Lollipop konačno krenuo prema originalnoj Xperiji

poruka: 3
|
čitano: 857
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lollipop konačno krenuo prema originalnoj Xperiji ".
15 godina
neaktivan
offline
Lollipop konačno krenuo prema originalnoj Xperiji

Baš neozbiljno od Sonya a i od naših mobilnih operatera! Pa, o ovoj nadogradnji se priča (i piše) još od veljače ... danas će, sutra će, za tjedan dana će i ... tako redom. Sada se nadam da će ipak uskoro (za tri-četiri dana) doći i na xperia Z modele.

 
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Re: Lollipop konačno krenuo prema originalnoj Xper

Bilo bi i vrime više, šta je previše čekanja, previše je...

9 godina
neaktivan
offline
Re: Lollipop konačno krenuo prema originalnoj Xper
Ne vjerujem da ce za tri cetiri dana.jer je prekjucer pusteno za hong kong i finsku moze se portat preko flashtoola eventualno al je to zaj....a za koji tjedan oce.ako imas uredjaj od operatera i duze a slobodni be prije i prije ce lte verzija znaci c6603.eto i ja cekam.prva vjest je bila u 12 mjesecu da ce bit u drugom pa nista.al bolje da je kasnije jer ove prijasnje verzije su imale djecije bolesti.a sony to voli ispeglati za razliku od ostalih proizvodjaca.imace je politika da se starijim uredjajima od 18mjeseci ne rade updatei tako da smo privilegirani a i sony je dao sluzbeno priopcenje da ce bit jos jedan update na 5.1 cak mozda i 5.2 tako da nije lose
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice