Odlično, još novih programa sa sapunicama, tarotima, inox posuđem od nehrđajućeg čelika, brdom reklama o ulošcima, dezodoransima i pastama za zube.. Da nemam iptv mislim da bi poludio
Koncesije za "specijalizirane" TV kanale
- poruka: 151
- |
- čitano: 8.465
- |
- moderatori:
F1-IVO
Odlično, još novih programa sa sapunicama, tarotima, inox posuđem od nehrđajućeg čelika, brdom reklama o ulošcima, dezodoransima i pastama za zube.. Da nemam iptv mislim da bi poludio
a da negovorim o još 3 reprize Urkela i Dadilje, i još barem 2 ''dramske serije'' aka sapunice
I'm soo SERIAL
i meni je žao Kapital-a, bio mi je čak i bolji od ovih ostalih gluposti
da nije interneta,kina i kupljenih dvd-a nebi novog filma vidio samo repriziraju,ne pamtim kad su ove tri televizije pustile premijerni film,seriji ili dokumentarac,hrt je počeo sa prljavim štosevima sad su počeli ponovno prikazivati filmove koje smo odavno zaboravili pa ispada da gledamo nove filmove,a na rtl i novu ne treba trošiti papir
Mogu si mislit na kaj ce licit ta dva nova programa,
s obzirom kolkom lovom raspolazu za sadasnje programe. Kak ce onda bit s ovim jadno i sa puno repriza uglavom, kaj drugo i velika porcija bezveznih zaglupljujucih Reality Show emisija vjerojatno.
da nije interneta,kina i kupljenih dvd-a nebi novog filma vidio samo repriziraju,ne pamtim kad su ove tri televizije pustile premijerni film,seriji ili dokumentarac,hrt je počeo sa prljavim štosevima sad su počeli ponovno prikazivati filmove koje smo odavno zaboravili pa ispada da gledamo nove filmove,a na rtl i novu ne treba trošiti papir
Iskreno... HTV je majka naspram RTL i NOVE
cisto jer ima dokumentaraca... i obozavam ih gledati... bili oni o vlakovima, ili trgovcima u kini... predobro...
ja isto volim dokumentarce ali svi ti dokumentarci na htv-u su reprize,najbolji su mi od bbc-a,ja mislim da je ovaj dokumentarac o drugom svjetskom ratu već prije prikazana tako da ga opće nisam gledao,htv nije 4-5 godina ništa premijerno rpikazao
samo mogu reč fala Bogu, da za 20 dana idem u dom, a
tamo nema tv, osim u sali u koju nikad ne idem...
inace ja skidam dokumentarce jako cesto.... posto nema dovoljno vamo kod nas...
A mogu vam reci i da na maxtv-u ono sto imaju kanala... da mi nisu bas nesto...
reklame svakome idu naživce ali tako je to
mislim da su humoristične serija na rtl-u najbolje ali sapunice su sranje
Meni nisu... opet HTV 2 s prozvakanim ali ipak predobrim Mućkama, Fawlty towers, The new statesman... vjerojatno poslije toga i crna guja :)
Nebi bilo loše da Milić opet nešto snimi...
Novoj i RTLu se koji put "omakne" pa stave neku dobru emisiju/seriju/film, ali to je rijetko.
Osim LZN (Izet Fazlinović) nema nešto dobrih serija... Napokon sad idu nove epizode :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Milic ima super stvari... samo te stvari kostaju... kako ce HTV onda sapunicu jos od 5000 serija otkupiti...
najjača reklama na novoj tv je za "čang šlang". ostavlja te bez riječi.
Obožavam Mister Džirla, a jedino su mi od njega bolje inox lonci! :D
Plakat ću za KN, stvarno su imali dobrih pokušaja. :(
Meni nisu... opet HTV 2 s prozvakanim ali ipak predobrim Mućkama, Fawlty towers, The new statesman... vjerojatno poslije toga i crna guja :)
To kaj HRT vrti stare i odlicne serije, ne znaci da im je program dobar vec sasvim suprotno nemaju kaj drugo i s cim popunit program pa onda to pustaju. Niko se ne buni kaj to pustaju te serije nikad nece bit prozvakane je su predobre u tom je poanta.
Kaj uopce još i valaj da je nekaj novo na HRT, od serije samo House a ostalo je šaka jada americke bezvezne serije prve klase.
Jedina dobra stvar na Novoj, osim LZN, će biti serija Human Target koju su preveli kao Živa Meta. Ta serija je inače vrlo dobra, prva sezona se prikazivala u proljeće ove godine, to je ono što će emitirati, dok druga sezona počinje 1.10.
Meni samo nije jasno kako su tako brzo uspjeli dobiti prava za tu seriju, no dobro, meni super. :)
Ali nista od toga... zf zajednica u HRV nije baš zastupljena...
Heh, ja sam se nadao da možda CMC dođe, jer u sobi hvatam samo digitalan signal (u boravku je maxtv :( ), tak da ako baš nema ništa, mogu i na njega prebaciti
serija je nesto najbolje sto sam ja vidio u SF svijetu...
njah... 15 godina smeca, srecom da nemam tv :) vidio sam malo ovaj kapital.net, cak ne djeluje lose, cudno da ih nisu pustili dalje
njah... 15 godina smeca, srecom da nemam tv :) vidio sam malo ovaj kapital.net, cak ne djeluje lose, cudno da ih nisu pustili dalje
Baš zato sto su OK... zato ih i ne pustaju... mogli bi stvoriti konkurenciju...
Pa zapravo to nije cudno kad znaš di si, to ti je po onom kruha i igara te glupandarije od razne zabave a ostalo stop. Pa u hrvatskoj niti na jednoj televiziji nema postene informaticke emisije da se ljudi nekaj i nauce ko ne zna, E-Hrvatska je slabo i žalosno nevalja nek se ugledaju na Sloveniju zar opet.
Jel iko cuo ikad za neku posebnu emisiju za ribolovce i ribice, na hrvatskim ekranima u ovih 20 godina nije normalno totalna sramota. Moglo bi se tak nabrajat dosta cega nemamo na nasim televizijama ali bi predugo trajalo.

ja isto volim dokumentarce ali svi ti dokumentarci na htv-u su reprize,najbolji su mi od bbc-a,ja mislim da je ovaj dokumentarac o drugom svjetskom ratu već prije prikazana tako da ga opće nisam gledao,htv nije 4-5 godina ništa premijerno rpikazao
nisi gledao dokumentarac jer mislis da je repriza? ovo mi nimalo nije jasno. pa nisu to tenisice iz lanjske kolekcije.
a zašto bih pet puta gledao jedan te isti dokumentarac
onda napisi da ga nisi htio gledati ponovo. no ostatak tvog posta me upucuje da bi se mogao kladiti da ga nisi gledao nikad. meni je apsolutno svejedno da li je nesto premijerno ili staro 100 godina ako je dobro i nisam to gledao. pogotovo danas kad hiperprodukcija i igranih i dokumentarnih filmova izbacuje vise sr*nja nego ikad. ne sjecam se kad sam zadnji put pogledao bas dobar film a kako se novi filmovi pojavu na "sceni" pojave se i kod mene.
onda napisi da ga nisi htio gledati ponovo. no ostatak tvog posta me upucuje da bi se mogao kladiti da ga nisi gledao nikad. meni je apsolutno svejedno da li je nesto premijerno ili staro 100 godina ako je dobro i nisam to gledao. pogotovo danas kad hiperprodukcija i igranih i dokumentarnih filmova izbacuje vise sr*nja nego ikad. ne sjecam se kad sam zadnji put pogledao bas dobar film a kako se novi filmovi pojavu na "sceni" pojave se i kod mene.
Ista stvar je i s igrama...
Ak je odlican moze se itekak gledat vise puta, ko recimo Sicko iako je to film no zapravo je dokumentarac kad se malo bolje pogleda.