Kapacitetniji SSD-ovi iz SanDiska

poruka: 7
|
čitano: 876
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Kapacitetniji SSD-ovi iz SanDiska".
3 godine

Valjda če i pojeftinitiIzlanuo se

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
2 godine
RE: Kapacitetniji SSD-ovi iz SanDiska
ivan262 kaže...

Valjda če i pojeftinitiIzlanuo se

nadajmo se ...Iznenađen

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
2 godine
protjeran

neznam nekak mi se ćini da će ti bit još skuplji

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
4 godine

Nema pojeftinjenja dok ne ponestane mjesta u skladištima

2 godine

Samo povećavaju jbn-e kapacitete!

Pa kome treba SSD od 256GB? Po ovoj cijeni SSD nije nikako za storage.

Bolja vijest bi bila da se da nabaviti brzi 32GB-ni model po nekoj prihvatljivoj cijeni (500 kn).

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
4 godine

SSD-ovi su idealni za prijenosna računala gdje brat-bratu nema mjesta za još jedan disk pa je normalno da se traže veći kapaciteti. Ako hoćeš brzinu za windowse i par kritičnih aplikacija, intelovi 80-gb modeli i nisu tako skupi (nude se prepakirani kod Kingstona i slično); svakako imaju bolji omjer cijena-performanse od velocyraptora i nedaj bože SAS diskova kojima je cijena u oblacima (samo pristojan kontroler košta koliko cijeli SSD). Proći će još 10-tak godina dok SSD ne postane mainstream.

edit: ovo je ono što tražiš:http://www.anandtech.com/show/3756/2010-value-ssd-100-roundup-kingston-and-ocz-take-on-intel

Međutim, ti mali diskovi dolaze s okljaštrenim kontrolerima, a osim toga su premali i brzo će biti popunjeni do 80-90% kapaciteta kada im brzina dodatno opada zbog načina na koji je implementiran wear-leveling. Nimalo preporučljivo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 14:17 (Egregični).
2 godine

Ali svejedno..SSD je sa trenutnom cijenom još uvijek ekskluziva pa i u svijetu prijenosnika. SSD kao storage se može očekivati samo u "high-end" prijenosnicima.

Bolje bi bilo da porade na smanjenju cijene, nego na povečanju kapaciteta.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice