ha ???
lejdi gaga nije losa kaj se pjevanja tice, ima svojih ispada to stoji, a kaj ces, pa to je jos dijete..
ja sam takodje trance master, al mogu cut i lejdicu..
koja bi bila naša inačica te lady gage ?
pa u tome je i stvar, nije ni ona gaga nesto, dapace...
ja i pricam za gagu :)
Ovakve vijesti su sramota za Bug, strasno.
Ovakve vijesti su sramota za Bug, strasno.
da nema do tjedan dana starih prepsivacina (i to losih) s Gizmoda i slicnih web srotova o Applu i njegovih dva i pol proizvoda, DAJTE NAM JABUKAAAAA - NOP
EDIT: ide 100% karton ali jbg morao sam
slika govori više od riječi:FUJ
Ma boli me ona stvar za Lady Gagu. Da sam htio čitati vijesti o njoj i biberiću išao bih na neki drugi portal -.-
Ma boli me ona stvar za Lady Gagu. Da sam htio čitati vijesti o njoj i biberiću išao bih na neki drugi portal -.-
a ko te tjera da tu citas?
a ko te tjera da tu citas?
Ma dovoljno mi je samo da vidim photoshopiranu sliku -.-
OMG kad sam mislio da vjesti nemogu biti gore, uvjek me iznenade.
Ako već morate rađe pišite apple vijesti nego ovakve gluposti...
Znam da ima obožavatelja Lady Gage na ovom forumu,ali morate priznati da je na ovoj slici LJIGAVA.Muka mi je došlo kad sam je vidio
Ladyboy Gaga :)
da, rade pisite o applu a ne ovakve gluposti.
fatalna žena,cameron diaz a sad i lady gaga-ovo i nisu baš neke prave informatičke vijesti
Znači vi svi savjetujete da Bug više ne izvještava što se događa na internetu. Ma bravo.
Ajme, il je prava Bug redakcija na godišnjem pa su ovo zamjene napisale, ili je to neki hack.
Ja oću čitat o hardveru a da neidem na druge izvore, ali čini se da moram.
Što je to tako teško ?
lejdi gaga nije losa kaj se pjevanja tice, ima svojih ispada to stoji, a kaj ces, pa to je jos dijete..
ja sam takodje trance master, al mogu cut i lejdicu..
Baš lijepo što imaš razumjevanja za nju, ali ja se pitam koliko je ona samostalna, a koliko pod vodstvom nekih drugih, koji je možda savjetuju kako će se ponašati, šta pjevati, kako se oblačiti, a po onom što sam vidio, čini se da bi to mogli biti satanisti.
koji je k*rac ovom bugu,heellooooooo nismo na index.hr ili nekom drugom slicnom portalu. dodite sebi,dajte vijesti o applu a ne ove besmislene stvari
A Lady Java?
koji je k*rac ovom bugu,heellooooooo nismo na index.hr ili nekom drugom slicnom portalu. dodite sebi,dajte vijesti o applu a ne ove besmislene stvari
Možda je tebi svejedno, ali mene je vijest jako zabrinula.

gaga bljak .