Live test: surfanje iz aviona

poruka: 14
|
čitano: 2.268
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Live test: surfanje iz aviona".
3 godine

Zašto je skype zabranjen?

Darth Vader
19 mjeseci

teroristi i to... :S

=)=):D:D=);)
4 godine

super je ova Live dojava.  a sad drekni "mučka đubradi ovo je bomba"  :))

ugodan let zelim i sretno {#}

23 mjeseca
Re: Live test: surfanje iz aviona
bomba povezana wlanom i aktivirana putem interneta. Vise se ne trebaju zrtvovati teroristi da aktiviraju napravu
Win Osama in hide and seek
4 godine

nije puno 11$ za 24 sata.   znaci sljedeci broj imamo 5-6 stranica sa ms samita. daj jos koju slikicu putnika :)

2 godine
malo zaigrano dijete kaže...

Zašto je skype zabranjen?

Mislim da je to zbog toga što je skype usko povezan sa mobilnom mrežom, tj mobitelima telefonima i slično, a svi znamo da je zabranjeno telefoniranje u avionu donekle (nisam se nikad vozio pa ne bih znao reć)

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
4 godine

Skype nije zabranjen u potpunosti - messaging je dopušten, ali pozivi nisu. Mislim da ima veze s odredbom FCC-a (Federal Communications Commission).

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
4 godine

Nemaju sve kompanije zabaranjeno korištenje mobitela tijekom leta ili bilo kojeg njegovog dijela. To valjda svi već znaju da je najobičniji mit.

A pogotovo skype nema veze sa naglim porastima EM zračenja mobitela prilikom uspostave poziva, dolaska i odlaska poruke i sl. :)

Najvjerojatnije da bi se uštedilo na konekciji, kad bi se svi nakeljili na Skype zagušilo bi mrežu, i upload i download. Ili to ili neka finta sa ugovorima bla bla, ne vidim drugi razlog :S

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
2 godine

Zato što se (bar mislim) pozivi iz telefona masno naplačuu preko kreditne kartice..

Kad bi se dopustio skype izgubio bi se taj dio profita..

4 godine
torrente kaže...

Ali neka prvo učita ovu stranicu{#}

http://boortz.com/mp3/archive/countdown.swf

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 mjeseci
Paolo2612 kaže...
torrente kaže...

Ali neka prvo učita ovu stranicu{#}

http://boortz.com/mp3/archive/countdown.swf

:D

Baš super, sad mogu torrenti držati na seedu dok sam i u avionu.

4 godine
J3ckYYY kaže...
bomba povezana wlanom i aktivirana putem interneta. Vise se ne trebaju zrtvovati teroristi da aktiviraju napravu

Bomba ce eksplodirati prijevremeno kad vidi da treba prvo pogledati reklamu i prihvatiti spam mailove.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
3 godine

Početkom februara sam bio na nekoj konferenciji na Floridi. Letio sam Lufthansom. Reklamirali su nekakvu testnu fazu interneta, a napomenuli su da se putnici suzdrže od razgovora (Skype i sl.) da ne smetaju ostalim putnicima.

这是我的个性签名
2 godine
Dženan kaže...

Početkom februara sam bio na nekoj konferenciji na Floridi. Letio sam Lufthansom. Reklamirali su nekakvu testnu fazu interneta, a napomenuli su da se putnici suzdrže od razgovora (Skype i sl.) da ne smetaju ostalim putnicima.

Radi se o dvije razlicite tehnologije. LH koristi uplink preko satelita(http://tinyurl.com/67lagea), dok usluga opisana u clanku koristi zemaljske bazne stanice. USAirways (i jos dosta drugih avio kompanija) za to koristi uslugu tvrtke Aircell (www.aircell.com).

Slucajno sam radio jedan projekt za njih pa sam se susreo sa time dok je jos bilo u testnoj fazi. Sto se Skypa tice, blokiran je samo kod nekih kompanija kako bi one i dalje mogle prodavati uslugu telefoniranja iz aviona na kreditne kartice (sto amerikanci vole koristiti).

BTW, CTO im je tip porjeklom iz HR...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice