Pa i trebaju nesto da urade inace ce zavrsiti kao neslavni BenqSimens, pogotovo posle tako lose godine. Njihov nekadasnji najveci rival Samsung ih je odavno ostavio iza sebe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imaju para ko dzajic, ali da im plasiramo jednog od nasih maistora magije ..zavrsili bi ko skverovi za 1 kn u roku mjesec dana.
Tako se to radi...utuci u razvoj pa ćeš nešto i imat...a ne ko naši...prodaj sve, pare potroši još i unapred i onda bye bye...
@torrente - ma ne pretjeruj, nisu naši baš TOLIKO dobri, trebali bi i njima barem 6 mjeseci...i by the way, bio ti je film neki dan na nekoj od lokalnih telki, umro sam od smjeha, nisam ga već dugo pogledao.
Pa i trebaju nesto da urade inace ce zavrsiti kao neslavni BenqSimens, pogotovo posle tako lose godine. Njihov nekadasnji najveci rival Samsung ih je odavno ostavio iza sebe.
Benq i LG se nemogu ni usporedit. LG barata s 104.3 biliona $, a Benq s 1.83 biliona $. Dakle razlika je 100puta.
Da ne govorimo da se LG kao i Samsung bavi svime i svacim od tehnologije, proizvodnje za druge, itd..
A da ne govorimo kako je Siemes uvalio Benq-u svoj odjel s mobitelima nakon što ga je dobrano uništio aferma,
malverzacijama, korupcijom i sl. Preko tog odjela se zadnjih godina samo prao novac a razvoj tehnologije stagniro.
I zato je tako neslavno i završila ta kupovina/prodaja. Ne da se Benq nije uspio plasirat na svjetsko tržište preko
Siemensovog imena, vec su si tim pokusajem uništili i ono malo uspjeha proizvodnje mobitela što su imali.
Mislim da ih danas više ni ne proizvode.
U cijeloj prici mi je jedino žao Siemensa kojeg su lokalne verzije Sanadera upropastile, a nekad je to bio među prva
3 proizvođaca mobitele i uveo mnoge inovacije u tom segmentu. 
Benq i LG se nemogu ni usporedit. LG barata s 104.3 biliona $, a Benq s 1.83 biliona $. Dakle razlika je 100puta.
Da ne govorimo da se LG kao i Samsung bavi svime i svacim od tehnologije, proizvodnje za druge, itd..
...Bliže oko 57 puta...
...samo 57 puta hehe
U cijeloj prici mi je jedino žao Siemensa kojeg su lokalne verzije Sanadera upropastile, a nekad je to bio među prva
3 proizvođaca mobitele i uveo mnoge inovacije u tom segmentu. 
Siemens je propao i prije nego je počeo proizvoditi mobitele - to im je bio jedan od milion proizvoda kojeg se nikad nisu ozbiljno primili. Imali su samo jedan ozbiljan telefon - S25 koji pored nokije 6150 u 20 dizajnerskih kućišta (čitaj modela) nije mogao baš ništa. Isto se dogodilo i sonyu, mitsubishiu, philipsu itd.
Kako god okrenes LG je u g..... do guse, kao sto se vidi i ovde :
http://www.bug.hr/vijesti/lg-slabo-smartphoneima/104613.aspx
http://www.bug.hr/vijesti/lg-slabo-mobitelima/103112.aspx
Tacnu pricu zasto se BenQ-Siemens raspao nisam znao, ali sam znao da su bili na vrhu i odjednom nema ih vise. Koliko znam BenQ se vratio na trziste mobilnih telefona, ali bas im i neide.
Ja neznam kako LG tvrtka ne propadne unatoc tome sto su im mobiteli
smece
smece
Možda zato što kod nas ugl.i prodaju smece. Vani imaju puno bolji izbor. A i ne kužim kako možeš ocekivati da ce neki
lg cookie od 500 il manje kn biti po kvaliteti u rangu s npr. nekim HTC-om il Samsungom od 2000-5000kn? 
Kao Samsung corby nije smece? Pa nitko nece za Samsung reci da je opcenito smece.
A osim toga i da fakat nemaju ni jedan dobar mob, nebi prodali jer oni daleko više zarađuju na LCD ekranima i mrežnim uslugama. 
smece
Možda zato što kod nas ugl.i prodaju smece. Vani imaju puno bolji izbor. A i ne kužim kako možeš ocekivati da ce neki
lg cookie od 500 il manje kn biti po kvaliteti u rangu s npr. nekim HTC-om il Samsungom od 2000-5000kn? 
Kao Samsung corby nije smece? Pa nitko nece za Samsung reci da je opcenito smece.
A osim toga i da fakat nemaju ni jedan dobar mob, nebi prodali jer oni daleko više zarađuju na LCD ekranima i mrežnim uslugama. 
Upravu si i ja mislim od LCD-ova da oni nadoknade lovu ali kada pogledas cijenu LG Arene KM900 prije godinu dana,
bila je skoro 3000 kuna tako da ljudi i ocekuju da dobe nesto kvalitetno.Tako da se lako covjek zafrkne sto se tice LG-a
Upravu si i ja mislim od LCD-ova da oni nadoknade lovu ali kada pogledas cijenu LG Arene KM900 prije godinu dana,
bila je skoro 3000 kuna tako da ljudi i ocekuju da dobe nesto kvalitetno.Tako da se lako covjek zafrkne sto se tice LG-a
A neznam, imam LG Arenu i koristim je preko godinu dana i fakat mi je ok. Frendici je pala s 2-3 kata i preživjela.
I dalje mi je jedan od ljepših mobitela koji postoje. Touchscreen radi odlicno, a gustoca pixela je ravna retina ekranima na
iPhone 4 ( a Arena je izašla prije skoro 2 godine). Pun je funkcija koje rijetko nadmašuje koji noviji mobitel.
Smetao me jedino GPS koji nije radio kako treba dok ga nisam podesio, a i dalje me smeta jedino što nema Android da ga
nakrcam aplikacijama (mada i java aplikacija ima dosta i to što svaki put dok ulaziš u music player refreša library pa
to traje 5-10sekundi što je malo iritantno.
U svakom slucaju mobiteli s manje funkcija i jeftine plastike su u to vrijeme došli po 5000kn i nisu baš bili bolji od Arene.
Arena je imala metalno-aliminijsko kuciste, gro funkcija i jedan od najboljih touchscreenova uz cijenu od 3000kn.
Po meni ok. <3 Arenu, ali me u zadnje vrijeme privlaci iPhone .. 
Ugl kada pogledas,jako puno ljudi se zali na taj mob tako da mozda si ti jedan
od sretnika sa dobrom serijom :)
Moze i to biti. Al opet ne kuzim na sta se žale?
Mob ima sve živo, neznam šta onda druge muci :S