Ludi za tabletima s Osmicom

poruka: 18
|
čitano: 1.323
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ludi za tabletima s Osmicom".
4 godine

Ovo istraživanje mi je jako sumnjivo...ali dobro.

Zainteresirani su za Windows 8 tablet jer su naivni kao i pola ljudi ovdje na forumu, misle da će Windows 8 tableti izvršavati njihove postojeće aplikacije za Windows 7 {#}

17 mjeseci
Re: Ludi za tabletima s Osmicom
ja jedva cekam win8 i na mob, tablet i komp
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
3 godine
Virtua Fighter kaže...

Zainteresirani su za Windows 8 tablet jer su naivni kao i pola ljudi ovdje na forumu, misle da će Windows 8 tableti izvršavati njihove postojeće aplikacije za Windows 7 {#}

A zašto ne bi izvršavali? Ukoliko bude x86 procesor, a bit će naravno?

Čak i za ARM pretpostavljam da će biti pregršt aplikacija.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
3 godine

Mora Microsoft na neki način privući proizvođače tableta pa makar i sumnjivim anketama.

4 godine
moderator
Virtua Fighter kaže...

Pa hoće, jasno i glasno je najavljeno da hoće.

Domagoj
16 mjeseci
Virtua Fighter kaže...

Daj se informiraj malo...naravo da ce vrtiti sve sto je vrtila i sedmica, i to su i naglasili na konferenciji, to sam i sam isprobo s ovim preview-om, a i dali su ljudima 5000 tih tableta..pogledaj si po netu kolko su mocni.Znaci za razliku od ipada2, pravi dozivljaj interneta sa flashom, a ne kvadraticima po ekranu dok scrollas po ipadu...da ne pricam internet bankarstva..i sve ostalo sto zanima korisnike..

19 mjeseci
Mislim da je normalno da su ljudi u vecini za windowse na tabletima, ipak ih vecina koristi windowse na klasicnim kompjuterima pa zele isti dozivljaj i na tabletu... Nije mi sumnjiva anketa iz tog razloga.
2 godine

Pravi boom tableta se ocekuje tek dolaskom Windowsa 8. Za sada su to tipicne igracke koje koriste "fun factor", kada ce covjek moci pokretat autocad,dw i druge normalne "radne" programe, onda ce to vec biti druga stvar, te drugi dozivljaj.
In the end there will be only ( c )haoss ...
4 godine

Je, izvinjavam se, moja greška...pobrkao sam nešto, to se odnosilo na ARM tablete, da neće biti kompatibilni.

18 mjeseci
cad, dw itd na 7 ili 10 inčnom tabletu? good luck :D
19 mjeseci
Spajanje periferije na tablet (monitor, tastatura, miš...) i lakši je rad za stolom... Pa ga poneseš i imaš ga za po... bilo gdje...
4 godine

I mene je zainteresovao Win8 Tablet :D Konacno ce tablet sluziti necemu osim za citanje knjiga i igranja igrica (filmove, internet i muziku nisam racunao XD). Da ja fino mogu instalirati AutoCAD i slicne programe i pokazivati gdje god odem projekte :D

http://vgm.tv/
2 godine

Nije to ništa čudno.

Štoviše, Windows će zgaziti konkurenciju na mobilnim platformama.

Osobno mi ne smeta, jer čini se da će Windows biti jedina stvar koja će mi omogućiti rad sa tabletom za specifične uvjete koji mi trebaju, a za obične korisnike ne treba niti komentirati koliko će značiti kompatibilnost kućnog računala i tableta.

Ukratko, Android frikovi (i sam koristim nekoliko uređaja na Adroidu) uskoro će imati novu žrtvu za pljuvanje :)

21 mjesec
Domagoj kaže...

Pa hoće, jasno i glasno je najavljeno da hoće.

Što ne znači da će biti tako.

Sjeti se samo najave za novi file system koji je trebao zamijeniti NTFS, mislim da je bio najavljen u Visti.

Mada ne sumnjam u proboj Win 8 na tržište tableta, pa cijeli OS su napravili u smjeru podilaženja korisnicima tableta i smartphone-a. Još ako sinkronizacija bude jednostavna eto ih na konju.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
2 godine

Evo ja bi volia imat windowse na mobitelu i tabletu (polu tablet polu laptop, oni transformator) i isti sustav na pc-u - tako da je sve u kompletu i da je sve isto. Eto.

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=v-nNksBWxNI
4 godine

Aha, kao sto su gazili sa zuneom, kin, vm6 i wp7, bob, playforsure itd... {#}

Drums guitar and death.
4 godine

Interesantno kako uvijek krene prepucavanje i pljuvanje cim se pocmu usporedjivati Apple, Android i Windowsi. Evo da se i ja pridruzim. iPhone mi ima buraz, a ja imam tablet sa Androidom i na svoj HD2 sam stavio WP7. iPhone i Android su vrlo slicni, a WP7 DALEKO graficki odskace od oboje spomenutih. Daleko do toga da WP7 nema totalnih idiotarija i da je po mogucnostima daleko iza WP6 ali je to tako sa svim telefonima. Grafika, tj UI, na WP7 je perfektna! Mrak! Tako se to radi!

Sto se tice Win8 po prvi puta postojat ce "ista" verzija za ARM i x86. Naravno da ARM nece moci vrtiti x86 aplikacije osim u nekakvom emulatoru sto ce biti presporo. Medjutim, ono sto svi ne vidite je da sto god se gore nalazilo od hardwarea to nikada nece moci zamjeniti PC. Razlog je vrlo jednostavan: hladjenje i potrosnja. Bilo bi lijepo imati telefon (tablet) koji ima snagu danasnjeg laptopa. Kada je na bateriji onda trosi kao telefon, a kada se zasteka u struju radi ko laptop. Lijepe zelja koje nece jos jako dugo biti ostvariva. Ako se i sredi potrosnja ostaju dimenzije i zagrijavanje (zagrijavanje je vezano uz potrosnju).

Dal ce Microsoft uspjeti nesto napraviti sa Win8 ne znam. Apple je idealan primjer da besplatni OS nije uvijet. Ipak, ime je ime.

4 godine
Smooth Operator kaže...
Virtua Fighter kaže...

A zašto ne bi izvršavali? Ukoliko bude x86 procesor, a bit će naravno?

Čak i za ARM pretpostavljam da će biti pregršt aplikacija.

pa ja imam HP 912 smartphone 3 godine star sa win 6.1 i na njemu imam i office mobile

dokumenti sa ovoga se bez problema kopiraju na stolne win od 2000 pa novije

sinkronizacija outlooka je bezgrešna - sastanci i taskovi se kopiraju bez problema

jedina mana je maleni ekran i brzina jer imam samo ARM 920T na 416 MHz

ako krenemo od toga kome je najmjenjen taj tablet možete ga korisiti u

• restoranima - konobari ga koriste za narudžbe i izradu računa
  • prodavači - svih vrsta i profila omogućuje im mobilnost
  • savjetnici, menageri, PR, HR i slično
  • nastavnici u školama i konačno zašto ne učenici umjesto kila knjiga da ih imaju u pdf

svima njima treba samo:

čitanje html, pdf i nešto malo worda i excela (recimo iz starog works paketa)

možda za poslati email

i kakva lakša aplikacija (makar i ipad može bez poblema vrtiti stare knjigovotstvene programe) tako da ne vidim tu problema

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice