Još kućišta za iPhone 5

poruka: 10
|
čitano: 1.416
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Još kućišta za iPhone 5".
2 godine
Još kućišta za iPhone 5

Ta kućišta su najgora stvar što se mogu iPhone-u napraviti. Prekrasan dizajn sakriti takvim gumenim govnetom...koma. Mobitel je da ga se koristi, a ne da ga se drži pod staklenim zvonom cijelo vrijeme..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 mjeseci
protjeran
Re: Još kućišta za iPhone 5

Takva zaštita za kućišta, u vidu gumenih maski, su ionako namjenjena za tinejđere i curice. Njima mobiteli redovno ispadaju, što iz džepa, što sa stola u kafiću, što ga bace prijatelju kad se napiju i slične manifestacije..

Ja se ne sjećam kad je meni mobitel pošteno negdje zviznuo da se osakatio, stvarno rijetko mi se to događa jer sam s godinama naučio paziti na njega. Desni džep bez ičega osim mobitela. Ne vadi ga u kafiću da ti ga netko ne lapi ili trkne stol pa on padne s njega..

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 19:20 (qube).
3 godine
Ive Grbić kaže...

Pojava većeg broja kućišta u posljednje vrijeme sugerira da je lansiranje iPhonea 5 blizu, ali i da problemi curenja informacija iz Foxconna (ili nekih od dobavljača) još uvijek nisu riješeni.

Nikada i neće biti "riješeni". Čudim se razini diskrecije koju su uspjeli održavati svih ovih godina.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
3 godine
Još kućišta za iPhone 5

Mogu reći samo 2 stvari na ovu temu:

Pobogu, zašto povratak na zaobljene rubove, to je, što se izgleda tiće, promjena na 4-orci koja mi se najviše svidila.

Hvala Bogu, napokon jedna vijest na osnovu konkretnih informacija, a ne nagađanja.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
4 godine
Još kućišta za iPhone 5

Kako kome! Meni je osobno iPhone 4 previse "čoškast" i 3GS mi puno ljepse lezi u ruci, tako da mi se ovo jako  jako svida {#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
2 godine
Lion King kaže...

Kako kome! Meni je osobno iPhone 4 previse "čoškast" i 3GS mi puno ljepse lezi u ruci, tako da mi se ovo jako  jako svida {#}

Slažem se, četvorka izgleda puno lijepše, ali kada uzmem stari 3G tek tada vidim da su to mogli i bolje izvesti.

Volim jabuke :) | bugcraft.info
4 godine
DamageHigh kaže...

Ta kućišta su najgora stvar što se mogu iPhone-u napraviti. Prekrasan dizajn sakriti takvim gumenim govnetom...koma. Mobitel je da ga se koristi, a ne da ga se drži pod staklenim zvonom cijelo vrijeme..

tjedno mi iz džepa mobitel ispadne bar dva puta... jeftinije je jedno ovakvo kućište za zaštitu nego kupovina novog mobitela....

2 godine
movie kaže...
DamageHigh kaže...

tjedno mi iz džepa mobitel ispadne bar dva puta... jeftinije je jedno ovakvo kućište za zaštitu nego kupovina novog mobitela....

Pa to su specifične situacije. Naravno da će npr. bauštelac, nebitno bio to iPhone ili neki drugi mobitel, koristiti takva kućišta.

Meni, kao korisniku koji ne radi na terenu i sl., mobitel nije nikada ispao. Govorim o ljudima kojima takva kućišta jednostavno nisu potrebna, a takvih je velika većina.

Btw. meni je iPhone 4 daleko ljepši od prethodnika, i vjerojatno najljepši mobitel. Obožavam takav uglati dizajn. Ali, o ukusima se ne raspravlja. Ukoliko se vraćaju na zaobljeni, što se mene tiče, to je korak u nazad.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
3 godine
protjeran
ma daj, puni se tu kraj mene na stolu i ja se dignem i zajedno ga sa kablom redovito povucem
mislim rokne na tepih, al bolje da je zasticen
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
8 mjeseci
DamageHigh kaže...
movie kaže...
DamageHigh kaže...

Pa to su specifične situacije. Naravno da će npr. bauštelac, nebitno bio to iPhone ili neki drugi mobitel, koristiti takva kućišta.

Meni, kao korisniku koji ne radi na terenu i sl., mobitel nije nikada ispao. Govorim o ljudima kojima takva kućišta jednostavno nisu potrebna, a takvih je velika većina.

Btw. meni je iPhone 4 daleko ljepši od prethodnika, i vjerojatno najljepši mobitel. Obožavam takav uglati dizajn. Ali, o ukusima se ne raspravlja. Ukoliko se vraćaju na zaobljeni, što se mene tiče, to je korak u nazad.

Meni iphone 4 ima odlican izgled, je istina daleko najljepsi telefon medjutim nekako mi je 3g/3gs bolje lezao u ruci
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice