moguće, al teško da će biti električni... barem v6 4.0 motor
baš lijepo da bi kupio nešto što ima 'i' u prefiksu bez predhodnog informiranja o performansama i specifikacijama.
Tome sluze brendovi... Kupis iPhone, i jako si zadovoljan, zatim kupis iMac i zadovoljava sve tvoje potrebe, onda kupis jos iPod, iPad, iBurger i par drugih "i" proizvoda, i ni za jedan nemas prigovora. Zasto bi tada imalo sumnjao da iCar nece zadovoljiti tvoje potrebe, pa da moras gledati nekakve performanse i specifikacije?
Ionako svi znamo da specifikacije na papiru znace k... 
super, 2. generacija auta bi dobila ručnu kočnicu, a 3. generacija brzine dalje od treće 
A punio bi se iskljucivo na iBenzinskoj jer ovi standardni punjaci bi bili presiroki. Aplikacije bi se prodavale na iTunesu a jedna od najtrazenijih bi bila iRikverc. U slucaju elektricnog modela baterija ne bi bila izmjenjiva. Karoserija naravno od stakla.
Kako nikome nije palo na pamet da kad bi apple napravio novu i pi*dariju, u ovom slucaju auto, da bi onda patentirali kotač (jer oni su ipak izmislili kotac, vatru, struju, zarulje, tv, mobitele, MA SVE samo mi to jos neznamo) tako da ga više nitko nemoze za nista koristit, od kolica za nosit teze terete, vozila raznoranih do kolica i igracaka za djecu. Sad svi po svoj komadić nagrizene jabuke koja brzo truli, spas za ovaj univerzum.

slažem se.
Nisam fanboy, imam ipad i 3 iphona u kući....i odlični su...
Mislim da si profulao temu, nije ovo topic o "fanboy apple"
Jebote al su dosadni ovi hateri sa 300 postova na svakoj temi, a svi su isti, ono
"...a onda bi apple patentirao blablabla"
Jebote al su dosadni ovi hateri sa 300 postova na svakoj temi, a svi su isti, ono
"...a onda bi apple patentirao blablabla"
^fanboy
_____
I da,segregator,volimo govorit kako apple sve patentira,imaš nešto protiv??
Veličina šajbe bi bila 3.5″, pa da vidis kako bi te iFanatici uvjeravali kako je ovo najbolje velicina, ikad!
Ja sam jednom dok sam bio mladi sanjao da karam Buffy ubojicu vampira. E to su bili mokri snovi...
Jao koliko iskompleksiranih hejtera 
Ja sam jednom dok sam bio mladi sanjao da karam Buffy ubojicu vampira. E to su bili mokri snovi...
Tu si ti preuzeo ulogu s kolcem :D
Da je iCar bio elekticni auto, danas bi svi vozili elektricne aute, a benzin bi bio proslost...
A ovako cemo trositi benzin jos barem 10-20 godina...
Taj ishrot nebi nikada uzeo. I odakle vam da bi americka industrija auta propala kada bi uveli taj ICAR dajte malo pogledajte povijest amerika se samo razvila radi automobilske industrije i zato na auta nemaju pdv i ostale slicne namete. Za primjer recimo americki mustang eto v8 5,0 404ks motor dode oko 36000USD sta je nista dok bmw m3 dode duplo toliko(a po snazi isti) govorim o cijenama koje su u americi. U americi moze sve propast al dok je nafte automobilska industrija nece nikada propasti i zato naveliko kradu naftu i imaju tolike naftne rezerve pa se pušu na veliko i sta ih briga kada im je najskuplje i najkvalitetnije gorivo dode 4USD PO GALONU oko 5kn L za nase standarde a di je njima standard MILIJUN PUTA JACI OD NASEGA. Ali vidljivo je da i njih trese velika potrosnja i nalivanja pa su svi presli na injection dok su se pjevali na karburatorima jos do 2006godine xD
Zašto se na Facebook-u prilikom registracije može odabrat samo muško ili žensko za spol.
To je isto možda malo primitivno za nekoga tko ima penis i vaginu.
I iVar!
Evo...nova vijest na 24Sata... Agrokor kupio Apple...od danas svi proizvodi sa pref. ''i'' dobivaju ''K'' ...znaci vise nije iPhone vec ''K-Phone :))) ( invented by Johnny Todorich )
A Alienware auto? E to je već igračka.
A Alienware auto? E to je već igračka.
Ne mijesaj letjelice i aute 
bilo bi super kad bi ovo postalo realnost. da se malo zada udarac naftaškim lopinama.
Steve Jobs ima je mnoge ideje.
Htio bih naglasiti da je još 2005. godine imao zamisao o ekranima osjetljivima na dodir, ali tadašnja tehnologija proizvodnje nije to bilo u mogućnosti proizvesti.
Tako se barem navodi u biografiji.
Da, prije toga nitko nije koristio ekrane osjetljive na dodir, zapravo nitko nije ni razmišljao o njima
Djeco draga, Jobsa obožavam zbog njegove ekscentričnosti i luđačke fokusiranosti no ajmo bit informirani i reći da je HP 2002. nudio tablet windowsima gore no, kao i mnoge stvari prije i poslije toga, Microsoft je to uspio pokopati
Microsoft je tu imao priliku zaraditi brdo para na tehnologiji, no tada se susreo sa svojim tipičnim problemom - funkcioniranjem kompanije. Apple funkcionira na bazi vizije glavnog stratega (Jobs, sada Tim Cook) i sve u kompaniji, svi budžeti, plaće, zapošljavanja.....su podređeni tom cilju i to je (između ostalog) jedan od ključnih razloga uspjeha dok Microsoft (i HP, Google.....) funkcionira na bazi prihodovnih centara pa se zajednička vizija spotiče o bonuse pojedinačnih direktora prihodovnih centara.
Tablet je odličan prijemjer toga jer, negdje sam to davno pročitao, Microftov direktor za Office 2002. nije želio prilagoditi Office za tablet i automatski pokopao projekt.
LOl... pogledajte koliko se auto industrija razvija što se tiće elektronike!... Kao prvo apple ima precjenjene proizvode ja bi na njihovim proizvodima snizio cjene za 500-1000kn. Da ne spominjemo tek cjenu auta, ima danas dosta elektro automobila samo da krenu u serijsku proizvodnju.
Lol, Apple auto, nemojte me nasmijavat. A kako bi se otključavao, swipe to unlockom?
baš lijepo da bi kupio nešto što ima 'i' u prefiksu bez predhodnog informiranja o performansama i specifikacijama. ima bateriju i izgleda kao na slici ti je dovoljno za potrošnju desetak tisuća dolara?!
Znaš li ti uopće koliko je to "desetak tisuća dolara"?
Pa za "desetak tisuća dolara" ne možeš kupiti ni Twingo
ja karikiram, a vi se uhvatili cijene. ustvari prvo sam bio napisao nekoliko stotina tisuća dolara, ali nisam htio pretjerivati iako bi vjerovatno upravo toliko koštalo. al nebitna je cijena. i da košta 100 kn ne bih na osnovu naziva i slike kupovao, barem ne sa svojom platežnom moći. ma zapravo ne bih ni da imam platežnu moć romana abramovića, jer je to glupo. ne kažem da apple nema kvalitetne proizvode, al upravo ovakovi kupci su njihovi klijenti. ne pitaju može li bluetooth prebaciti file na laptop, može li se ubaciti software trećih strana ... itd. ne pitaju ništa samo prodaju iUređaj vX.Y da bi mogli kupiti iUređaj v(X+1.Y+1) . svaka čast appleu na tom postignuću
Sve neki fenbojevski ili u jos vecem broju hejterski postovi. Uglavnom je tako. Nitko "normalno" da komentira temu?
Iskreno, ne vjerujem u iCar, ne vjerujem cak ni u iTV. Razlog je jednostavan, isplativost nije bas velika na takvim proizvodima. Posebice ne za nekakav iCar.
Dok iGadgete mogu prodavati svake godine nove proizvode, jedan iTV je nemoguce prodavati svake godine. Pa tko mijenja tv svake godine? Cak ni najzagrizeniji tv entuzijasti to ne rade.
Jednostavnije i lakse je musti lovu na postojecim proizvodima, malo po malo ih pojacavati i poboljsavati pa prodavati svake godine "novi" proizvod, nego izbaciti nekakav iCar i onda se nadati nekakvom boomu. Dok je iPod dozivljavao svoj boom, Apple je mogao trljati ruke jer su znali da ce i za godinu dana isti proizvod samo poboljsan prodavati ko ludi. Ovo posebice vrijedi za iPhone, a evo sad i za iPad. No kako napraviti boom sa proizvodom koji ne moze kostati 500-1000$, vec ce kostati par desetaka tisuca? Jako tesko. I takav proizvod je nemoguce prodavati svake godine sa nekom novom inacicom.
Mada bih iskreno volio vidjeti iCar na trzistu. Od davno automobilska industrija nije izbacila nikakvu novotariju na trziste. Osim ako SUV vozila i sl. gluparije ne smatrate novotarijama? Ako bi Apple uspjeo izbaciti nesto novo i korisno, sto trenutacno nemamo, onda ocekujem i ulazak ostalih IT firmi na trziste. Od Microsofta pa do Samsunga. Google je vec prakticki tu, i oni se "igraju" sa automobilskom industrijom. Ako bi ostali IT divovi usli, onda ocekujem suradnju sa trenutacnim proizvodjacima automobila.
Ne cini se ni kao losa ideja, jer ako cemo ovime dobiti neke pomake u automobilskoj industriji, zasto ne?
Mada ponavljam, sumnjam da ce se ovo uopce dogoditi. Barem u nekoj blizoj buducnosti.
LOl... pogledajte koliko se auto industrija razvija što se tiće elektronike!... Kao prvo apple ima precjenjene proizvode ja bi na njihovim proizvodima snizio cjene za 500-1000kn. Da ne spominjemo tek cjenu auta, ima danas dosta elektro automobila samo da krenu u serijsku proizvodnju.
Ti bi snizio cijene? Pa snizi onda, ko ti brani.
Inace je pametno sniziti cijenu necega sto se vise prodaje nego sto mozes proizvest.
A ima i dosta vanzemaljaca samo sto ih ne vidjamo bas u zadnje vrijeme. Shvati da trenutno na svijetu ne postoji niti jedan elektricni automobil koji je isplativ (osim onih malih u lunaparku). Kad proizvedu prvi automobil koji ce u 10 godina eksploatacije kostati manje od benzinskog ili dizelskog onda ce biti i serijska proizvodnja.
Proizvodu koji se ne može tako brzo naštancati koliko se brzo prodaje ti bi snizio cijenu?
Što reći, koju posluku porati?
Sve neki fenbojevski ili u jos vecem broju hejterski postovi. Uglavnom je tako. Nitko "normalno" da komentira temu?
Iskreno, ne vjerujem u iCar, ne vjerujem cak ni u iTV. Razlog je jednostavan, isplativost nije bas velika na takvim proizvodima. Posebice ne za nekakav iCar.
Dok iGadgete mogu prodavati svake godine nove proizvode, jedan iTV je nemoguce prodavati svake godine. Pa tko mijenja tv svake godine? Cak ni najzagrizeniji tv entuzijasti to ne rade.
Jednostavnije i lakse je musti lovu na postojecim proizvodima, malo po malo ih pojacavati i poboljsavati pa prodavati svake godine "novi" proizvod, nego izbaciti nekakav iCar i onda se nadati nekakvom boomu. Dok je iPod dozivljavao svoj boom, Apple je mogao trljati ruke jer su znali da ce i za godinu dana isti proizvod samo poboljsan prodavati ko ludi. Ovo posebice vrijedi za iPhone, a evo sad i za iPad. No kako napraviti boom sa proizvodom koji ne moze kostati 500-1000$, vec ce kostati par desetaka tisuca? Jako tesko. I takav proizvod je nemoguce prodavati svake godine sa nekom novom inacicom.
Mada bih iskreno volio vidjeti iCar na trzistu. Od davno automobilska industrija nije izbacila nikakvu novotariju na trziste. Osim ako SUV vozila i sl. gluparije ne smatrate novotarijama? Ako bi Apple uspjeo izbaciti nesto novo i korisno, sto trenutacno nemamo, onda ocekujem i ulazak ostalih IT firmi na trziste. Od Microsofta pa do Samsunga. Google je vec prakticki tu, i oni se "igraju" sa automobilskom industrijom. Ako bi ostali IT divovi usli, onda ocekujem suradnju sa trenutacnim proizvodjacima automobila.
Ne cini se ni kao losa ideja, jer ako cemo ovime dobiti neke pomake u automobilskoj industriji, zasto ne?
Mada ponavljam, sumnjam da ce se ovo uopce dogoditi. Barem u nekoj blizoj buducnosti.
Tko? Pa iOvce (android ovce, WP ovce...). Danas za 6000kn mozes kupiti odlican TV ili prosjecan mobitel. Ako netko Kupuje redom iPhone 3, 3GS,4,4S onda mu je i kupovina svake generacije iTV-a normalna. A vjerujem da je kod TV-a veca mogucnost napretka i dodavanja novih featurea iz serije u seriju nego sto je to kod mobitela. Kod mobitela se to svelo na nepotrebno nabrijavanje hardwarea, dodavanje gluposti kao sto su Siri ili barometar (vise bi volio otvarac za boce nego barometar).
iTV će živjeti od distribucije sadržaja, a ne od prodaje hardware-a, kao što naivci misle