Karte Croatia Airlinesa na MaxTV-u

poruka: 13
|
čitano: 1.505
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Karte Croatia Airlinesa na MaxTV-u".
3 godine

još 8 mjeseci i zbogom max tv,zahebo sam se svjetski a ni ne palim ga

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
4 godine
RE: Karte Croatia Airlinesa na MaxTV-u

A u konzumu ih jos uvijek nema, sramota{#}

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
4 godine

na maxtvu će još malo i ženska iskakat iz ekrana, rezat pršut itd.

I'am a ^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretan Božić !
3 godine

a ma daj... ako nešto hoću, onda je to youtube na maxu... a ne ove gluposti... ko će normalan naručivati preko maxtva :/ Imam internet ako mi to treba :P

4 godine
neaktivan

Dragi prijatelju Ivice Mudriniću...

pišem ti ovo pismo da ti objasnim da ako želiš konkurirat na području IPTV onda nudiš nove konkurentne usluge a ne usluge za koje mene i ostali puk boli k...... :)

Nadam se da ćeš jednog dana shvatit... XD

4 godine

Recite sto hocete, al ovo je definitivno beskorisno u doba interneta.

Plus, tipkanje na maxtvu je u krajnju ruku uzasno.

5 godina
Ivche kaže...

Dragi prijatelju Ivice Mudriniću...

pišem ti ovo pismo da ti objasnim da ako želiš konkurirat na području IPTV onda nudiš nove konkurentne usluge a ne usluge za koje mene i ostali puk boli k...... :)

Nadam se da ćeš jednog dana shvatit... XD

neće shvatit a ne bi ni ti shvatio.

CA i PBZ su ovak dobili reklamu a mudrinić je dobio pokoji milijunček u godišnje prihode (tcom jel)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 1:37 (nixass).
3 godine

Stvarno beskorisno - T-Com bi se mogao ugledati na Iskon koji donosi nešto što ipak ima smisla. Od prije neki dan Facebook, a prije toga i YouTube...

4 godine

Potpuno glupo i promašeno do kraja. Treba dodavati nove programe, generalno osvježiti i obogatiti MaxTV HD paket, izjednačiti onu glupost da u osnovnom ekstra paketu nema nekoliko programa iz osnovnog paketa. Kada će već jednom biti moguće gledati program s vremenskom odgodom, da se sadržaji kontinuirano snimaju, te da se mogu "povući" na TV u roku 48 sati od emitiranja i gledati. Ako ljudi koji imaju MaxTV žele i YouTube i Facebook na MaxTV-u treba im to dati. Toliko toga se može omogućiti i poboljšati. Ovo sa kartama je bespotrebno za nas koji koristimo T-Com-ovu IPTV.

5 godina
Alien 1971 kaže...

Stvarno beskorisno - T-Com bi se mogao ugledati na Iskon koji donosi nešto što ipak ima smisla. Od prije neki dan Facebook, a prije toga i YouTube...

Iskon je T-com što bi značilo da bi se trebao ugledati sam na sebe!!

Shoma
5 godina

Smanjit cijene, povećat Upload i download. Nakon toga proširit optiku da bude dostupna do svih kuća a ne samo stanova po zgradama.

3 godine
makopos kaže...

Smanjit cijene, povećat Upload i download. Nakon toga proširit optiku da bude dostupna do svih kuća a ne samo stanova po zgradama.

Može i samo upload{#}

Kadir beneath Mo Moteh
3 godine

Svaki dan kupujem karte za avion pa će mi ovo bit super. Jučer sam kupio za Katal Huyuk, danas ću za Toronto.

Glupost...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice