Korisnika mobilnih telefona - 5 milijardi!

poruka: 7
|
čitano: 922
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Korisnika mobilnih telefona - 5 milijardi!".
3 godine
neaktivan

i ja sam među njima

Neznam di se ide za to .
4 godine

puno previše Izlanuo se

A life? Cool! Where do I download one of those?
2 godine
protjeran

Da možeš mislit oni su i onaj šta ima po 2-3 mobitela brojili kao 2-3 čovika. Nije realan rezultat i jer govori da je više od 2,5 milijardi ljudi na rubu siromaštva pa su oni odlučili umjesto hrane kupit mobitel. Čisto prenapuhavanje i izvrtanje brojki.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
3 godine

kupit će mobitel prije hrane ljudi u africi. Jer većina njih ima račun preko mobitela(nema tekući nego se prepaid koristi kao najsigurniji oblik plaćanja) i ne može dobit posao bez istog. Da se razumimo 90 % modela su rabljeni jeftikaneri iz europe, ali sve jedno 70% muške populacije posjeduje mobitel u africi. Još jedan od razloga brzog rasta mobitela u africi je nepostojanje fiksne arhitekture, a ako i postoji nenormalno je skupa(kod njih monopolisti deru 3x gore nego kod nas)

"So say we all"
2 godine
protjeran

Da ali ja nisam samo mislija na Afriku nego nacili svijet ( Indija, Kina, države Južne Amerike, Sj. Ameriki i Europe, Rusija.)

Sve su to zemlje sa velikim siromaštvom.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
3 godine
RE: Korisnika mobilnih telefona - 5 milijardi!

Ja sam htio pokazati na najsiromašnijemu djelu našeg planeta kako mobilna telefonija cvijeta, jer je jeftina(mislim na infrastrukturu u usoredbi sa polaganjem kabela, kod nas su jeftini jer su strostruko amortizirani) i dostupna. ali recimo da je 1 milijarda brojeva kod korisnika koji imaju 2 broja to je i dalje impresivna brojka.

"So say we all"
3 godine

Mislim da je 5 milijardi malo prenapuhano, mozda 2-3, ali 5 ne mogu zamislit. Mislim da u siromasnim zemljama svako selo ima jedan mobitel koji su svi skupa kupili i placaju bonove. A sta se tice ovog viska mobitela mnogi ljudi imaju 2 ili 3 komada tako da konacan broj moze varirat, ovisi kako se broji. 1 korisnik = 1 mobitel ne zvuci realno, prije 1 korisnik = Svi mobiteli koje posjeduje. Eto tako ja to zamisljam.

Set condition one throughout the forum
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice