Ovo če biti u rangu s malo slabijim netbookovima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemože jer je sam uređaj ružan.
go HTC
Nemože jer je sam uređaj ružan.
Važno da ima dobre performanse.
Ma da naravno.LOL.
Nebi tu rugobu vadio iz đepa u javnosti ni da mi netko plati. I uzalud mi preformanse kad bi me bilo sram vaditi iz đepa da se javim na poziv.
To bi odprilike izgledalo kao da ultra prijenosnik staviš na uši. GROZNO.
Ma da naravno.LOL.
Nebi tu rugobu vadio iz đepa u javnosti ni da mi netko plati. I uzalud mi preformanse kad bi me bilo sram vaditi iz đepa da se javim na poziv.
ma da, jer smartphone je modni dodatak, a ne alat...
Zanimljiv uređaj,baš me zanima kolika će cijena takvog nečeg biti...
Odlicna vijest! Prvo dolazi klizni BB koji izgleda odlicno.....sada ovo. Hmmm... Makar mislim da cu ipak ostati na Blacknerry-u, ali znam da ce ovaj HTC htjeti bolja polovica 100% posto joj treba smartphone, a Blackberry jos se bas i ne svida dok joj joj iPhone vise i nije bas nesto.....a ovaj HTC bi joj mogao dobro doci.
Samo me zanima koja ce biti cijena kod nas....
Neznam kako vi, al ja za alat imam jedan lagani ultra prijenosnik koji mi koristi za biznis, a smartphone koristim za pozive, mailove, internet, pokoji filmič na yotobe-u i slušanje muzike.
I naravno da treba odgovarati mom stilu, tako da u jednu ruku i jest modni dodatak uz naravno korisnu svrhu.
"Evo" je tako odlično dizajniran mobitel, a oni sad naprave nešto ovakvo :).
nadam se da uskoro evo dolazi i kod nas, a tu je i Desire HD, koji bi dizajnom trebao bit sličan Evu.
Ali priča se i o HTC Ace-u, e sad neki vele da je to desire hd, a neki da je to evo za gsm tržište.
Svi ti androidi i HTC-ovi su vise manje isti. Dok Android Market ne bude imao stvarno kvalitetne igre i aplikacije sve te performanse su uzalud.
Ma da naravno.LOL.
Pa normalno da nije modni dodatak ali oprosti ak neželim imati rugobu u ruci... Sve me te performanse odbiju kad si zamislim kak bi to izgledalo u ruci. Boli mene briga šta bi drugi ljudi mislili, važno mi je šta ja mislim kad ga koristim i kako ga doživljavam. Valjda bi se stalno trebao tješit kak ima 1,2 GHz procesor pa nema veze šta izgleda ko da je iz kina shopa... 
How yes no.
Pa sve ce iskoristit, radit ce mrvicu brze i to je to...:)
Androidswag, the device is purportedly
hiding a 1.2GHz processor (would that be
dual-core?) engadget.com/2010/06/01/qualcomm-ships-first-dual-core-snapdragon-chipsets-clocking-1-2g/
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Ako bi recimo postigli da ovaj proc trosi isto kao i stari(i da se tako grije) a ima jace performanse onda je dobro.
Stoja
Ovo i ako zaživi najvjerojatnije će biti za CDMA mreže tj. američko tržište
Ma da naravno.LOL.
Pa normalno da nije modni dodatak ali oprosti ak neželim imati rugobu u ruci... Sve me te performanse odbiju kad si zamislim kak bi to izgledalo u ruci. Boli mene briga šta bi drugi ljudi mislili, važno mi je šta ja mislim kad ga koristim i kako ga doživljavam. Valjda bi se stalno trebao tješit kak ima 1,2 GHz procesor pa nema veze šta izgleda ko da je iz kina shopa... 
istina je vjerovatno negdje u sredini, između ljepote i performansi. al ovo me podsjetilo na mog susjeda kojeg, kad sam pitao kakav želi laptop, on mi odgovara CRVENI.
Svi ti androidi i HTC-ovi su vise manje isti. Dok Android Market ne bude imao stvarno kvalitetne igre i aplikacije sve te performanse su uzalud.
nisu baš svi isti
Imas pravo pozadina je drugacija.
Slika je upravo onakva kakav je i uređaj !