Koncesije za "specijalizirane" TV kanale

poruka: 151
|
čitano: 8.465
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Koncesije za "specijalizirane" TV kanale".
2 godine

Odlično, još novih programa sa sapunicama, tarotima, inox posuđem od nehrđajućeg čelika, brdom reklama o ulošcima, dezodoransima i pastama za zube.. Da nemam iptv mislim da bi poludioCool

3 godine
RE: Koncesije za "specijalizirane" TV kanale
veki22 kaže...

Odlično, još novih programa sa sapunicama, tarotima, inox posuđem od nehrđajućeg čelika, brdom reklama o ulošcima, dezodoransima i pastama za zube.. Da nemam iptv mislim da bi poludioCool

a da negovorim o još 3 reprize Urkela i Dadilje, i još barem 2 ''dramske serije'' aka sapunice

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
2 godine
Da, istina. A ja sam se bas naviknuo na Kapital Network. Imaju dobar sadrzaj koji put. I koncept je drugacije zamisljen. Zao mi je svega ovoga. Da neam Discoverya nebi gledo TV
I'm soo SERIAL
3 godine
ManBearPig kaže...
Da, istina. A ja sam se bas naviknuo na Kapital Network. Imaju dobar sadrzaj koji put. I koncept je drugacije zamisljen. Zao mi je svega ovoga. Da neam Discoverya nebi gledo TV

i meni je žao Kapital-a, bio mi je čak i bolji od ovih ostalih gluposti

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
4 godine
neaktivan
Kapital uzivam pratiti... za razliku od vecine programa...
In Control
2 godine

da nije interneta,kina i kupljenih dvd-a nebi novog filma vidio samo repriziraju,ne pamtim kad su ove tri televizije pustile premijerni film,seriji ili dokumentarac,hrt je počeo sa prljavim štosevima sad su počeli ponovno prikazivati filmove koje smo odavno zaboravili pa ispada da gledamo nove filmove,a na rtl i novu ne treba trošiti papir

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
4 godine

Mogu si mislit na kaj ce licit ta dva nova programa,Nevinašce s obzirom kolkom lovom raspolazu za sadasnje programe. Kak ce onda bit s ovim jadno i sa puno repriza uglavom, kaj drugo i velika porcija bezveznih zaglupljujucih Reality Show emisija vjerojatno.Cool

4 godine
neaktivan
blackalbum kaže...

da nije interneta,kina i kupljenih dvd-a nebi novog filma vidio samo repriziraju,ne pamtim kad su ove tri televizije pustile premijerni film,seriji ili dokumentarac,hrt je počeo sa prljavim štosevima sad su počeli ponovno prikazivati filmove koje smo odavno zaboravili pa ispada da gledamo nove filmove,a na rtl i novu ne treba trošiti papir

Iskreno... HTV je majka naspram RTL i NOVE

cisto jer ima dokumentaraca... i obozavam ih gledati... bili oni o vlakovima, ili trgovcima u kini... predobro...

In Control
2 godine

ja isto volim dokumentarce ali svi ti dokumentarci na htv-u su reprize,najbolji su mi od bbc-a,ja mislim da je ovaj dokumentarac o drugom svjetskom ratu već prije prikazana tako da ga opće nisam gledao,htv nije 4-5 godina ništa premijerno rpikazao

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 23:42 (blackalbum).
3 godine

samo mogu reč fala Bogu, da za 20 dana idem u dom, a

tamo nema tv, osim u sali u koju nikad ne idem...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 23:41 (Makić).
4 godine
neaktivan
pa poneses tv i imas ga...

inace ja skidam dokumentarce jako cesto.... posto nema dovoljno vamo kod nas...

A mogu vam reci i da na maxtv-u ono sto imaju kanala... da mi nisu bas nesto...
In Control
20 mjeseci
neaktivan

reklame svakome idu naživce ali tako je to

mislim da su humoristične serija na rtl-u najbolje ali sapunice su sranje

omar
4 godine
neaktivan
pinkfloydomaru2 kaže...

Meni nisu... opet HTV 2 s prozvakanim ali ipak predobrim Mućkama, Fawlty towers, The new statesman... vjerojatno poslije toga i crna guja :)

In Control
3 godine
Da, na HRTu uvijek preko dana ima neki dokumentarac, kad ga Djelo odabere, onda je super... :)

Nebi bilo loše da Milić opet nešto snimi...
Novoj i RTLu se koji put "omakne" pa stave neku dobru emisiju/seriju/film, ali to je rijetko.
Osim LZN (Izet Fazlinović) nema nešto dobrih serija... Napokon sad idu nove epizode :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
4 godine
neaktivan
LZN je super slazem se :) ali samo sto je bosanski.. a i glumci su super... :)

Milic ima super stvari... samo te stvari kostaju... kako ce HTV onda sapunicu jos od 5000 serija otkupiti...
In Control
4 godine

najjača reklama na novoj  tv je za "čang šlang". ostavlja te bez riječi.

mister žirlo mister žirlo
I'm silicon-based life-form
2 godine
kowach kaže...

najjača reklama na novoj  tv je za "čang šlang". ostavlja te bez riječi.

Obožavam Mister Džirla, a jedino su mi od njega bolje inox lonci! :D

Plakat ću za KN, stvarno su imali dobrih pokušaja. :(

4 godine
EnlightenedPhoenix kaže...
pinkfloydomaru2 kaže...

Meni nisu... opet HTV 2 s prozvakanim ali ipak predobrim Mućkama, Fawlty towers, The new statesman... vjerojatno poslije toga i crna guja :)

To kaj HRT vrti stare i odlicne serije, ne znaci da im je program dobar vec sasvim suprotno nemaju kaj drugo i s cim popunit program pa onda to pustaju. Niko se ne buni kaj to pustaju te serije nikad nece bit prozvakane je su predobre u tom je poanta.Smijeh Kaj uopce još i valaj da je nekaj novo na HRT, od serije samo House a ostalo je šaka jada americke bezvezne serije prve klase.Cool

3 godine

Jedina dobra stvar na Novoj, osim LZN, će biti serija Human Target koju su preveli kao Živa Meta. Ta serija je inače vrlo dobra, prva sezona se prikazivala u proljeće ove godine, to je ono što će emitirati, dok druga sezona počinje 1.10.

Meni samo nije jasno kako su tako brzo uspjeli dobiti prava za tu seriju, no dobro, meni super. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
4 godine
neaktivan
Ja bi volio da otkupe stargate i stargate atlantis (iako nisu nove ali super su) te sanctuary...

Ali nista od toga... zf zajednica u HRV nije baš zastupljena...
In Control
4 godine

Heh, ja sam se nadao da možda CMC dođe, jer u sobi hvatam samo digitalan signal (u boravku je maxtv :( ), tak da ako baš nema ništa, mogu i na njega prebaciti

4 godine
neaktivan
Moze cak i babylon 5... posto su otkupljeni filmovi babylon 5 (svi)... mogu i seriju...

serija je nesto najbolje sto sam ja vidio u SF svijetu...
In Control
4 godine

njah... 15 godina smeca, srecom da nemam tv :) vidio sam malo ovaj kapital.net, cak ne djeluje lose, cudno da ih nisu pustili dalje

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/ - http://www.doom.com.hr/
4 godine
neaktivan
zbuzanic kaže...

njah... 15 godina smeca, srecom da nemam tv :) vidio sam malo ovaj kapital.net, cak ne djeluje lose, cudno da ih nisu pustili dalje

Baš zato sto su OK... zato ih i ne pustaju... mogli bi stvoriti konkurenciju...

In Control
4 godine
zbuzanic kaže...

Pa zapravo to nije cudno kad znaš di si, to ti je po onom kruha i igara te glupandarije od razne zabave a ostalo stop. Pa u hrvatskoj niti na jednoj televiziji nema postene informaticke emisije da se ljudi nekaj i nauce ko ne zna, E-Hrvatska je slabo i žalosno nevalja nek se ugledaju na Sloveniju zar opet.Smijeh Jel iko cuo ikad za neku posebnu emisiju za ribolovce i ribice, na hrvatskim ekranima u ovih 20 godina nije normalno totalna sramota. Moglo bi se tak nabrajat dosta cega nemamo na nasim televizijama ali bi predugo trajalo.CoolNevinašce

23 mjeseca
protjeran
blackalbum kaže...

ja isto volim dokumentarce ali svi ti dokumentarci na htv-u su reprize,najbolji su mi od bbc-a,ja mislim da je ovaj dokumentarac o drugom svjetskom ratu već prije prikazana tako da ga opće nisam gledao,htv nije 4-5 godina ništa premijerno rpikazao

nisi gledao dokumentarac jer mislis da je repriza? ovo mi nimalo nije jasno. pa nisu to tenisice iz lanjske kolekcije.

2 godine

a zašto bih pet puta gledao jedan te isti dokumentarac

23 mjeseca
protjeran
blackalbum kaže...

onda napisi da ga nisi htio gledati ponovo. no ostatak tvog posta me upucuje da bi se mogao kladiti da ga nisi gledao nikad. meni je apsolutno svejedno da li je nesto premijerno ili staro 100 godina ako je dobro i nisam to gledao. pogotovo danas kad hiperprodukcija i igranih i dokumentarnih filmova izbacuje vise sr*nja nego ikad. ne sjecam se kad sam zadnji put pogledao bas dobar film a kako se novi filmovi pojavu na "sceni" pojave se i kod mene.

4 godine
neaktivan
Commodore kaže...
blackalbum kaže...

onda napisi da ga nisi htio gledati ponovo. no ostatak tvog posta me upucuje da bi se mogao kladiti da ga nisi gledao nikad. meni je apsolutno svejedno da li je nesto premijerno ili staro 100 godina ako je dobro i nisam to gledao. pogotovo danas kad hiperprodukcija i igranih i dokumentarnih filmova izbacuje vise sr*nja nego ikad. ne sjecam se kad sam zadnji put pogledao bas dobar film a kako se novi filmovi pojavu na "sceni" pojave se i kod mene.

Ista stvar je i s igrama...

In Control
4 godine
blackalbum kaže...

Ak je odlican moze se itekak gledat vise puta, ko recimo Sicko iako je to film no zapravo je dokumentarac kad se malo bolje pogleda.Cool

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice