Koliko bi trebao koštati Appleov tablet?

poruka: 16
|
čitano: 1.447
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Koliko bi trebao koštati Appleov tablet?".
2 godine

Ma joj ... rado bih ga imao, ali buduci da najobicniji ipod touch dođe 2000kn, čini mi se da će ovo biti *ebeno papreno. (no opet, malecki smartphone sa 3.5 inchnim ekranom ne dođe manje od 4000kn ... )

Inače, ako se na njemu nebi mogli čitati PDF dokumenti, tada mi uglavnom neće niti trebati ... a surfati netom ne moram baš ... *uvijek i bilo gdje*

Ako ikad izađe, biti će to predivni gadgetić za svaku tatinu mazu

:-)
2 godine

I jedna mala digresija,

koliko god se to sada činilo fensy - šmensy - über - sjajno - čudo tehnike, činjenica jest da će za godinu dana to biti tek prosječan i neposeban komadić hardvera.

Primjerice, prije godinu dana kupio sam ACER Aspire 8920G laptop koji je tada došao 12,000 kn. Tada je to bio vrhunac ponude multimedijalnih laptopa, jedini laptop s BluRay čitačem, 1920x1080 rezolucijom i 18.4 inchnim ekranom ... bla bla bla ... sad je to tek malo bolja laptopčina koju je vrijeme počelo gaziti ... i ne vrti baš niti jednu noviju igru :-) nažalost HP računalo na poslu od 2300kn je u radu ugodnije od njega 

2 godine

Appleovi proizvodi su mi previše precenjeni.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
4 godine
neaktivan
RE: Koliko bi trebao koštati Appleov tablet?
zoran123456 kaže...

Inače, ako se na njemu nebi mogli čitati PDF dokumenti, tada mi uglavnom neće niti trebati ... a surfati netom ne moram baš ... *uvijek i bilo gdje*

Kakvi pdf dokumenti? Pa to čita svaki ajfon, zašto ne bi i apple slate ( kako je već iscurilo ekipi iz NYT da se zove ) Smijeh 

A.
2 godine

da, i siguran sam da svi znaju kako uploadati PDF dokumente na iphone/ipod uređaje zar ne ?

3 godine
neaktivan

Oce bit jailbreaka za to?

3 godine
zoran123456 kaže...

da, i siguran sam da svi znaju kako uploadati PDF dokumente na iphone/ipod uređaje zar ne ?

Općenito govoreći / only windows & linux useri / Mac useri? Nevinašce

Every hole is a goal!
3 godine
zoran123456 kaže...

?

2 godine

kup' si jednog ipoda pa ćeš saznati zašto je legalno *nemoguće* uploadati bilo kakvu datoteku na uređaj, a da potonja nije slika ili mp3.

3 godine
zoran123456 kaže...

kup' si jednog ipoda pa ćeš saznati zašto je legalno *nemoguće* uploadati bilo kakvu datoteku na uređaj, a da potonja nije slika ili mp3.

Misliš ovako?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 11:42 (vjeko).
4 godine
protjeran
Za 600 dolara kupujem
Zlo i Naopako
3 godine

Baš me zanima kako ce ovo izgledat, al nisam siguran zasto bi mi to trebalo. Koja je svrha tableta ubiti?

4 godine
neaktivan
zoran123456 kaže...

koji si ti levat da je to nemoguce

1)Postoji gomilica programa sa kojim moze kako ti kazes "legalno" uploadat datoteke na iphone

2)Jailbrakeovanje iphone-a nije illegalno...samo zato sto apple kaze da je tako ne znaci da stvarno jest...kupio si uređaj i imas pravo radit sa njim sta hoces,pa i jailbrake-ovat

a to hoces li ti njega jailbrake-ovat pa trazit garanciju...to je druga prica

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
4 godine
neaktivan
zoran123456 kaže...

Imaš miljun načina da to napraviš, vrlo jednostavno sa dva klika ... google it ili jednostavno skini neku free app ( ima i za iPhone i za iPod ove ). a drm nije apple izmislio jbg.

A.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 16:22 (artfull).
4 godine
neaktivan
icecold kaže...

Appleovi proizvodi su mi previše precenjeni.

Sad ce krenuti - meni nisu, meni jesu, ma jesu, nisu...

3 godine

meni jesu :P

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice