KulenDayz okupirali Baranju

poruka: 10
|
čitano: 1.091
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "KulenDayz okupirali Baranju".
4 godine

Slušao sam samo DB predavanja i bilo je OK. Doduše, ruke me bole od bubnjanja na guitar hero i stolnog nogometa :)

Freak Show Inc.
4 godine

Project Managment predavanja su bila odlicna :)

Nothing is true, everything is permitted...
4 godine
RE: KulenDayz okupirali Baranju
Assassin kaže...

A ne znam, meni je to baš užasno dosadno a svi su pohrlili tamo kao da ima bačva hladnog piva!

Freak Show Inc.
4 godine
Friday kaže...
Assassin kaže...

A ne znam, meni je to baš užasno dosadno a svi su pohrlili tamo kao da ima bačva hladnog piva!

Da, znam, ali meni je super bilo. Nesto malo sam bio na Devu, al sam se onda prebacio :D

Nothing is true, everything is permitted...
3 godine

A koji to "geekovi" idu na bilo kakva microsoftova okupljanja, vole kulen i igraju golf?! Po tome bi moj tata bio jedan od vecih geekova HAHA

4 godine
Stvarno jedna od boljih konferencija na kojima sam bio! dva dana zezancije i jedan dan predavanja, od kojih su neka bila stvarno izvrsna
Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
4 godine
hudo kaže...
Stvarno jedna od boljih konferencija na kojima sam bio! dva dana zezancije i jedan dan predavanja, od kojih su neka bila stvarno izvrsna

Sad mi je žao što nisam došao, moram priznati da je bilo nekih predavanja koja su me zanimala, posebno PM.

4 godine
bnaci kaže...

A koji to "geekovi" idu na bilo kakva microsoftova okupljanja, vole kulen i igraju golf?! Po tome bi moj tata bio jedan od vecih geekova HAHA

Još si mlad, naučit ćeš ;)

4 godine
hudo kaže...

Onda smo se vjerojatno vidjeli. Jesi predavao nešto?

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 15:55 (Friday).
20 mjeseci

Evo i meni je bilo isto izvrsno... Svaka čast organizatorima...

Pozdrav svima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice