Korisnici BlackBerryja manje odani

poruka: 15
|
čitano: 1.130
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Korisnici BlackBerryja manje odani".
2 godine

pa ko bi kupio jos jedan blackberry pored androida i phone-a. svaka  cast poslovnim ljudima koji su navikli na svoj bb,ali skoro sve isto mogu i sa ostalim mobitelima ;)Cool

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
2 godine
RE: Korisnici BlackBerryja manje odani
android smartphonei su odlicni, dobar omjer performansi i cijene:D
www.val.hr
2 godine
wanderer kaže...

jos da si ih imao priliku koristiti ;) Namigiva

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
2 godine
stevan94 kaže...
wanderer kaže...

trebali su staviti i windows mobile, to je samo blačenje androida, iphonea i blackberya. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
3 godine
stevan94 kaže...
wanderer kaže...

Obzirom na prvu poruku, ti si vjerovatno koristio sva tri. ;)

2 godine

blackberry je ko platforma odlična baš za poslovne korisnike jer admin ima u potpunosti kontrolu nad njime a sam korisnik ne može niš sjebat jedino mi se ne sviđa njegov način "čišćenja" memorije, nadam se da je to riješeno u kasnijim revizijama sw

kod mene normalno radi.....
3 godine
stevan94 kaže...

pa ko bi kupio jos jedan blackberry pored androida i phone-a. svaka  cast poslovnim ljudima koji su navikli na svoj bb,ali skoro sve isto mogu i sa ostalim mobitelima ;)Cool

ja sam medju onim "vjernima BB" a jedan od glavnih razloga je omjer cijene usluge - flat rate.

s druge strane, teško je opisati osjećaj slobode koji ti pruža uređaj koji ima trenutno najbolje rješene komunikacijske mogućnosti, odrađuje taj posao jako dobro, a za ostale džidže-midže me je iskreno baš briga, a uostalom nisam rob tehnologije - odradim "posao" (mailove) i miran sam, ne moram sam sebi opravdavati investiciju hrpom igara i nepotrebnih programa koje na svakodnednoj bazi instaliram iz "potrebe"...

nakon gornje rečenice priznajem - nisam objektivan, BB rulez :) no to sam ja, a mnogim ljudima bi ipak preporučio iPhone...

martic.net, digitalije.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 13:30 (DarMar).
3 godine

Meni je osobno mail sistem na blekberiju glup. Imas IMAP? Kakvi sad tamo protokoli koje moras kenjkat po vipu, pa onda dok ustelis sa mail serverom pa...

Imap je zakon. Radi na svakom smartfonu (cak i na nekim nesmarfonovima) SE, Nokia, iPhone, Samsung, LG... skoro svi aparati koji su kao iz "poslovne" ponude (a i ne moraju biti poslovni) imaju pristojne mail klijente.

Iskreno se divim ljudima kako uopce uspiju prodat blekberi ovcama :)

I'm going woo woo
3 godine
neaktivan
tnakir kaže...

Meni je osobno mail sistem na blekberiju glup. Imas IMAP? Kakvi sad tamo protokoli koje moras kenjkat po vipu, pa onda dok ustelis sa mail serverom pa...

Imap je zakon. Radi na svakom smartfonu (cak i na nekim nesmarfonovima) SE, Nokia, iPhone, Samsung, LG... skoro svi aparati koji su kao iz "poslovne" ponude (a i ne moraju biti poslovni) imaju pristojne mail klijente.

Balckberry ima najbolju mail podrsku u industriji. Svi to znaju, osim tebe.

3 godine

Ma najbolja im je :) 

Eto ti je :)

Ja se drzim IMAP-a :)

I'm going woo woo
3 godine
tnakir kaže...

koji si ti biser. ja se cudim ljudima koji komentiraju a nemaju pojma o onom sto pricaju jer su to culi od nekog na trznici ili su sami probali a zbog sposobnosti im nije poslo za rukom.

nikakve protokole ne moras "kenjkat" po vipu, svoj email acc postavis u roku 30sec, a ti neki protokoli se zovu push i u tome su 1. dalje, bb ni nije za ovcu kao ti, nego za poslovne ljude i tvrtke...

primjer mogucnosti.. http://en.wikipedia.org/wiki/BlackBerry_Enterprise_Server

bolje nemoj komentirati tako nesto sto blati ukoliko sam nisi na dovoljnom nivou s tim gradivom

3 godine

Da... stupid me... nisam niti jednoj ovci BlackBerry podesavao. Nego stadu... no dobro...

I'm going woo woo
2 godine
tnakir kaže...

aj nemoj provocirat i nemoj imat jednog usera na umu

bes se koristi u velikim instalacijama prvenstveno zbog svoje jednostavnosti za poslovne korisnike (da ne velim da preko 99% korisnika unutar velikih poslovnih okruženja i svi koji pored imena imaju Cxx osim, nadam se, CIO u pravilu u IT tehnologije se razumiju ko marica u krivi k). pod jednostavnost mislim na konfiguriranje uslugu na mobitelu, održavanje uređaja, primjena sigurnosnih politika i naravno jednostavnost korištenja

ps-bes nije mail sustav nego je samo posrednik između ms exchange/lotus domino/novell groupwise mail sustava i bb mobitela

kod mene normalno radi.....
3 godine

Ma ne provociram... samo kazem...

Ljudi koje sam upoznao i koji koriste BB su ili dolazili kod mene da im postimam BB, ili su pola sata visili na VIP-ovom supportu. Jer sami nisu znali to postimat. Bez obzira na uputstva. Dali je to lijenost ili neznanje, u to ne ulazim.

U glavnom, netko im je to postimao i to sljaka. Nisu sami postimavali niti su imali privatne servere.

Osobno mislim da je jednostavnije koristiti IMAP... e sad, u koliko nemaju nekakav podatkovni paket onda je bolje rijesenje BB. U koliko imaju (ja imam onaj i300 o T-Coma) mislim da je IMAP odlicno rijesenje.  Pogotovo sada kada je 3G (pa i 3.5G) na svakom koraku. 

Takodjer mislim da blackberry sve vishe i vishe pushi te da ce na kraju ipak pasti na koljena.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 9:35 (tnakir).
3 godine
cekpi kaže...

ps-bes nije mail sustav nego je samo posrednik između ms exchange/lotus domino/novell groupwise mail sustava i bb mobitela

Ma nisam ga ni naveo kao mail sustav.. Nego samo kao primjer koji pokazuje koliko ima mogucnosti s tim sustavom.. Jer ljudi koji cesto negativno pricaju o njemu, ne znaju ni da to postoji, gledaju mobitel samo kao jedan uredaj, a ne gledaju sve sustave u koje se on moze uklopiti i kakav uredaj tako povezan moze biti. Ako gledas BB samo kao jedan mobitel usporedujuci ga sa nekim drugim smartphoneovima, nije nista poseban, cak losiji. Ali, ono sto ti cesto zaborave su sustavi i namjena tog mobitela.. Naravno da nije za igrice..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice