A to što su im mobiteli loši nije razlog lošeg poslovanja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma loše im ide sa mobitelim akd stave 500 mobitela i svaki ima nesto a nesto drugo nema. Zašto se ne ugledaju na HTC i Motorolu ?
Ma loše im ide sa mobitelim akd stave 500 mobitela i svaki ima nesto a nesto drugo nema. Zašto se ugledaju na HTC i Motorolu ?
Zašto se ugledaju na HTC i Motorolu, ne bih stavljao HTC i Motorolu u isti koš primarno jer HTC radi vrhunske uređaje a Motorola zadnjih 10 godina ispodprosječne uređaje.
Mogu se ugledati na HTC, Apple, u području smartphoneova, na Nokiu,Samsung u nižim segmentima.
Bolje nek se drže proizvodnje klima uređaja nego mobitela
Mobiteli su im ionako sranje
Joj kada vidim Tele2 reklame i ovaj LG iz članka...
Ma loše im ide sa mobitelim akd stave 500 mobitela i svaki ima nesto a nesto drugo nema. Zašto se ugledaju na HTC i Motorolu ?
Zašto se ugledaju na HTC i Motorolu, ne bih stavljao HTC i Motorolu u isti koš primarno jer HTC radi vrhunske uređaje a Motorola zadnjih 10 godina ispodprosječne uređaje.
Mogu se ugledati na HTC, Apple, u području smartphoneova, na Nokiu,Samsung u nižim segmentima.
Mogu se i na Motorolu.Pogledaj Droid i Droid X.
Mogu se i na Motorolu.Pogledaj Droid i Droid X.
Motorola je postala veliki igrać sa Androidom, i ja mislim da su HTC i Motorola najbolji mobiteli bazirani na androidu. Nemojte spominjati sony eriscon ili druge jer su na zastajeloj verziji Androida.
Ne znam.. ja sam sa svojim Cookie-jem sasvim zadovoljan - kolko love tolko mjuze 
Nije ni čudo da su toliko zapeli za Windows Phone 7. HTC i Motorola ih rasturaju s Android mobitelima, Symbian nemaju a njihov OS na boljim mobitelima je srednja žalost.
Neka zapnu i naprave dobre mobitele - što više konkurencije to kupci više profitiraju
normalno da nemaju kupaca, kada se usporedi ekran između iPhona i LG-a (touchscreen) primjetit cete veliku razliku, LG ima pomalo spor software,..bla bla
Koristio sam KP502 (Cookie) nekih godinu dana, i uvijek je bilo vidljivo koliko je traljav i nedorečen. To vidim tek sad kad uzmem nečiji iPhone, Samsung ili nešto slično. K tomu, pokvario se, Vip mi ga vratio pokvarenog i onda se pokvario još više i eno sada ga šutam po kući 
Nikad nisam volio LG kao mobitel... Sada svatko "proizvodi" svasta... Tesko je bit dobar u svim podrucjima, najbolje se specijalizirat za 1 ili 2 stvari.
Mislim da nije cak rijec o realnim zamjerkama (tehnikalije) vec im je puno gori problem tradicija i predrasude.Tesko se mjenjaju misljenja ljudi stvorena o nekom brendu.LG se percipira ko proizvodjac od igle do lokomotive svega pomalo niceg dobrog.Da bi se uspijelo na zasicenom podrucju kao sto su mobiteli treba puno reklame (ne tv ko za prasak) vec podmazivanje kojekakvih portala i casopisa vezanih tehniku.Oni kreiraju misljenje masa i par kojekavih nagrada mobitel godine i da vidis procvat.
Ili krenuti sad je vec tesko neki svoj put izaci iz gomile istih uredjaj u drugom kucistu i sa drugim logom.Uhvatit se jednog segmenta kao rim blackberry
A ruku na srce osim stigme imena ni sami nisu pridonjeli da se to promjeni.Top uredjaji su im cisti promasaji tipa one cokolade
Nemaju masineriju apple ,namaju ime nokije ,nemaju uskospecijalizirane uredjaje blackberrya mislim da ce se lagano povuci iz mobitela.Slicno ce biti i sa laptopima nemaju sta traziti pored uhodanih i geek prihvacenih hp.dell,lenovo (ibm), toshiba
I umjesto da trpaju te ekrane u svoje proizvode da naprave nešto dobro oni prodaju ih drugima, a sebi stavljaju (ispod)prosječne komponente. Nema što - vrlo mudro i pametno
I umjesto da trpaju te ekrane u svoje proizvode da naprave nešto dobro oni prodaju ih drugima, a sebi stavljaju (ispod)prosječne komponente. Nema što - vrlo mudro i pametno
Marketinško i cjenovno pozicioniranje ne dopušta svakomu da stavlja skupe/kvalitetne komponente u svoje uređaje. Kad bi Fiat proizvodio motore za BMW-a, ne znači da bi novi Punto došao sa 35 dizelašem, jer to nitko ne bi kupio - od Fiata se očekuje da bude jeftin i štedljiv, a ne da se natječe sa Mercedesom. Dakle, LG je s te strane OK, ali mobiteli su im općenito traljavi i loši.
.. ne znam kakvi su novi mobiteli, ali ja sam koristio secret k750 dvije godine i mogu reći da je mobitel strava. ali prodaja ne ide , ljudi prije kupe nokiu , a k750 ih rastura. Ali "kolačić" je takvo smeće, stari i novi da se sažalim nad onima koji ga imaju.
najbolji tuchscreen mobiteli definitivno ima samsung.
Nakon iskustva sa smecem zvanjim cookie vise nikad neczu ni pomisliti kupiti LG. :D
Usporedi i cijenu jednog i drugog, koliko para toliko muzike....
Nakon iskustva sa smecem zvanjim cookie vise nikad neczu ni pomisliti kupiti LG. :D
Imao sam priliku probati ga i u potpunosti se slazem da je smece.
Istina da su povoljniji od konkurencije, ali sa dobrim ralogom. 
Usporedi i cijenu jednog i drugog, koliko para toliko muzike....
Bas tako, koliko para toliko muzike.
E sad za kolacic se slazem da je smece, ali postoje drugi modeli nisu smece ali su ljudi upamtili lg kao firmu koja nevalja pa nece kupiti taj dobar mob.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Nikad nisam volio LG kao mobitel... Sada svatko "proizvodi" svasta... Tesko je bit dobar u svim podrucjima, najbolje se specijalizirat za 1 ili 2 stvari.
A tko to danas ne proizvodi svašta? Tržište je nemilosrdno i svatko širi djelatnosti i grabi svoj dio kolača:-( Samsung primjerice ima od brodogradilišta u Koreji, pa do tvornica mobitela. Prošla su vremena usko specijaliziranih manufaktura
To što više tvornica posluje pod istim brandom, ne znači ništa, jer jedino što im je zajedničko je kapital, ime i eventualno kadrovska služba.
A tko to danas ne proizvodi svašta? Tržište je nemilosrdno i svatko širi djelatnosti i grabi svoj dio kolača:-( Samsung primjerice ima od brodogradilišta u Koreji, pa do tvornica mobitela. Prošla su vremena usko specijaliziranih manufaktura
To što više tvornica posluje pod istim brandom, ne znači ništa, jer jedino što im je zajedničko je kapital, ime i eventualno kadrovska služba.
pa samsung uz brodove radi još automobile, građevinske strojeve, pa čak ima i dio za životno osiguranje, čitava korporacija
Marketinško i cjenovno pozicioniranje ne dopušta svakomu da stavlja skupe/kvalitetne komponente u svoje uređaje. Kad bi Fiat proizvodio motore za BMW-a, ne znači da bi novi Punto došao sa 35 dizelašem, jer to nitko ne bi kupio - od Fiata se očekuje da bude jeftin i štedljiv, a ne da se natječe sa Mercedesom. Dakle, LG je s te strane OK, ali mobiteli su im općenito traljavi i loši.
Točno - ali onda Fiat nema što kukati kako ljudi neće njih kupovati jer su nekvalitetni i kako ti ljudi idu kupovati BMW. Imaš resurse i imaš mogućnost da to promijeniš - onda to napravi i ne kukaj. Nitko ne kaže da će biti lagano, ali opet (skoro) niti jedna preobrazba nije lagana.
Ja sam svojevremeno u TELE2 150 pretplati uzeo LG-ev KC910 za 595kn. Iako se zna, vjerojatno zbog male unutarnje memorije, zamrznuti s vremena na vrijeme, te me živcira što odbija pokrenuti java aplikacije iznad 2 megabajta veličine, mobitel za te pare i nije loš: za prvu ruku, sasvim dobar 8mp fotoaparat s nizom funkcija, pogotovo panoramsko fotografiranje, kao i kamera; vrlo prihvatljiva reprodukcija zvuka i videa (gdje osobito pomaže podrška za divx/xvid formate, koji se generalno dobro pokazuju na touch ekranu solidne veličine) uz kvalitetne slušalice; 8GB microSD kartica, kablovi za spajanje na komp. uz potreban software za većinu funkcija... naravno, kao što je i inače slučaj s mobitelima koji se koriste u te multimedijske svrhe (koje su meni trenutno primarne), baterija nije sad ne znam koliko dugog trajanja. No, za dnevne potrebe sasvim sam zadovoljan. Stoga, ne treba sve biti crno, kao što se na ovom topicu želi prikazati.
Naravno, da mob dođe 2000kn, druga priča. No za cjenovni rang naveden u skroz prvom retku, sasvim ok omjer cijene i kvalitete.
nakon sto sam se godinu dana mucio s km 900 arenom, zakljucio sam da njihovi mobiteli ne valjaju ni pisljiva boba, ne vrijede ni 100 kn, ne bih ih vise uzimao ni da davaju jos 1 mob gratis uz njega. uzas. trebali ste vidjeti kad je ocajna zajednica na mylgarena.com slala mailove cijelom lg vodstvu sa listom bugova od 200-tinjak, a dobila na gotovo sve odgovor "to se nije desilo na nasem testnom modelu", "to cemo ispraviti na sljedecim modelima". MODELIMA!!! i onda sad nakon 2 godine isprobam novi neki lg u ducanu, apsolutno jednako sranje ko i arena. grozno. nikad vise lg mobitel. cura mi ima cookiea, smrzava se, blue screen of death joj daje, itditd...
sad moram u kredit da i njoj uzmem desirea ;))
EDIT: da ne zaboravim, arena je bio flagship model firme, platio sam 1500 na pretplati na 2 god, a dandanas se prodaje za nevjerojatnih 3000 kn. 3000 KN!!!!!!!!!!!!
normalno da nemaju kupaca, kada se usporedi ekran između iPhona i LG-a (touchscreen) primjetit cete veliku razliku, LG ima pomalo spor software,..bla bla
blago je rec pomalo spor software...
ma sve je koma, sam ekran, kvaliteta kucista,
kamera, da ne nabrajam smjesan sustav
od obicnih do smartphonova..
reka san posli ovog lg vracan se na SE i
nikoji drugi mob..
nikad vise lg mobitel. cura mi ima cookiea, smrzava se, blue screen of death joj daje, itditd...
LOL
Dogodila mi se ista stvar, nisam mogao vjerovat
Ekran je potpuno poplavio i mob se odlučio trajno zamrznuti, a ja gledam WTF
A na areni vam se screensaver "uprzi" u ekran. Screensaver koji traje 20 sec. Iako sam odustao od paljenja ikakvih aplikacija na njemu, samo bi puka i reka da nema dovoljno memorije da upali fotoaparat. Mora da mu je multitask sa upaljenim satom gore desno u kutu bio prevelik problem. On screen tipkovnica jos kako tako u okomitom sms tipkanju ali u widescreen... katastrofa. Pa ni da imam grancice za prste ne bih mogao pikati po tom. 3 igre su dosle s njim i lg je rekao da nece dodavati nove igre za njega. A ako ste eventualno htjeli update firmwarea napravit, za sto vas pc suite prompta svaki put kad se spojite, ne moze se napraviti automatski, ne moze se napraviti manualno, nasao sam tutorial za flashanje koji se scrolla jedno 5 min, ima oko 70 koraka, a zadnji je bio "and maybe you succeed". Youtube nije radio preko wirelessa (update bi to rijesio), a preko 3g nije ni mogao raditi iz nekog razloga. Java igre ko java igre, neke ok, neke ocajne, accelerometar mislim da u nijednoj nije radio. Jedina pozitivna stvar bila je fotoaparat, ali kad morate gasit i palit mob svaki put kad ga hocete upalit, i ta pozitiva se nekako izgubi.
"U super, cek da slikam! ....
Cek cek....
Samo tren treba pin...
Evo...
Ode."