4-5 god. isto dosta dugo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taman dok mi još ovaj klasični disk potraje.
Seagate i 4-5 god. trajanje? - muahahahaha
Pa ja imam ispravnog Seagetea 80GB iz 2003-e, pa si ti misli... 
Čime si ga hranio 0_0? Moj je traja 2ipo godine....
Trajao je i meni šitgejt 80GB dosta dugo, 5-6 godina i nije odapeo. Mislim da ga jos imam na tavanu u nekom kutku pokrivenog prasinom.
Da. Za razliku od 2 WD-a i jednog samsunga koji su mi crkli u roku par mjeseci.
3 Seagate-a dosad i svi rade kao i prvi dan - što se ne može reći za ostale "bolje" proizvođače (barem u mome slučaju).
Eto što ti je firma... Yebeš ove što lijepo upakiraju i prodaju gadget, zbog ovakvih nam je svima bolje. IBM, FTW!
ja imam WD 9 godina i jos uvijek roka, pa ti reci!!! i fragmentiran jedanput XD
neznam sta svi mislite da stvari kratko traju ak ih ne experimentirate onda ce trajat i 7 godina cak i vise...
Čime si ga hranio 0_0? Moj je traja 2ipo godine....
pa i ja imam Seagetea diskove.... i u ovom racunalu i u drugim racunalima, takodjer po 6-7-8 godina stari i nikakvih problema... tada su proizvodili najkvalitetnije diskove... dok su svi ostali imali enormne probleme ili sa bukom ili pregrijavanjem ili kvarovima...
sve ovisi o napajanju... svakih 5 godina se ono mora promjeniti ukoliko ti komp radi 24/24 kao i meni... a disk bi 10tak godina morao odraditi bez problema...
Pa eto, ovaj od 40 GB je još uvijek živ. A imam i još jednog starijeg (mada je riječ o SCSI modelu) u prastarom Macu, koji također još uvijek radi.
Svaki proizvođač diskova je imao problema s nekom serijom, ali Seagate je imao problema s dosta serija.
Kojim tocno? Ja se ne mogu sjetiti trenutno nnniti jedne osim Barracude 7200.11...