a malo nokiu kopiraju klon n 900
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a sta nije bio prije jedno godinu dana Lg neon na istu foru?
Pa koji je ovo klinac? Svaki novi mobitel LG-u je na touch i ima max 3".. Nek se rastegnu malo 
Pa koji je ovo klinac? Svaki novi mobitel LG-u je na touch i ima max 3".. Nek se rastegnu malo 
A očito su pred godinu dana naručili previše 3'' ekrana jer su mislili da će prodat te modele koje su imali ko vruće kifle, al izgleda da nisu pa sad izbacuju nove modele da se potroše zalihe
A očito su pred godinu dana naručili previše 3'' ekrana jer su mislili da će prodat te modele koje su imali ko vruće kifle, al izgleda da nisu pa sad izbacuju nove modele da se potroše zalihe
A jbt, ne stvarno, LG nemaju flagship još od Arene, sad svi mobiteli koje izbace su max 1500-2000kn.. Nevjerovatno.. 
Pa očito im je to cilj di se mogu borit u low end segmentu, jer baš i ne vjerujem da bi mogli napravit neki smartphone koji bi mogao ić u istu grupu sa modelima od nokie,SE-a,HTC-a i sličnih, pa se valjda drže onoga što znaju i ne žele srljat u nepoznato...
Pa očito im je to cilj di se mogu borit u low end segmentu, jer baš i ne vjerujem da bi mogli napravit neki smartphone koji bi mogao ić u istu grupu sa modelima od nokie,SE-a,HTC-a i sličnih, pa se valjda drže onoga što znaju i ne žele srljat u nepoznato...
Ali stvar je u tome da ni u svome segmentu nisu baš proslavili.. Ali recimo, mogli bi početi na Androidu raditi malo..
A šta ćeš, evo konkretno meni LG nikako ne leži i probao sam par modela i strašno mi se nisu svidjela(njihov OS)te općenito ne bi kupio njihov mob nikada. Rađe uzmem nokiu/SE ili eventualno samsung(ali onda samo smartphone, jer i OS od samsunga mi baš ne paše)i definitivno ne bi išao na niti jedan dummy phone sa touchom, jer zasada svi nemaju dovoljno snage da bi sve vrtilo fluidno na većim rezama koje koriste. Možda ima ukupno od svih marki par modela koji nisu smartphone a da softver sa touchom radi kako spada.
I glupo mi je što sa skoro svakim mobom je posebna fora naglasit da dolazi sa facebook/twitter aplikacijom, ne kužim što je toliko fascinantno? Pa danas ima milijon aplikacija čak i za dummy phone(barem za SE) pa ne vidim smisao što dobijem sa tim da je aplikacija već tu? To je kao da mi kažu da sa iPhonom dobijem par aplikacija već instaliranih sa app store-a(ili za android/winMo)
A šta ćeš, evo konkretno meni LG nikako ne leži i probao sam par modela i strašno mi se nisu svidjela(njihov OS)te općenito ne bi kupio njihov mob nikada. Rađe uzmem nokiu/SE ili eventualno samsung(ali onda samo smartphone, jer i OS od samsunga mi baš ne paše)i definitivno ne bi išao na niti jedan dummy phone sa touchom, jer zasada svi nemaju dovoljno snage da bi sve vrtilo fluidno na većim rezama koje koriste. Možda ima ukupno od svih marki par modela koji nisu smartphone a da softver sa touchom radi kako spada.
I glupo mi je što sa skoro svakim mobom je posebna fora naglasit da dolazi sa facebook/twitter aplikacijom, ne kužim što je toliko fascinantno? Pa danas ima milijon aplikacija čak i za dummy phone(barem za SE) pa ne vidim smisao što dobijem sa tim da je aplikacija već tu? To je kao da mi kažu da sa iPhonom dobijem par aplikacija već instaliranih sa app store-a(ili za android/winMo)
Imaš pravo za LG-jev softver, imam LG Renoir i ne leži mi nikako, mijenjam ga za HTC Bravo čim izađe, no meni od svih dummyja najviše leži SE.. Tu je SE kralj kraljeva, dummyjevi su njegov teritorij. barem ja tako mislim..
A ovo boldano mi se svidjelo, to je kao da u nekom PC shopu reklamiraju konfiguraciju i u oglasu piše "+Mozilla Firefox instalirana" haha
a blaženi su oni glupi mobiteli sa funkcijama zvati i poruke,250 kn u paketu,uopće me ne zanimaju ovi što imaju miljun nepotrebnih funkcija,ako želim fotoaparat kupim si digitalni
E to sam i ja mislio do prije pola godine pa sam si uzeo "napredan" dummy phone(SE w995) Al sad vidim kako sam često počeo koristit mobilni internet, wifi i sl. vidim kako je slab i kako nemobu bogzna što snjim radit. Dosta mi fali što nemogu pdf otvarat, tako sa neta nemogu pristupit raznim stvarima i sl. Uglavnom, po meni smartphone se najviše isplati ako se mob misli koristit dosta za internet, jer oni imaju snagu i mogućnosti da to učini ugodno(podrška za puno formata od pdf-a do .doc a noviji i flash vrte) uglavnom, može zamjenit kompjuter u nekim situacijama kad nam je potreban neki podatak i slično.
LG me je razocarao do sada bezbroj puta tako da ni ovo smece nikada nece dospjeti u moje ruke