E-knjige popularnije od tiskanih?

poruka: 9
|
čitano: 831
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "E-knjige popularnije od tiskanih?".
4 godine

"Također, japanski proizvođač prati navike kupaca iPada, te su zaključili da je 11% kupaca Appleov tablet kupilo s namjerom da ga u prvom redu koriste za čitanje e-knjiga."

Ovo mi djeluje pomalo kretenski. Koliko je uopće vrijeme autonomije iPad-a? Jel nije bolje onda uzeti neki specijalizirani "čitač" sa ekranom koji služi upravo tome?

Freak Show Inc.
3 godine
RE: E-knjige popularnije od tiskanih?
Friday kaže...

"Također, japanski proizvođač prati navike kupaca iPada, te su zaključili da je 11% kupaca Appleov tablet kupilo s namjerom da ga u prvom redu koriste za čitanje e-knjiga."

Ovo mi djeluje pomalo kretenski. Koliko je uopće vrijeme autonomije iPad-a? Jel nije bolje onda uzeti neki specijalizirani "čitač" sa ekranom koji služi upravo tome?

Ebook Reader košta oko 1800-2000 kn sa carinom, a iPad će u RH koštati ispod 4000. Pošto je autonomija 10 sati i ipad nudi mnogo više mogućnosti mislim da je ipad bolja investicija.

Mislim na kvalitetnije readere: SOny PRS600 ili Dnevni, Nook, Kindle...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 11:03 (Simbamef).
2 godine

pa cemu drugome i sluzi iPad osim citanju e-knjiga i pdf-ova, i eventualno nekom laganom surfu webom?

ionako je to samo iPhone vece dijagonale koji ne moze zvati. jos da ukombiniraju onu tehnologiju pixelqi-ja sa kombinacijom lcd-a i eink-a, iPad bi ispunjavao svoju funkciju...

thinking...
2 godine

ova mi digitalizacija svega i svačega pomalo ide na živce,najbolje nek nam ubodu žicu u glavu tako da se i ne trebamo dizati iz kreveta,ljudi su postali toliko lijeni i prekomodni da im je postalo teško prošetati do knjižare ili kina,cd shopa sve vole imati dostupno na klik miša,bezveze i neljudski

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
2 godine
neaktivan
blackalbum kaže...

ova mi digitalizacija svega i svačega pomalo ide na živce,najbolje nek nam ubodu žicu u glavu tako da se i ne trebamo dizati iz kreveta,ljudi su postali toliko lijeni i prekomodni da im je postalo teško prošetati do knjižare ili kina,cd shopa sve vole imati dostupno na klik miša,bezveze i neljudski

Ovaj komentar si trebao rukom napisati na listu papira, polizati marku i poslati na adresu Buga da ti ga prilože na forum. I onda za koji dan kupiš tiskano izdanje foruma da vidiš  što ima novo.

3 godine

Mislim da ovo nije toliko loša stvar, zapravo je i čak korisno. Na jednom uređaju možeš imati sve svoje najdraže knjige. Osobno, ja bih samo stručne knjige čitao u digitalnom formatu, jer jednostavno nije isti ugodan osjećaj kada čitaš roman ili novelu na tom uređaju. Puno je bolji ugođaj kada čitam knjigu od papira, kada ju držim u rukama, listam po stranicama prstima itd.

Only a dead noob is a good noob.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 13:50 (NecroKnight).
3 godine

Kvragu, dupli post.

Only a dead noob is a good noob.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 13:50 (NecroKnight).
2 godine
blackalbum kaže...

Upravu si! Meni je draže pročitati tiskanu knjigu nego se mučiti s e-readerom.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
2 godine
marauder16 kaže...

pa cemu drugome i sluzi iPad osim citanju e-knjiga i pdf-ova, i eventualno nekom laganom surfu webom?

ionako je to samo iPhone vece dijagonale koji ne moze zvati. jos da ukombiniraju onu tehnologiju pixelqi-ja sa kombinacijom lcd-a i eink-a, iPad bi ispunjavao svoju funkciju...

To je točno! No uzmi u obzir da iPad tu svoju jedinu funkciju obavlja dobro iako je besmislena.

Sad će se vjerovatno javati ljubitelji applea ...

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice