Lumia 910 za Europu?

poruka: 11
|
čitano: 853
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Lumia 910 za Europu?".
4 godine
Lumia 910 za Europu?

Što prije dođe, to bolje! Mobitel je očigledno vrlo dobro izrađen.

5 mjeseci
Re: Lumia 910 za Europu?
Jedino sta mi smeta kod serije Lumia je WP7,da ima Android kupio bi je al ovako ne
4 godine
Lumia 910 za Europu?

Jedino sto ti smeta...pa to jest "poenta" ovog telefona.

Ako hoces vec dobar Android kupi SGS2, ili cekaj SGS3.

3 godine
FireMan97 kaže...
Jedino sta mi smeta kod serije Lumia je WP7,da ima Android kupio bi je al ovako ne

Već sada je windows phone 7 jako dobar OS. Istina jos uvijek nedovoljno dobar da bi mogao konkurirati Android OS-u, al po meni dovoljno dobar da bude konkurencija iOS-u...90% ljudi koji kažu da windows phone ne valja, nikad nisu ni vidjeli ni imali windows phone uređaj u ruci. POZDRAV!

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
4 godine
Lumia 910 za Europu?

Ja imm SGS i HTC 7 Trophy... Zasad mi je SGS primarni telefon (sa ICS 4.03 romom)... Ali kad se na WP7 pojave Viber, Skype i mZABA; odoh ja zauvijek na WP7 :)

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
3 godine
Gerontius kaže...

Ja imm SGS i HTC 7 Trophy... Zasad mi je SGS primarni telefon (sa ICS 4.03 romom)... Ali kad se na WP7 pojave Viber, Skype i mZABA; odoh ja zauvijek na WP7 :)

Takodjer imam thophy...Meni isto fali skype, al bilo je dosta najava, tako da bi trebo uskoro doc. A sto se tice vibera, imas dost aplikacija tog tipa, npr. ja koristim what's app.

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 18:32 (pusic008).
4 godine
Lumia 910 za Europu?

Kupio sam http://www.sports-tracker.com/blog/hrm/ koji radi samo na Nokia Symbian i Android telefonima.

Windows Phone i iPhone imaju kako oni kazu 'closed interface' i ne mogu koristiti ovaj bluetooth uredjaj.

Nije mi jasno zasto je i Microsoft kao i Apple toliko zatvoren, pa sam Windows je toliko popularan zbog svoje otvorenosti?

11 mjeseci
pusic008 kaže...
FireMan97 kaže...

Već sada je windows phone 7 jako dobar OS. Istina jos uvijek nedovoljno dobar da bi mogao konkurirati Android OS-u, al po meni dovoljno dobar da bude konkurencija iOS-u...90% ljudi koji kažu da windows phone ne valja, nikad nisu ni vidjeli ni imali windows phone uređaj u ruci. POZDRAV!

takvi isti govore za iphone/ipad da nevalja

jedva cekam da dodje, valjda ce biti po prihvaljivim cijenama. lumia 910 sa 4.3 inhca je pun pogodak, sto je veca to je ljepsa

Had a dream I was king, I woke up still king
3 godine
Indestructible kaže...
pusic008 kaže...
FireMan97 kaže...

takvi isti govore za iphone/ipad da nevalja

jedva cekam da dodje, valjda ce biti po prihvaljivim cijenama. lumia 910 sa 4.3 inhca je pun pogodak, sto je veca to je ljepsa

Iphone pored danasnjih mobitela je smjesan....I sam sam imao iphone 3gs, u to vrijeme je bio odličan, jedan od najboljih mobitela tada. Al u zadnje vrijeme, pojavom samsung galaxy-a, htc sensation mobitela, pa i windows phone uređaja, iphone je samo jedan prosjecan mobitel, koji malo po malo, po svim statistikama gubi udio na tržištu. Nisam zadrti apple-ovac da kad kupim to, hvalim i kupujem cijel zivot, nego cu kupit ono sto mi se najvise svidja, i sto je po meni najbolje! Slicna stvar ce vjerovatno postat i za iPad. Samo sto jos uvijek sto se tice tableta nema prave konkurencije, al mislim da ce se i tu situacija promjenit

11 mjeseci
Lumia 910 za Europu?

kako god, ja ako se nekad ne odaberem za nokiu u buducnosti iduci mobitel ce biti iphone, zato sto mi se jednostavno svidja, brz i fluidan os, aplikacija nikad dosta, odlican touch screen

Had a dream I was king, I woke up still king
4 godine
Lumia 910 za Europu?

Važnije pitanje od toga kad stiže u Evropu, je kad će cijene tog mobitela kod mobilnih operatera, biti slične onima kod tih istih telekom operatera u EU!?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice