MAXtv, ali nemam HD jer na mojoj parici mi tu uslugu ne mogu pružiti)
Ako ukineš MAXtv servis, uređaj možeš baciti u smeće jer ti za ništa drugo ne koristi, dok kod Apple TV-a možeš gledati youtube, netflix (ovo za sada samo u USA), streamati sa kompjutera, ...
Teško da MAXtv može biti pobjednik u bilo kojoj usporedbi zbog loše kvalitete streaminga, sporog sučelja, sporog daljinskog, ...
Zašto nećeš komentirat ovo preko "običnog interneta"? Ako ja skidam nešto preko kompa preko iste veze preko koje mi ide i Apple TV, stream će mi pucati konstantno, ako netko od ukućana nešto igra dok ja gledam film koji se streama preko te veze će mu ping biti prevelik itd.; dok sa IPTV prometom neću imati nikakvih problema radi tih stvari.
Nije nitko napravio usporedbu, ali znam da su HD filmovi sa maxTV-a vrlo dobre kvalitete, koliko sam ih ja vidio, u rangu je sa BDripovima sa neta.
HD filmovi su 10-15 kn.
Zašto bih ukidao maxTV servis? Ali istina, ne služi ti ni za šta, no i za youtube i za netflix mogu iskoristiti komp koji mi je ionako spojen sa PC-jem, no dobro, taj argument ti stoji.
Loša kvaliteta streaminga? Ja otkad sam ga uzeo prošle godine nisam imao nikakvih problema sa streamingom, sučelje je malo sporo no mislim da je to dijelom zbog uređaja, Siemensov je receiver daleko brži od SciAtlante i onog starog kojeg su prije davali. Daljinski također puno bolje radi s njim, no ima tu još dosta mjesta za poboljšanje, slažem se.
meni se čini da si ti jedan obični provokator :P
Budimo realni i priznajmo: ako se ikad igdje u daljnjoj budućnosti ukaže potreba za toliko ogromnom 1080p rezolucijom tada će Apple ponovo izmisliti AppleTV i dakako 1080p rezoluciju. I patentirati je.
A sve će se vrtiti kroz nekakvu mrežu računala, nazovimo ju, hmmmmm, arpanet, darpanet, INTERNET!!
mogo bi ja krenut patentirat svoje izjave.......
Pa apple će staviti mogućnosti 1080p gledanja, ali u drugoj ili trećoj reviziji appleTV-a. Kao što i rade sa iphonom/podom/padom...
mogo bi ja krenut patentirat svoje izjave.......
Okrenul bi love i love... Ma evo ti jedan hvala i palac gore kad već nemaš patent