Lady Gaga metne ti ga straga.
morske gluposti... bože me sačuvaj
haha XD
prica Hitler sa Lady Gagom dok je bila u zarobljeništvu, kaze ja te pustim u kukuruze, ak te ne nađem, pobjegla si.
ona onak, dobro. hitler kaze 1,2,3 kreni! i ona ode u kukuruze nestala bez traga, a pritom hitler hansu, HANS ! PALI KOMBAJN !
rađe bih oženio ati raedonku nego ovu trans-polu-spermu
Koliko ja znam uvrede na račun nečije seksualnosti ili fizičkog izgleda se ne sreću u kulturnom razgovoru, pa vi samo navalite, pokažite se balkančine.
Koliko ja znam uvrede na račun nečije seksualnosti ili fizičkog izgleda se ne sreću u kulturnom razgovoru, pa vi samo navalite, pokažite se balkančine.
ako su primjerene i kulturne zašto ne ? Iako većina njih nije primjerena niti kulturna.
Rah,rah,ah,ah,ah
Roma,Roma ma
Gaga transica
want your bad romance
kakve to veze ima sa balkanom pa cijeli svijet se sali na neciju seksualnost
u ovom slucaju od te gage
Gaga je odrasla žena, vidjela je svijeta, može napisat nešto zanimljivo i nju možeš pratit na Twitteru... Dok ne znam dal bi mali Bieber mogao išta zanimljivo twittnut.
o boze, kad pomislim da bug online ne moze imati gore vijesti od onog stancanja traceva i nagadanja o appleu, vi krenete sa vijestima tipa 24sata.hr i spustite se za jos jednu razinu...a valda gore od ovoga ne moze...
Amerikanci ovako redovno naštancaju 30-tak (k'o fol) zvijezda i kažu kako su najseksi, najcool, najbolje, naj ovo, naj ono, i priglupe mase to prihvate kao apsolutnu istinu.
USkoro ce se BUG FORUM pretvorit i FASION forum.. 
Lady Gabor.
Kada pogledam na sliku ko je najpopularniju plače mi se.
Na imaskartu . com možete potražiti info kako besplatno do karte za njen koncert!
Baš se veselim!

gaga bljak .