Komercijalizacija čekanja iPada

poruka: 45
|
čitano: 2.216
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Komercijalizacija čekanja iPada".
4 godine

Ha ha. Stojim u redu za one kojima se ne da.

30 kn / sat. +5 kn / sat ako pada kiša.

+100 kn ako želite da nosim majicu sa logom vaše tvrtke.

+100 kn da neprestano vičem ime vaše tvrtke {#}

Prijave na PM.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 12:32 (Random.).

23 0 hvala 0
2 godine

Ma staviti šiljke na Yugo i udri po njima

18 mjeseci
Re: Komercijalizacija čekanja iPada
Random. kaže...

Ha ha. Stojim u redu za one kojima se ne da.

30 kn / sat. +5 kn / sat ako pada kiša.

+100 kn ako želite da nosim majicu sa logom vaše tvrtke.

+100 kn da neprestano vičem ime vaše tvrtke {#}

Prijave na PM.

Ovdje se dvostruko vidi da si taj! Em čekaš u redu za Apple em bi to radio i za druge.

2 godine

Ova donja slika je fascinantna. Koliko ljudi danas ima psihološke probleme. Strašno.

Lulz is on lulz.

16 0 hvala 0
4 godine

U sta se pretvara prodaja jendog komada elektronike u CIRKUS!!! :)

A to eto glupavim amerikancima basdobro dodje, jer tko bi kupio iPad da ne postoji takav CIRKUS iza svega.... nitko.... zato CIRKUSSSSS i svi happy..... tuzno u sta se ta burek, pardon, hamburger nacija pretvara...

i molim dezurne amero filicare da ne pocinju pisat opet njihove filozofije 28 stoljeca :)

4 godine
Bypass kaže...

Ova donja slika je fascinantna. Koliko ljudi danas ima psihološke probleme. Strašno.

80% stanovnika jamerike, al prelazi i na nas europljane... cak se znakovi tih spsiho oboljenja jasno vide na ulicama nase nam... nekima drage, nekima mrzle.... domovine :P

4 godine

Sta da komentiram, a da u srzi nije vrijedjanje? 

The only thing I put before me is do re.
4 godine
logik kaže...
Random. kaže...

Ha ha. Stojim u redu za one kojima se ne da. 30 kn / sat...  {#}

Ovdje se dvostruko vidi da si taj! Em čekaš u redu za Apple em bi to radio i za druge.

Što ti znaš  što ja radim i što bih radio? Gledaj svoja posla i pokušaj se više družiti, možda ti humor ne bude toliko stran.

TranceMight kaže...

80% stanovnika jamerike, al prelazi i na nas europljane... cak se znakovi tih spsiho oboljenja jasno vide na ulicama nase nam... nekima drage, nekima mrzle.... domovine :P

"Bolesnim" Amerikancima duguješ za izume dobrog dijela stvari koje te okružuju.

4 godine
Random. kaže...
logik kaže...
Random. kaže...

Ha ha. Stojim u redu za one kojima se ne da. 30 kn / sat... {#}

Što ti znaš što ja radim i što bih radio? Gledaj svoja posla i pokušaj se više družiti, možda ti humor ne bude toliko stran.

TranceMight kaže...

HA HA HA!

Znam, bombe, granate, atomske, vojska, smrt, mrznja, devastacija, ne briga za prirodom, ljudskom rasom, zivotinjama...

molim te, SUTI da ne izvalis jos koju urnebesnu...

3 godine

Kako im se da čekati to mi nikad nije bilo jasno, kad se idući dan ušetaš kao gospodin čovjek u dućan{#}

5 godina

Sad ce i patentirat cekanje u redu.

4 godine
Random. kaže...

Ili možda oni duguju svijetu za izume koji bi bili nastali da:

- prosječni Amerikanac lakše dolazi do obrazovanja

- građani zemalja koje su opljačkali i dalje imaju resurse za razvoj tih izuma (primjeti i da je velik broj "Američkih" izuma, zapravo izum građana takvih zemalja kojima je jedina preostala opcija bila raditi za Američku korporaciju, ćime je to zapravo postao Američki izum)

- im patentna politika nije takva da štiti bogate korporacije, a uništava same izumitelje

- ...

On topic - jednostavno nema opravdanja za stajanje u redu zbog kupovine nekog uređaja koji će kroz kratki period biti moguće kupiti bez čekanja, a nije ni neophodan za život. To je poremećaj koji nije priznat kao poremećaj samo zato što korporacije upravljaju svijetom i takvo ponašanje im odgovara.

S druge strane, većina dijagnoza poremećaja pažnje se zapravo svodi na ispitivanje legitimnosti autoriteta, što je potpuno suprotno ponašanje, kojeg sa vlade boje!

Jedini normalno u tim redovima su oni koji su tamo isključivo da bi zaradili.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
2 godine

Slične redove ima i warcraft i novi windowsi...

A šta bi recimo bilo da se na takve redove dođe 1.5 ili 2 dana prije?

mislim,i ja smatram takve redove bezveznima...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
5 godina

Taman dočekati još koji mjesec dok srede dječje bolesti koje dolaze se svakim novim uređajem i onda više neće biti gužvi i dobit ćete funkcionalan uređaj bez većih problema.

2 godine
Glupo, al jos gluplje zgrazati se i osudivati te ljude. Nek se zabavljaju, who cares.
3 godine

Naslov bi trebao glasiti "Komercijalizacija ljudske gluposti!"  

Čekanje u redu nešto što možeš normalno kupiti ili online,ili sutradan se ušetati kao čovjek sa određenim dostojanstvom.... Ali je{#}ga,danas je sve na prodaju pa tako i dostojanstvo!

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 16:06 (DwightSchrute).
5 godina
grzzi kaže...
Glupo, al jos gluplje zgrazati se i osudivati te ljude. Nek se zabavljaju, who cares.

Je da baš se zabavljaju do daske,{#}  i to pogotovo oni koji stoje u redu plačeni da čekaju fučkaj ga nema tu zabave to je plačeni posel VKV Čekači uglavnom.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
4 godine

Kao što je netko rekao, ljudima je zabavno igrati novi World of Warcraft isti dan. Čekaju u redovima i o njima govorimo kao o ljubiteljima Warcrafta. Ovi čekaju iPad - odmah su mentalno bolesni i sve najgore se o njima priča.

Pročitajte malo komentare i obratite pažnju na thumb up / thumb down:

Komentari na: Ponoćna prodaja WoW:Cataclysm

Komentari na: Ponoćna prodaja Starcraft 2

Na članak Prednarudžbe za Halo 3 nema soljenja pameti (komentara)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 16:44 (Random.).
5 godina
grzzi kaže...

Ti nazivas glupim onog koji kudi patoloski pokret 21 stoljeca? Onog koji kudi pretvaranje tehnologije u novu religiju?

Sta bi sad trebali ljudi uradit, pofalit ih javno na televiziji? Napravit im spomenik? Zapisat ih kao heroje?

2 godine
H4X0R kaže...
grzzi kaže...

Ti nazivas glupim onog koji kudi patoloski pokret 21 stoljeca? Onog koji kudi pretvaranje tehnologije u novu religiju?

Sta bi sad trebali ljudi uradit, pofalit ih javno na televiziji? Napravit im spomenik? Zapisat ih kao heroje?

tebe očito jako smeta i boli što neki tamo amer koji nema pametnijeg posla ode u red za iPad, druži se sa nekom ekipom, možda se i sprdaju, dosadno im je, što ja znam, upucavaju se komadima ili whatever.

Jednako bolesno ko i izlazak u trgovački centar, sjedenje doma i gledanje raznih idiotskih emisija koje su nam ameri prodali i koje su sad nakon 50 godina hit i u hr ... survivori, idoli, plesovi i kuhinje ... ma koga briga, gledaj svoja posla, ne osuduj druge. Necje cekanje u redu ili opsesivno sopingiranje nije moj problem.

Komentirati tuda posla i nasladivati se tudom gluposcu je puno gora patologija, prijatelju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 16:54 (grzzi).
5 godina

Jel zna tko kada ce kod nas taj iPad da se pripremimo za kampiranje ispred trgovine na vrijeme? {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
4 godine
Random. kaže...

Kao što je netko rekao, ljudima je zabavno igrati novi World of Warcraft isti dan. Čekaju u redovima i o njima govorimo kao o ljubiteljima Warcrafta. Ovi čekaju iPad - odmah su mentalno bolesni i sve najgore se o njima priča.

A i ti ga usporedi. Iskreno ne vidim puno veze.

Ponoćna prodaja je nešto drugo nego ovo glupavo kampiranje i usput ako se dogovoriš upoznaš ekipu u RL s kojom si proveo toliko vremena ingame i preko chata.

5 godina
Random. kaže...

U hrvatskoj donekle i kužim takva događanja jer jednostavno nema sajmova o igrama i događanja gdje možeš razmijeniti dojmove/sjećanja/iskustva i ugodno razgovarati s istomišljenicima pa se nađu na ovim događanjima koji su svake prijestupne.

Ali ne kužim ostatak svijeta koji imaju 500 takvih prilika i tamo gaming nije shvaćen toliko loše kao kod nas

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
3 godine

Meni nije jasno kako pojedinci još uvijek nisu shvatili da je to sve jako dobro promišljeni marketing (stvaranje umjetne potražnje). Probajte prodavati krumpir na placu i unajmiti par frendova da vam pred štandom glume potencijalne kupce. Efekt će biti isti ko sa apple proizvodima. Dakle jedino za šta skidam kapu Appleu je odličan marketing a o ostalom.... nije tema

5 godina

Ušao čovjek u prazan Radio Shack, preuzeo "The New iPad", izašao normalno iz trgovine i onaj naručeni preko interneta misli preprodati nekoj naivnoj budali po premijum cijeni.

http://www.businessinsider.com/in-case-we-needed-more-evidence-that-apple-zealots-arent-the-sharpest-tools-in-the-shed-2012-3

4 godine
Bypass kaže...

Meni su mnogo fascinantniji oni što daju masne pare da odu na koncert nekog poznatog pjevača ili pjevačice, pa onda stoje par sati u gomili nepoznatih ljudi i gledaju zijevanje na matricu. Totalno debilno.

Zaljubljenost je manifestacija viška hormona, a ljubav pokriće za nagonske potrebe.
4 godine
Random. kaže...

Po meni ni ovo za igre nije pohvalno, iako je ipak velika razlika ono što je već netko napisao da se radi o online igri, pa se okupi ekipa koja online igra i upozna se uživo, vrijeme puno brže prođe. Druga stvar je i duljina redova u kojoj ovisi koliko je normalno ili ne čekati (praktički i za kaznu za parking platiti u pravilu moraš čekati u redu, to je sastavni dio života).

Ja osobno znam samo jednu osobu koja je čekala u redu expanziju, ali kako se radilo o poklonu za drugu osobu, mislim da to onda nije stvar poremećaja, već nesebićne geste.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
4 godine

nije zalosno ovo zalosno je sto ce nas narod tako stajat a svi se samo zale da nemaju posla ni hrane.

2 godine
The Man kaže...

Meni su mnogo fascinantniji oni što daju masne pare da odu na koncert nekog poznatog pjevača ili pjevačice, pa onda stoje par sati u gomili nepoznatih ljudi i gledaju zijevanje na matricu. Totalno debilno.

Totalno usporedivo.

Meni su fascinantniji oni astronauti koji godinama studiraju, pa onda skupljaju letačke sate, pa još godinama treniraju, samo da bi jednog dana došli na red da odu u svemir. Koji debili.

Lulz is on lulz.
3 godine
Random. kaže...
logik kaže...
Random. kaže...

Ha ha. Stojim u redu za one kojima se ne da. 30 kn / sat... {#}

Što ti znaš što ja radim i što bih radio? Gledaj svoja posla i pokušaj se više družiti, možda ti humor ne bude toliko stran.

TranceMight kaže...

Ne.Dugujemo švabama i židovima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice