Jej!!!
Vraća se!!!
Jej!!!
Vraća se!!!
toooo, Apple bi opet propao kad njega ne bi bilo
Sada se vraća!!!
toooo, Apple će opet propast kad njega ne bude bilo xD
kako si ti glup, kako uopce mozes biti sretan zbog necije smrti? i ti da nije bilo stevea jobsa nebi imao graficko sucelje na svom pcu, nebi imao misa kao pokazni uredjaj, ustvari nebi ti ni trebao jer nebi imao ni ono prvo, ti ne znas koliko je apple napravio toga a microsoft besramno kopirao, tako velike stvari, pa procitaj malo o apple lisi i o macintoshu 
kako si ti glup, kako uopce mozes biti sretan zbog necije smrti? i ti da nije bilo stevea jobsa nebi imao graficko sucelje na svom pcu, nebi imao misa kao pokazni uredjaj, ustvari nebi ti ni trebao jer nebi imao ni ono prvo, ti ne znas koliko je apple napravio toga a microsoft besramno kopirao, tako velike stvari, pa procitaj malo o apple lisi i o macintoshu 
A ti jako pametan. Apple je ukrao grafičko sučelje i miš od Xeroxa tako da su oni lopovi.
Inače nisam ljubitelj Applea, ali čovjek je dosta napravio za ovu industriju. A i da nije ništa napravio, opet mu želim brz oporavak i ozdravljenje.
A ti jako pametan. Apple je ukrao grafičko sučelje i miš od Xeroxa tako da su oni lopovi.
Inače nisam ljubitelj Applea, ali čovjek je dosta napravio za ovu industriju. A i da nije ništa napravio, opet mu želim brz oporavak i ozdravljenje.
mislim isto kao i paolo, čovik znda svoj posai to je dokaza, želim brz oporavak i još par inovativnih stvari od njega
Čovjeku brz oporavak ,a ti malo potraži pomoć najboljeg prijatelja i nauči ko je za kaj zaslužan u informatici u zadnjih 50 godina!!
Sve najbolje covjeku za oporavak.Evo malo humora(kako ce ko shvatiti).Ja mislim da si je covjek isel ugraditi u jetru neki novi gadget kojeg je Apple potajno razvijao i na sljedecoj prezentaciji vidjet cemo o cemu se radi.iLiver na pomolu? 
"Good artists copy, great artists steal!", govorio je Picasso, kojeg je Jobs jako volio citirati.
Zelim mu brz oporavak!
Svaka cast toj sarenoj firmi ali ona je najzasluznija za pretvaranje tehnologije u nesto "cool" i nista vise. Dakle to je tehnologija za one modno osvjestene i tehnoloski nepismene. Neka Jobs ozdravi jer treba netko raditi "računala" za umjetnike tehnoloskog svjeta kako bi rekao Jef.
želim mu brz oporavak i puno zdravlja u budućnosti
Prve 2 poruke, apple fanovi kolko vidim po avatarima :)
Svaka cast toj sarenoj firmi ali ona je najzasluznija za pretvaranje tehnologije u nesto "cool" i nista vise. Dakle to je tehnologija za one modno osvjestene i tehnoloski nepismene. Neka Jobs ozdravi jer treba netko raditi "računala" za umjetnike tehnoloskog svjeta kako bi rekao Jef.
Znas sta konju-rp nesto...
da Jobsa i njegovi budalastina nije bilo ti nebi sad bio na Visti nego bi bio na 95 ili gorem...
Zato se prvo informisi prije nego sto pođes valjat gluposti
Jer su on i Gates pokrenuli PC revoluciju,a da njega nije bilo Microsoft bi jos bio pod ugovorom sa IBM-om i mozda nebi bila vako poznata i utjecajna firma...
Znas sta konju-rp nesto...
da Jobsa i njegovi budalastina nije bilo ti nebi sad bio na Visti nego bi bio na 95 ili gorem...
Zato se prvo informisi prije nego sto pođes valjat gluposti
Jer su on i Gates pokrenuli PC revoluciju,a da njega nije bilo Microsoft bi jos bio pod ugovorom sa IBM-om i mozda nebi bila vako poznata i utjecajna firma...
Da nije bilo Gatesa i Jobsa
bilo bi TOS-a
i
AmigaOS-a.
ALO LJUDI ALO EEEEEJ
JA SE VESELIM NJEGOVOM POVRATKU KRIVO STE ME RAZUMILI
Htio sam reći da bi Apple opet propao da se on ne vrati!
Krivo sam se izrazio, sry!
- Microsoft nije pokrao Apple
- Apple neće propasti bez Jobsa
I Arsenu Dedicu je zbog ˝bolesti˝ presadjena jetra.
Ma samo nek je ziv i zdrav. Zivio Jobs jos 100 godina.
Drago mi je zbog Stevea! Voljeli ga ili ne, on je faca! 
-NETOCNO - isto kao sto je apple pokrao Xerox, tako je i MS pokrao Apple...
-TOCNO
-TOCNO
Podsjećaš me na kultnu rečenicu iz Alana Forda: "Nije lijepo okrasti lopova."
Jobs je krao ideju iz Xeroxovih laboratorija kada se još nije niti znalo što će biti s tim otkrićem, dok je MS grafičko sučelje uveo kasnije jer Xerox ga nije patentirao. Dok je čiča Bill lijepo radio po zakonu, Jobs je mogao trunuti u zatvoru osuđen za industrijsku spijunažu i krađu konkuretskih tajni i istraživanja.
-TOCNO
Podsjećaš me na kultnu rečenicu iz Alana Forda: "Nije lijepo okrasti lopova."
Jobs je krao ideju iz Xeroxovih laboratorija kada se još nije niti znalo što će biti s tim otkrićem, dok je MS grafičko sučelje uveo kasnije jer Xerox ga nije patentirao. Dok je čiča Bill lijepo radio po zakonu, Jobs je mogao trunuti u zatvoru osuđen za industrijsku spijunažu i krađu konkuretskih tajni i istraživanja.
"Good artists copy, great artists steal"
Krali su obojica kao i svatko drugi u industriji
a uostalom da Jobs nije uzeo "GUI" mislite da bi bi ga one ubice suma napravile ista od njega ?
Anyway ja neznam sta vi pravite neku frku oko toga
Jobs jest krao ja vjerujem da je i Bill krao,vi ste stvarno isto djeca,nemogu vjerovat kako bi kombinirate i pravite zakljucke
Nitko od nas nezna tocno kakva je to prica bila i tko je od koga stvarno krao i tko je koju imao ideju...ali zasto je to vama stvarno vazno ?
Industrija je se sjajno razvila,sad vi tu neki pravdu pravite i vi njih branite ? lol,to vam je pravo glupo.Ja mislim ustvari ako su imali priliku da ukradu a nisu,to bi ih pravilo gubitnicima u mojim ocima.
Tko god sad kaze
"Apple su sve lopovi,MS su sve fini ljudi" ma molim vas,jeste vi pri razumu,svi su oni lopovi,samo sto je jedna firma izgubila priliku monopola druga se pojavila...
A da,sto se tice Apple opstanka bez i sa Jobs-a pa eto...kazu da je firma imala najbolje profite bez njega,ali to ne znaci nista...on je onu firmu napravio onim sto jest.Apple proizvodi nisu za sviju Mac koriste samo 2 vrste ljudi
Šminkeri i Umjetnici
Da nije bilo lojalni umjetnika Apple bi 99% bankrotirao jer cijene su bile velike ali Apple je uvijek imao onaj drugaciji,inovatnivniji pristup industriji,mislim Windows je operativni system sire mase,nista protiv i ja ga koristim i nema poricanja da je dominantan,ali kad vidis Mac OS X odma vidis da se radi u drugacijoj firmi i nemojte sad neke price "Sminkersko smece za bogatase".Oni koji se bave muzikom,videom i obradom fotografije,za takve je ljude Mac OS X,prvo sam planirao reci "napravljen" ali onda sam se sjetio da je osmisljen kao OS sire mase,ali opet se prodrilo kakva je Apple firma kroz OS i mislim da je dobra pozicija industrije trenutno kakva jest.Svi imaju sto trebaju i stvarno mislim da nema smisla prepiranje tko je lopov a tko ne,vjerovatno su obojica lopovi ali sigurno neznamo...
Svaka čast! Barem neko da "zna" povijesne činjenice! Samo i to je sve pod pitanjem kak je bilo i kaj je bilo.
Svaka čast! Barem neko da "zna" povijesne činjenice! Samo i to je sve pod pitanjem kak je bilo i kaj je bilo.
ma sve je to jednostavno kad koristis zdrav razum...ja jednostavno nemogu vjerovat neke izjave ovdje
"Ovaj krao,ovaj nije" isto djeca kakva...na kraju krajeva sto bi se ja zamarao stvarima na koje nemogu utjecat,bolje vam je brinite se o nekim relevantnim stvarima nego trosit ovdje vrijeme prepirat se o glupostima
Edit:
Meni se stvarno cini da je ovaj forum ispunjem brdom nezreli ljudi koji stvarno neznaju sta ce od dosade nego od svake teme napravit-ne debatu,nego djetinjastu svađu,zar se stvarno zelite spustit na taj nivo ?
Ako ste tako svi pametni i sve znate,pokrenite vi neku novu industriju pa nemojte krasti,nemojte price o nekom moralu i ideologiji,to su price za malu djecu,usredotocite se malo i pogledajte svijet malo realnije.
i jos nesto dok nisam zaboravio ako slucajno vidi moderator koji mi je dao zuti karton,nisam znao da je konj uvreda,ja sam uvijek mislio da je konj vrlo plemenita zivota...
Nevezano uz MS vs Apple.
Na ovom forumu sam stekao dojam da su sve uspješne kompanije lopovi...
Pitam se... Jel to možda mentalitet ovih krajeva se ocrtava u takvim izjavama ili...
Anyway, OnT, nek nam Jobs brzo ozdravi. Voljeli il mrzili ga, krao il ne krao, on je jedan od ljudi koji je obilježio mlađu IT povijest.
Nevezano uz MS vs Apple.
Na ovom forumu sam stekao dojam da su sve uspješne kompanije lopovi...
Pitam se... Jel to možda mentalitet ovih krajeva se ocrtava u takvim izjavama ili...
Anyway, OnT, nek nam Jobs brzo ozdravi. Voljeli il mrzili ga, krao il ne krao, on je jedan od ljudi koji je obilježio mlađu IT povijest.
hmm to je malo potesko odgovorit...
Problem je naravno u tome sto je na ovom forumu vrlo nezrelo ponasanje i naravno tu je upleteno i opce misljenje na nasim krajevima
"Onaj ima,on je ratni profiter" Mozda jest,ali mozda i nije...
Nije uopce bit u tome da li je lopov,jer naravno da jest,neznam jesi li ikad razmisljao ali svi prave izjave kao
"Ja sam svoj deseti milion potrosio na:"
"Ja sam svoj peti milion ulozio u..."
Naravno da nitko nece reci kako je prvi zaradio...
Bit je u tome,nemozes ti napravit firmu od 20 000 000 000+ a da budes fin i da se niskim' ne zamjeris to ljudi ovdje moraju skontat i sve ce biti puno bolje
To turn $100 into $110 is work. To turn $100 million into $110 million is inevitable.
Stvar je u tome,moze majmun jednom ukrast,ali ako si ti idiot,ti nemas nista od tog sto si ti ukro,ti mozes imat kapital od 100 000 000 ali ako ti nemas nista u glavi,nemozes ti od tog nista...to ti je samo cirfa jedna u nizu
i tu se bas razlikuju ljudi kao Gates,Jobs mozemo cak reci i ljudi kao DC
Evo jedna smjesna metafora da ne ispadne da samo razmisljam o IT industriji
AC/DC je komercjalno najuspjesniji band na svijetu i moj osobni favorit kad slusam muziku...anyway
Gitarista koji je osnovao band sad ima oko 55 ako ne vise godina
Znaci prilicno je star,oni jos idu na turneje.
Znaci to su ljudi koju nam mogu biti ne roditelju nego djedovi.
Mozete li vi zamislit zasto oni jos nastupaju ? Prodali su 200 000 000 albuma,treblai bi imati dovoljno novca
Postoje zapravo 2 razloga
Prvi je sto su obvezani ugovorom,ali ja osobno mislim da to nije slucaj zasto oni nastupaju,oni su stvorili nesto i oni se po mom misljenju vjerovatno najbolje osjecaju na bini...
Takav je slucaj i sa Bill-om i Jobs-om
Obojica su postari i mogli bi komotno u mirovinu (Gates nikad nece otic,jer cim se odrekne jednog projekta otvori jos 2 firme) ali oni smatraju da jos mogu stvarat,imaju jos energije...
Kad cijeli zivot stvaras nesto,nisi jednostavno spreman odustati od toga
Vrlo dobar komentar... Zato i stalno 'odlaze'. Nismo još vidjeli sve od njih, sigurno.
Moj komentar na ne-krađu odnosio se na nedavne događaje i reklame Applea.
A onaj konj, pa što, ne zove li se konj... konj? Samo si mu se obratio...
Vrlo dobar komentar... Zato i stalno 'odlaze'. Nismo još vidjeli sve od njih, sigurno.
Moj komentar na ne-krađu odnosio se na nedavne događaje i reklame Applea.
A onaj konj, pa što, ne zove li se konj... konj? Samo si mu se obratio...
e pa eto,netko je skonto da dobijem zuti karton,ali svejedno,ja znam da nisam kriv xD
meni se Apple sviđa zato sto iza te firme stoji rebelizam...buntovnici ali sa razlogom
Jos nesto interesantno
Jeste li ikad o tome razmisljali kako ljudi vise nikako nisu kreativni,eto zadnju industriju su izmislili oni tj. PC industriju,tj. tu je jos ova "nova" industrija koju Google vodi...
Anyway u tim hippy dobima nekako su ljudi bili pravo ono pod nekom inspiracijom,toliko je jaki stvari iz tog prozilaslo i sve je povezano
Bas sam sluso izjavu neciju prica o Gatesu i njegovim onim kad su radili na pocetku na Microsoftu
kaze "Ja usla u sobu,tamo jedan lezi na podu,drugi ima crvene oci se koda je netko nasuo joda u njih,nemozes cut nista acid rock udara"
Meni se cini da ljudi sve od generacije do generacije sve vise zaglupljuju...
Jel to netko drugi primjetio ?
A sto mene briga i za microsoft i za apple? Pa i za bilo koju drugu firmu? Po vama zvuce kao filantropska drustva? Oni su najobicnija firma koja je tu da zaraduje novce! FFS molim prestanite s tim pricama o tome tko je zasluzan za sta! Da nisu apple i microsoft bilo bi to neke druge firme. Billa Kapija i Stevo Posal su najobicniji ljudi samo jaaaako uspjesni poslovni ljudi. Da nije njih mozda bi OS/x bio besplatan danas? Najvece postignuce Billa jest naplacivanje softvera i to jos onoga kojeg je posudio ( hehe ukrao nemojmo se zavaravati). Nisu oni nikakvi Tesle naseg doba! Joj sto volim ljude koji cim kazes nesto protiv Jabuke misle da si fan Microsfta pa se osjecaju pozvani kao vitezovi na bijelom konju da nas sve spase od neznanja. Da ponovim boli me ljevo jaje (ono u frizideru, dva su) i za apple i za microsoft i za sve ostale firme koje vrte palcevima i samo smisljaju kako da uzmu novac puku za sto manje truda. A da je mak za sminkere, umjetnike, tj. jednastavno tehnicki slabije potkovane ljude znam iz prakse jer oni jednostavno preferiraju takav uredaj. A to ne znaci da je to lose. Mozda nekome da ali meni ne. Isto tako mogu reci da je PC za estetski netalentirane ljude.
A sto mene briga i za microsoft i za apple? Pa i za bilo koju drugu firmu? Po vama zvuce kao filantropska drustva? Oni su najobicnija firma koja je tu da zaraduje novce! FFS molim prestanite s tim pricama o tome tko je zasluzan za sta! Da nisu apple i microsoft bilo bi to neke druge firme. Billa Kapija i Stevo Posal su najobicniji ljudi samo jaaaako uspjesni poslovni ljudi. Da nije njih mozda bi OS/x bio besplatan danas? Najvece postignuce Billa jest naplacivanje softvera i to jos onoga kojeg je posudio ( hehe ukrao nemojmo se zavaravati). Nisu oni nikakvi Tesle naseg doba! Joj sto volim ljude koji cim kazes nesto protiv Jabuke misle da si fan Microsfta pa se osjecaju pozvani kao vitezovi na bijelom konju da nas sve spase od neznanja. Da ponovim boli me ljevo jaje (ono u frizideru, dva su) i za apple i za microsoft i za sve ostale firme koje vrte palcevima i samo smisljaju kako da uzmu novac puku za sto manje truda. A da je mak za sminkere, umjetnike, tj. jednastavno tehnicki slabije potkovane ljude znam iz prakse jer oni jednostavno preferiraju takav uredaj. A to ne znaci da je to lose. Mozda nekome da ali meni ne. Isto tako mogu reci da je PC za estetski netalentirane ljude.
Sad bi ti opet napiso sto sam i u jednom prijasnjem postu napiso ali je nazalost taj post obrisan i dobio sam zuti zbog njega, pa necu opet. Tako da cu samo reci da pricas o necem o cemu nemas pojma. To ti je isto kao da kazes da bi netko drugi izmislio zarulju da nije bilo Edisona. Vjerojatno bi, ali bi to bilo puno drukcije, i tog nekog tko to izmisli bi opet ljudi postovali.