Klizni HTC na 1,2 GHz

poruka: 24
|
čitano: 1.820
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Klizni HTC na 1,2 GHz".
23 mjeseca
neaktivan
Klizni HTC na 1,2 GHz

Ovo če biti u rangu s malo slabijim netbookovima

2 godine
RE: Klizni HTC na 1,2 GHz
jel slika može bit ružnija neg šta je?
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
3 godine
wanderer kaže...

Nemože jer je sam uređaj ružan.

I'll be back
2 godine
neaktivan
Klizni HTC na 1,2 GHz

go HTC

23 mjeseca
neaktivan
microman kaže...
wanderer kaže...

Nemože jer je sam uređaj ružan.

Važno da ima dobre performanse.

3 godine
AFK kaže...

Ma da naravno.LOL.

Nebi tu rugobu vadio iz đepa u javnosti ni da mi netko plati. I uzalud mi preformanse kad bi me bilo sram vaditi iz đepa da se javim na poziv.

To bi odprilike izgledalo kao da ultra prijenosnik staviš na uši. GROZNO.

I'll be back
3 godine
protjeran
microman kaže...
AFK kaže...

Ma da naravno.LOL.

Nebi tu rugobu vadio iz đepa u javnosti ni da mi netko plati. I uzalud mi preformanse kad bi me bilo sram vaditi iz đepa da se javim na poziv.

ma da, jer smartphone je modni dodatak, a ne alat...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
3 godine

Zanimljiv uređaj,baš me zanima kolika će cijena takvog nečeg biti...

2 godine
Klizni HTC na 1,2 GHz

Odlicna vijest! Prvo dolazi klizni BB koji izgleda odlicno.....sada ovo. Hmmm... Makar mislim da cu ipak ostati na Blacknerry-u, ali znam da ce ovaj HTC htjeti bolja polovica 100% posto joj treba smartphone, a Blackberry jos se bas i ne svida dok joj joj iPhone vise i nije bas nesto.....a ovaj HTC bi joj mogao dobro doci.

Samo me zanima koja ce biti cijena kod nas....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
3 godine
grimyHR kaže...

Neznam kako vi, al ja za alat imam jedan lagani ultra prijenosnik koji mi koristi za biznis, a smartphone koristim za pozive, mailove, internet, pokoji filmič na yotobe-u i slušanje muzike.

I naravno da treba odgovarati mom stilu, tako da u jednu ruku i jest modni dodatak uz naravno korisnu svrhu.

I'll be back
3 godine
Meni netreba tipkovnica, dovoljan mi je touchscreen. Budući da tele2 (nema više Htc Desire u prodaju) a još uvik ćekam europsku verziju Incrediblea i Evo, takoder i Motorola DroidX nitko od navedenih još nije stigao a u Americi se uspješno prodaje. 
Ubuntu 10,04 (Lucid Lynx) , ako želite naučiti o linuxu posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 18:57 (linuxuser).
3 godine
Klizni HTC na 1,2 GHz

"Evo" je tako odlično dizajniran mobitel, a oni sad naprave nešto ovakvo :).

nadam se da uskoro evo dolazi i kod nas, a tu je i Desire HD, koji bi dizajnom trebao bit sličan Evu.

Ali  priča se i o HTC Ace-u, e sad neki vele da je to desire hd, a neki da je to evo za gsm tržište.

2 godine
protjeran

Svi ti androidi i HTC-ovi su vise manje isti. Dok Android Market ne bude imao stvarno kvalitetne igre i aplikacije sve te performanse su uzalud.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 19:13 (nasljednik).
2 godine
grimyHR kaže...
microman kaže...
AFK kaže...

Ma da naravno.LOL.

Pa normalno da nije modni dodatak ali oprosti ak neželim imati rugobu u ruci... Sve me te performanse odbiju kad si zamislim kak bi to izgledalo u ruci. Boli mene briga šta bi drugi ljudi mislili, važno mi je šta ja mislim kad ga koristim i kako ga doživljavam. Valjda bi se stalno trebao tješit kak ima 1,2 GHz procesor pa nema veze šta izgleda ko da je iz kina shopa... Belji se

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
2 godine
Klizni HTC na 1,2 GHz
Ma nema sanse da ce ovako izgledati. Izgleda ko onaj jeftini lg s qwerty tipkovnicom. Sredit ce njega jos htc...
How yes no.
3 godine
nasljednik kaže...

Svi ti androidi i HTC-ovi su vise manje isti. Dok Android Market ne bude imao stvarno kvalitetne igre i aplikacije sve te performanse su uzalud.

nisu baš svi isti

Desire mi se nekak ne sviđa, ne znam, nekom je dobar, ali ima čudan izgled. Desire mi se nekak ne sviđa, ne znam, nekom je dobar, ali ima čudan izgled.
Evo mi ima odličan dizajn. Evo mi ima odličan dizajn.
3 godine
Nadam se da če uskoro izaći i aplikacije koje će moći iskoristiti tu moć.
3 godine
neaktivan
crowap kaže...
Nadam se da če uskoro izaći i aplikacije koje će moći iskoristiti tu moć.

Pa sve ce iskoristit, radit ce mrvicu brze i to je to...:)

Forever MUFC
4 godine
dual core?
Leaked by
Androidswag, the device is purportedly
hiding a 1.2GHz processor (would that be
dual-core?) engadget.com/2010/06/01/qualcomm-ships-first-dual-core-snapdragon-chipsets-clocking-1-2g/
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
3 godine
Klizni HTC na 1,2 GHz
Ono sto mene vise brine je baterija, koliko ce dugo izdrzati sa jacim procom... mislim da je i 1ghz dosta ali ga treba optimizirat da sto manje trosi da ustedi bateriju. A opet ne razumijem cemu forsanje snapdragona kad je on po pitanju graficke snage najlosiji, trenutno iphone 4 i samsung galaxy s imaju najacu grafiku na mobovima.

Ako bi recimo postigli da ovaj proc trosi isto kao i stari(i da se tako grije) a ima jace performanse onda je dobro.
Stoja
2 godine
Klizni HTC na 1,2 GHz

Ovo i ako zaživi najvjerojatnije će biti za CDMA mreže tj. američko tržište

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 7:53 (Bizarro).
4 godine
wanderer kaže...
grimyHR kaže...
microman kaže...
AFK kaže...

Ma da naravno.LOL.

Pa normalno da nije modni dodatak ali oprosti ak neželim imati rugobu u ruci... Sve me te performanse odbiju kad si zamislim kak bi to izgledalo u ruci. Boli mene briga šta bi drugi ljudi mislili, važno mi je šta ja mislim kad ga koristim i kako ga doživljavam. Valjda bi se stalno trebao tješit kak ima 1,2 GHz procesor pa nema veze šta izgleda ko da je iz kina shopa... Belji se

istina je vjerovatno negdje u sredini, između ljepote i performansi. al ovo me podsjetilo na mog susjeda kojeg, kad sam pitao kakav želi laptop, on mi odgovara CRVENI.

JA:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
2 godine
protjeran
nsoul kaže...
nasljednik kaže...

nisu baš svi isti

Imas pravo pozadina je drugacija.

4 godine
wanderer kaže...

Slika je upravo onakva kakav je i uređaj !

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice