Kupci iPada ne pitaju za cijenu

poruka: 274
|
čitano: 8.358
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Kupci iPada ne pitaju za cijenu".
3 godine

kužim ja tebe itekako. nemoj da te pitam što misliš o apple- u i njegovim kupcima pa bumo vidli u kojoj mjeri sam 'skužio tvoju spiku'

radije priznaj da apple ima ime naspram samsunga. reklamirao se on puno ili ne, analize zadovoljstva kupaca ipadom te dematiraju na svim razinama. rezultati prodaje ipada i iphonea naspram samsungovih perjanica će ti reći da velika većina ljudi više cijeni neke apple- ove kvalitete naspram samsungove prilagodljivosti tj customizabilnosti. možda si na ovom tehno- forumu sa hrpom geekova došao do drugačijeg zaključka, ali...

23 mjeseca

tri velika posta pisem o tome kako Apple ima ime u odnosu na sve ostale proizvodjace tableta i ti hoces da ja to sad priznam?

ne znam koliko pratis moje tipkanje na ovom forumu ali ja sam od onih starih Apple korisnika koji su volili i uzivali u onome sto je Apple nekad bio. Danas se to gadno promijenilo. Velika vecina iMac korisnika ce se kleti kako je to najbolje racunalo na svijetu. Ja ga imam i smatram ga jednom od najlosijih investicija ikad. Windows based racunala nemaju vise one probleme koje su nekad imali i sad su mi bolja opcija. Linux mi je mozda i najbolji ali nema onih aplikacija s kojim zaradjujem kruh pa ostaje neupotrebljiv u profesionalnom smislu. volim i igre tako da i na tom polju windowsi nose pobjedu. Imao sam i iPhone (medju prvima, ako ne i prvi uHR, kupljen u Londonu dan nakon prezentacije, 3 mjeseca je trebalo da ga natjeram da proradi na t-comu) i bio sam zadovoljan s njim jer je bio neusporedivo bolji od konkurencije (koja nije ni postojala). Presao sam kasnije na android jer vise odgovara mojim potrebama. Slazem se da je iOS bolja opcija za vecinu korisnika. Probat cu i WP7 i ako bude bolji od androida uzimam.

3 godine
Ne pratim tvoje 'radove' toliko da bi mogao donjeti neki bilo kakav sud o tebi, ono sto vidim na ovoj temi su iskljucivo jednostranost, pljuvacina i pokusaji ismijavanja Apple- a i njihovih korisnika. Ni jedno jedino pozitivno slovo o njima a kamoli 'tri velika posta' al ajde(!) Uglavnom, nebumo se vise prepirali jer mi je dosadila ova tema a ionako sam se ubacio iz ciste znatizelje, cisto da vidim razloge za toliko podcjenjivanje.. Sve pet, uzivaj :)
2 godine
Re: Kupci iPada ne pitaju za cijenu
H4X0R kaže...
grzzi kaže...

2. Da, jednostavno je. Apple je poznat po tvrdoglavosti u određenim slučajevima. Spominjanje Apple-a kao kupca je često zabranjeno ugovorima. Sasvim je moguće da su iz nekog razloga pali u nemilost. Tajnovitost, paranoja i prikrivanje u appleu ima daleku povijest i dio je njihovog DNA. 

2. Naravno da ce biti tajnoviti, kako ces drukcije prodat mudo pod bubreg i to veoma uspjesno, ali jos uvijek to nije dokaz da koriste Gorilla Glass.

http://www.apple.com/about/job-creation/

... For example, this figure also includes workers in Texas who manufacture processors for iOS products, Corning employees in Kentucky and New York who create the majority of the glass for iPhone ...

izgleda da sam kao i obično opet bio u pravu. Corning i dalje štanca stakla za iPhone ali ih Apple kao i mnoge druge ne mari spominjati u svojim marketinškim materijalima ... ipak su oni carevi koji su čak i intelu posve promijenili logotip tako da ne bude onako kičast i uklopi se u appleov decentni dizajn pakiranja i weba :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice