Jeftino dam, samo da prodam

poruka: 10
|
čitano: 913
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Jeftino dam, samo da prodam".
4 godine

mda i jos brze ce se to cancelirati..

naime imao sam vec vise prijatelja kojima su djeca skinula "besplatne" aplikacije i onda tjekom igranja iskoci pop up "do you want to buy this for XYZ$$" i djete ko djete klikne yes... i tako svaki dan po XYZ puta po mjesec dana dok nije dosao racun na 1457$.

Covjek je uspjecno to canceliro (fala bogu) preko Apple-a ali neki vjerojatno nece biti te srece...

13 mjeseci
pa ako je to dijete samo sliknulo yes, onda treba upisati i sifru itd...a sumnjam da djete zna sifru i da je dijete naskidalo dodatke za igre covjeku a da on to nije skuzio i to jos za 1500$....
Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
2 godine
Re: Jeftino dam, samo da prodam
Genie kaže...

naime imao sam vec vise prijatelja kojima su djeca skinula "besplatne" aplikacije i onda tjekom igranja iskoci pop up "do you want to buy this for XYZ$$" i djete ko djete klikne yes... i tako svaki dan po XYZ puta po mjesec dana dok nije dosao racun na 1457$.

Covjek je uspjecno to canceliro (fala bogu) preko Apple-a ali neki vjerojatno nece biti te srece...

gluposti. ako vec djeci daju mobitel da se igraju onda im ne trebaju dati i sifru za app store.

ali ima svakakvih bedaka na svijetu pa me nista ne cudi.

2 godine
Na koji nacin Google/Apple skuplja prihode od tih in-game transakcija?
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine
DamageHigh kaže...

kod applea na isti kao i izvan aplikacija. sve ide preko app storea.

4 godine
Ja sam vec s dolaskom prvih f2p igara pretpostavio da takav model ima buducnost.
Freemium nije los, narocito za prosjecnog kucnog korisnika. Koliko sam samo puta nabavio komad softvera i na kraju koristio samo dio njegovih mogucnosti jer jednostavno vise nisam trebao.

Ako cu ovako moci kupovati samo odredene segmente, dapace, ja sam za.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
18 mjeseci
Ezio kaže...
DamageHigh kaže...

kod applea na isti kao i izvan aplikacija. sve ide preko app storea.

30% ide Apple-u. Kao što 30% Fejs kredita ide Fejsu.

22 mjeseca
Koja je ovo alikacija na ovoj gornjoj slici Btw ja imam iAp cracker i tomi je sve bestplatno
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 9:08 (lnova65).
2 godine
Genie kaže...

ja sam imao prijatelja koji je mogao pojesti auto ;)

da bi djete kupilo inapp išta mora znati šifru, a i svaka kupovina će se pojaviti na mailu kao obavijest. obavljenu kupovinu ne možeš cancelirati (naročito ne nakon mjesec dana), a svi takvi problemi kod kupovine se rade direktno s proizvođačem, a ne preko apple (imao sam problema s pretplatom na jedan iPad časopis pa znam, apple će ti pomoći i sve, ali za ovako nešto te šalje dalje).

11 mjeseci

ma vidiš da tipson izmišlja samo da nešto napiše

podsjeca me na uobicajene price uobicajenih likova

"koji imaju playstation 4, ali je u vikendici na moru jer

im tata ne da da ga pokazuju okolo, kužiš skup je i

dobili smo jedan od 2 na svijetu jer su se moj pradida

i tata sonijevog ceo-a zajedno vozili na titaniku i

preživjeli, a 80ih je moja prabaka njemu sredila vezu

da uleti u soni jer..."

pun je svijet ovakvih ;)

1