Kako će igrati Hrvatska na EP?

poruka: 68
|
čitano: 3.503
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Kako će igrati Hrvatska na EP?".
3 godine

nadam se da se nećemo osramotiti ko Nina na Eurosongu :D

34 0 hvala 0
3 godine
Re: Kako će igrati Hrvatska na EP?
Još se samo čeka da se Bilić ozlijedi. Po meni će biti čudo ako skupinu prođemo.
Pričam i serem bezveze
5 godina
alexspalato kaže...

nadam se da se nećemo osramotiti ko Nina na Eurosongu :D

Morali bismo izgubiti 23:0 od svih, pa bi bilo donekle slično...

Freak Show Inc.
4 godine

Nisam siguran jel to ovi na slici slave osvajanje EPa ili se razbacali na Cecu...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
12 mjeseci
Bukva kaže...

Nisam siguran jel to ovi na slici slave osvajanje EPa ili se razbacali na Cecu...

Izgledaju kao da ih hapse.

2 godine

Lijepo je nadati se i radovati, ali budemo jednom realni i objektivni {#}

Ja navijam za točeno Staropramen{#}

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
3 godine

Pustite vi računalne simulacije. Nogomet se igra srcem, a Hrvati su VATRENI. Pobjednički mentalitet i vjerni navijači su dovoljni za prolaz grupe.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
3 godine

WTF Tuzla? Pa nije se BiH plasirao na EP.

3 godine
Quiem kaže...

WTF Tuzla? Pa nije se BiH plasirao na EP.

Nažalost nije, ali da jeste vjerujem da bi ljudi u Hrvatskoj navijali za BiH. Osim toga svi Hrvati navijaju za Hrvatsku bez obzira u kojem dijelu svijeta da žive.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
13 mjeseci
protjeran

Neznam za nas, ali Rusi ce daleko dogurati.Inace, mislim da bi mogli proci skupinu.

clock2much
2 godine

Ispasti u četvrtfinalu, ne vjerujem da su sposobno nešto više od toga napraviti.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 mjeseci
bit ćemo četvrti. u skupini.
3 godine

Bugovci, mislim da bi mogli malo obradit temu sramotnih prijenosa HRT-a u 4:3 formatu, a ovaj odgovor s HRT-a je dodatni poticaj.

"Dva su razloga za to. Prvi je što je prilagodbu na 16:9 format potrebno uložiti 20-ak miliona eura, promijeniti kamere i studije u kojima se snima. Drugi je taj što dosta gledalaca još posjeduje televizore koji podržavaju format 4:3 pa bi im slika bila neadekvatna. Prilagodba na format 16:9 dio je plana u sklopu tehničke modernizacije HTV-a", objasnili su na HRT-u.

5 godina

Nazalost, moram razocarati tamo onog decka gore jer nogometasi ne igraju srcem vec misleci o parama. Zasto netko zeli igrati za repku? Zato jer promocije nikad dosta. Sto je reprezentacija na visoj poziciji, to igraci koji zaigraju za nju vise vrijede. Da je zaigrao i onaj drugi brazilac (iz Dinama) repku cijena bi mu preko noci skocila, to zna i Mamic i svi ostali koji ga se oce resiti.

Ontopic. Mi smo u prejakoj skupini da bi prosli dalje ali... lopta je okrugla. Nikad ne znas.

(sansa nam je, po meni, oko 15% da prodjemo dalje)

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
2 godine
ukay1000 kaže...

Nazalost, moram razocarati tamo onog decka gore jer nogometasi ne igraju srcem vec misleci o parama. Zasto netko zeli igrati za repku? Zato jer promocije nikad dosta. Sto je reprezentacija na visoj poziciji, to igraci koji zaigraju za nju vise vrijede. Da je zaigrao i onaj drugi brazilac (iz Dinama) repku cijena bi mu preko noci skocila, to zna i Mamic i svi ostali koji ga se oce resiti.

Ontopic. Mi smo u prejakoj skupini da bi prosli dalje ali... lopta je okrugla. Nikad ne znas.

(sansa nam je, po meni, oko 15% da prodjemo dalje)

Pricas gluposti. Neki igraci zaista igraju samo zbog love i samopromocije /pretpostavljam da bi takav slucaj bio sa Sammirom, a ni za njega sa sigurnoscu ne mogu reci) ali velika vecina ih igra zato jer im je cast predstavljati domovinu i jer je to natjecanje vrhunac sporta za koji se zrtvuje cijeli zivot.

Ako je tebi novac jedini smisao zivota to ne znaci da je svakome.

17 mjeseci

Mislim da braci Kovac novac stvarno nije bio neki utjecaj. Jednako tako mogu reci i za Simunica, Olica pa cak i jednog Corluku koji se ozlijedo valjda 10x igrajuci za reprezentaciju.

4 godine

Nedavna Bug Online anketa o zainteresiranosti posjetitelja za nogo-guračko prvenstvo Starog kontinenta je dalo zanimljive rezultate. 35% posjetitelja se izjasnilo kao potpuno indiferentno prema ovoj loptačkoj manifestaciji.

Anketa

1.e4 Best by test. ~ Bobby Fischer
13 mjeseci
Grognard kaže...

Nedavna Bug Online anketa o zainteresiranosti posjetitelja za nogo-guračko prvenstvo Starog kontinenta je dalo zanimljive rezultate. 35% posjetitelja se izjasnilo kao potpuno indiferentno prema ovoj loptačkoj manifestaciji.

Anketa

Da to je poprilično točna anketa kad su upitanju PC freaks, ali za ostatak populacije mislim da bi anketa izgledala ovako:

da, skoro sve utakmice:...............................35%

da, uglavnom samo našu reprezentaciju:....... 45%

možda, ne znam još:...................................5%

ne, ne zanima me nogomet:........................15%

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 14:56 (Mile 74).
2 godine
jumboY kaže...

Mislim da braci Kovac novac stvarno nije bio neki utjecaj. Jednako tako mogu reci i za Simunica, Olica pa cak i jednog Corluku koji se ozlijedo valjda 10x igrajuci za reprezentaciju.

S obzirom da Kovace poznajem osobno (jednom sam kucu projektirao) mogu potvrditi fanaticnost. Nema tu govora o novcu. Takodjer ovi ostali koje si spomenuo. Svaki igrac koji igra u malo jacem europskom klubu moze se kroz igre u tom klubu izreklamirati i podignuti vrijednost. Sta ce jednom Modricu europsko prvenstvo? U Premier ligi je non stop pod povecalom, a na Euru se samo moze ozlijedit i shebat skoro pa mukta.

Sta ce Srni euro koji je odlucio do kraja karijere ostati u Donjecku u kojem ima status boga i placu koju ce mu tesko neko drugi ponuditi?

Da se ovaj koji je povukao ovo pitanje ikad bavio sportom ne bi pricao ovakve gluposti.

19 mjeseci
OJPI Lažu. Kamere im snimaju u 16:9 ali prenose ONI u 4:3. Znaci da tehniku imaju samo su lijeni.
BTW Vec i bake imaju 16:9 TV-e a kamoli svi ostali. To je danas ispod 50%.
4 godine

mislim da skupinu prolazimo, mi i španjolci. nikad se s repkom nezna, kad gledamo igrace pojedinacno, odlicni su i dosta ih igra u vrlo jakim klubovima vani, ali ovo je repka i tu to nista ne znaci jer oni nisu uigrani zajedno, treba vidjet.

2 godine
mar123 kaže...

mislim da skupinu prolazimo, mi i španjolci. nikad se s repkom nezna, kad gledamo igrace pojedinacno, odlicni su i dosta ih igra u vrlo jakim klubovima vani, ali ovo je repka i tu to nista ne znaci jer oni nisu uigrani zajedno, treba vidjet.

Da, i ja mislim da bi mi i španjolci mogli, talijani nisu kao što su nekad bili a irci za sada nam baš nemogu nešto puno napraviti (osim slobodnjaka i sl.), dok protv talijana bi mogli dobro odigrat no to će se još vidjeti..... Rusi prekjučer se izownali čese ja sam samo bio {#}!

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
5 godina

Bitch please, pregazili irce ko plitak potok... {#}

Freak Show Inc.
16 mjeseci
povratak otpisanih
2 godine

Odlična utakmica, jako zrela partija i svaka im čast. Irci im nisu mogli nikako parirati.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
19 mjeseci
uss kaže...

Osim toga svi Hrvati navijaju za Hrvatsku bez obzira u kojem dijelu svijeta da žive.

I jedan bosanac - ja, pa za koga ću ako neću za komšije, pusti nacionalizam.

BTW, ja ne pratim fudbal osim rezultate pojedinih utakmica, ali hrvatska, po meni, neće loše završiti.

2 godine
royalhero kaže...
uss kaže...

Osim toga svi Hrvati navijaju za Hrvatsku bez obzira u kojem dijelu svijeta da žive.

I jedan bosanac - ja, pa za koga ću ako neću za komšije, pusti nacionalizam.

Piši dva Bosanca {#}

5 godina

Realno gledajući sa viđenom igrom Španjolske i Italije imamo šanse ne proći dalje nego i zgazit i jedne i druge. Ali vidjet ćemo kakav će bit resplet drugih skupina. Ko zna, možemo mi možda i do finala...

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
4 godine

pretejrujes, odigrali smo dobro to stoji, ali protiv irske, uspoređivat irsku i španjolsku i italiju je glupo. nadam se samo da ovo nije bilo ni priblizno maksimumu nasih igraca jer ako je onda smo nahebali.

5 godina

svidjela mi se igra. bez puno tehničkih grešaka u sredini. obrana nam je lošiji dio. strinić ne treba glumiti 'modrića' nego samo dodati prvom do sebe. ćorluka malo brže odigravati bez komplikacija. očigledno je da sude svako naslanjanje na igrača pa bi trebalo biti i manje priče kod naših sa sucem (katastrofa ovakovog lošeg suđenja su ona dva kartona grcima na otvaranju). po modrićevim igrama u obrambenoj fazi vidljivo je htjenje i želja naših.  srna asistent, centaršut odličan kao i povratne lopte (ona rakitiću kad je malo falilo). napadači u formi.

pucali smo 15 puta od toga u gol 9 puta te počinili 18 prekršaja kontra 12 irskih iako se činilo obrnuto. sedam kornera naspram jedan irski. bolja statistika, bolja igra i više bodova. idemo se hrabro 'potući' se s talijanima pa da vidimo 'od čega smo napravljeni'.

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 13:31 (hrvooje).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice