LG – milijarde u tablete i mobitele

poruka: 13
|
čitano: 1.092
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "LG – milijarde u tablete i mobitele".
2 godine
neaktivan

Pa i trebaju nesto da urade inace ce zavrsiti kao neslavni BenqSimens, pogotovo posle tako lose godine. Njihov nekadasnji najveci rival Samsung ih je odavno ostavio iza sebe.

4 godine

imaju para ko dzajic, ali da im plasiramo jednog od nasih maistora magije ..zavrsili bi ko skverovi za 1 kn u roku mjesec dana.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze ;)
2 godine

Tako se to radi...utuci u razvoj pa ćeš nešto i imat...a ne ko naši...prodaj sve, pare potroši još i unapred i onda bye bye...

@torrente - ma ne pretjeruj, nisu naši baš TOLIKO dobri, trebali bi i njima barem 6 mjeseci...i by the way, bio ti je film neki dan na nekoj od lokalnih telki, umro sam od smjeha, nisam ga već dugo pogledao.

2 godine
neaktivan
RE: LG – milijarde u tablete i mobitele
MadScientist kaže...

Pa i trebaju nesto da urade inace ce zavrsiti kao neslavni BenqSimens, pogotovo posle tako lose godine. Njihov nekadasnji najveci rival Samsung ih je odavno ostavio iza sebe.

Benq i LG se nemogu ni usporedit. LG barata s 104.3 biliona $, a Benq s 1.83 biliona $. Dakle razlika je 100puta.

Da ne govorimo da se LG kao i Samsung bavi svime i svacim od tehnologije, proizvodnje za druge, itd..

A da ne govorimo kako je Siemes uvalio Benq-u svoj odjel s mobitelima nakon što ga je dobrano uništio aferma,

malverzacijama, korupcijom i sl. Preko tog odjela se zadnjih godina samo prao novac a razvoj tehnologije stagniro.

I zato je tako neslavno i završila ta kupovina/prodaja. Ne da se Benq nije uspio plasirat na svjetsko tržište preko

Siemensovog imena, vec su si tim pokusajem uništili i ono malo uspjeha proizvodnje mobitela što su imali.

Mislim da ih danas više ni ne proizvode.

U cijeloj prici mi je jedino žao Siemensa kojeg su lokalne verzije Sanadera upropastile, a nekad je to bio među prva
3 proizvođaca mobitele i uveo mnoge inovacije u tom segmentu. {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
2 godine
alen-c kaže...

Benq i LG se nemogu ni usporedit. LG barata s 104.3 biliona $, a Benq s 1.83 biliona $. Dakle razlika je 100puta.

Da ne govorimo da se LG kao i Samsung bavi svime i svacim od tehnologije, proizvodnje za druge, itd..

...

Bliže oko 57 puta...{#}...samo 57 puta hehe

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 16:36 (miki1981).
4 godine
alen-c kaže...

U cijeloj prici mi je jedino žao Siemensa kojeg su lokalne verzije Sanadera upropastile, a nekad je to bio među prva
3 proizvođaca mobitele i uveo mnoge inovacije u tom segmentu. {#}

Siemens je propao i prije nego je počeo proizvoditi mobitele - to im je bio jedan od milion proizvoda kojeg se nikad nisu ozbiljno primili. Imali su samo jedan ozbiljan telefon - S25 koji pored nokije 6150 u 20 dizajnerskih kućišta (čitaj modela) nije mogao baš ništa. Isto se dogodilo i sonyu, mitsubishiu, philipsu itd.

2 godine
neaktivan

Kako god okrenes LG je u g..... do guse, kao sto se vidi i ovde :

http://www.bug.hr/vijesti/lg-slabo-smartphoneima/104613.aspx
http://www.bug.hr/vijesti/lg-slabo-mobitelima/103112.aspx

Tacnu pricu zasto se BenQ-Siemens raspao nisam znao, ali sam znao da su bili na vrhu i odjednom nema ih vise. Koliko znam BenQ se vratio na trziste mobilnih telefona, ali bas im i neide.

3 godine

Ja neznam kako LG tvrtka ne propadne unatoc tome sto su im mobiteli

smece

born to be gamer
2 godine
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

smece

Možda zato što kod nas ugl.i prodaju smece. Vani imaju puno bolji izbor. A i ne kužim kako možeš ocekivati da ce neki

lg cookie od 500 il manje kn biti po kvaliteti u rangu s npr. nekim HTC-om il Samsungom od 2000-5000kn? {#}
Kao Samsung corby nije smece? Pa nitko nece za Samsung reci da je opcenito smece.

A osim toga i da fakat nemaju ni jedan dobar mob, nebi prodali jer oni daleko više zarađuju na LCD ekranima i mrežnim uslugama. {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
3 godine
alen-c kaže...
brhgzugfewu kaže...

smece

Možda zato što kod nas ugl.i prodaju smece. Vani imaju puno bolji izbor. A i ne kužim kako možeš ocekivati da ce neki

lg cookie od 500 il manje kn biti po kvaliteti u rangu s npr. nekim HTC-om il Samsungom od 2000-5000kn? {#}
Kao Samsung corby nije smece? Pa nitko nece za Samsung reci da je opcenito smece.

A osim toga i da fakat nemaju ni jedan dobar mob, nebi prodali jer oni daleko više zarađuju na LCD ekranima i mrežnim uslugama. {#}

Upravu si i ja mislim od LCD-ova da oni nadoknade lovu ali kada pogledas cijenu LG Arene KM900 prije godinu dana,

bila je skoro 3000 kuna tako da ljudi i ocekuju da dobe nesto kvalitetno.Tako da se lako covjek zafrkne sto se tice LG-a

born to be gamer
2 godine
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Upravu si i ja mislim od LCD-ova da oni nadoknade lovu ali kada pogledas cijenu LG Arene KM900 prije godinu dana,

bila je skoro 3000 kuna tako da ljudi i ocekuju da dobe nesto kvalitetno.Tako da se lako covjek zafrkne sto se tice LG-a

A neznam, imam LG Arenu i koristim je preko godinu dana i fakat mi je ok. Frendici je pala s 2-3 kata i preživjela.

I dalje mi je jedan od ljepših mobitela koji postoje. Touchscreen radi odlicno, a gustoca pixela je ravna retina ekranima na

iPhone 4 ( a Arena je izašla prije skoro 2 godine). Pun je funkcija koje rijetko nadmašuje koji noviji mobitel.

Smetao me jedino GPS koji nije radio kako treba dok ga nisam podesio, a i dalje me smeta jedino što nema Android da ga

nakrcam aplikacijama (mada i java aplikacija ima dosta i to što svaki put dok ulaziš u music player refreša library pa

to traje 5-10sekundi što je malo iritantno.

U svakom slucaju mobiteli s manje funkcija i jeftine plastike su u to vrijeme došli po 5000kn i nisu baš bili bolji od Arene.

Arena je imala metalno-aliminijsko kuciste, gro funkcija i jedan od najboljih touchscreenova uz cijenu od 3000kn.

Po meni ok. <3 Arenu, ali me u zadnje vrijeme privlaci iPhone .. {#}

**** Sretan Božić svima!!!! **** Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 15:23 (alen-c).
3 godine

Ugl kada pogledas,jako puno ljudi se zali na taj mob tako da mozda si ti jedan

od sretnika sa dobrom serijom :)

born to be gamer
2 godine
neaktivan

Moze i to biti. Al opet ne kuzim na sta se žale? {#} Mob ima sve živo, neznam šta onda druge muci :S

**** Sretan Božić svima!!!! **** Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice