super ideja 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prepao sam se slike,xD!
MISLIO sam da je Jadranka Kosor počela reklamirati mobitele hehe
Prepao sam se slike,xD!
MISLIO sam da je Jadranka Kosor počela reklamirati mobitele hehe
baš sam htio reć kako me ova podsjeća na jacu
moja stara je happy s emporiom ko malo dijete.
Ma odlična ideja, starijima su današnji izbornici stvarno kompleksni, imaju dosta mogućnosti koje im u biti ne trebaju niti će ih ikad koristit.
A najviše me boli što to IBM radi u suradnji s Indijskim nacionalnim institutom.
Šta nije pita nas Hrvate za savjet, pa da dobije kvalitetan dizajn a bome i da isplati dobre pare.
Ma odlična ideja, starijima su današnji izbornici stvarno kompleksni, imaju dosta mogućnosti koje im u biti ne trebaju niti će ih ikad koristit.
A najviše me boli što to IBM radi u suradnji s Indijskim nacionalnim institutom.
Šta nije pita nas Hrvate za savjet, pa da dobije kvalitetan dizajn a bome i da isplati dobre pare.
lol?
neka im puknu Android
neka im puknu Android
hahah....i neka im daju TS!!!
Pa cuj onaj ko to ima u ponudi dobro ce zaradit, stariji sigurno hoce prjenosni mobitel.
Pa cuj onaj ko to ima u ponudi dobro ce zaradit, stariji sigurno hoce prjenosni mobitel.
bit će gadno kad izmisle fiksni mobitel !
bit će gadno kad izmisle fiksni mobitel !
LOLčina
bili su nekad ti mobiteli za starije, sve ono jednostavno, velike tipke ali su imali previsoku cijenu za naše tržište
Kud ćeš jednostavnije od Nokie 3310 . ;)
to ti ja pričam
ovo na slici nije jaca nego moja stara.
Ma daj nece starci koristit 70x30 mobitele, pa nek si kupe Samsung Tobi. =)
Pa bas zato!!! }:-I