M SAN nagrađuje čitatelje Buga

poruka: 15
|
čitano: 1.043
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "M SAN nagrađuje čitatelje Buga".
2 godine

Ovo je odlično, nego me zanima ako netko zna koliko dugo traje licenca na kupljeni proizvod?? Hvala.

4 godine
protjeran

jeej! Kolko mi onda dođe onaj samo antivirus u linksu ako sada košta 245? Neda mi se računati. Sramim se

>>>>>>>HVALA<<<<<<
3 godine
moderator
RE: M SAN nagrađuje čitatelje Buga
MasterOfDisaster kaže...

Ovo je odlično, nego me zanima ako netko zna koliko dugo traje licenca na kupljeni proizvod?? Hvala.

Vjerojatno je to jednogodišnja licenca.

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407
2 godine
lzgr kaže...

jeej! Kolko mi onda dođe onaj samo antivirus u linksu ako sada košta 245? Neda mi se računati. Sramim se

Pa onda bi koštao 196 kn, ali moraš otići na M-SAN-ovu stranicu i vidit kod kojih partnera vrijedi popust.

2 godine
F1-IVO kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Vjerojatno je to jednogodišnja licenca.

A to je onda puno novaca, i šta onda svake godine toliko novaca, a jel dobijem besplatni upgrade kad izađe nova verzija npr. KIS 2012?

Ispričavam se radi duplog posta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 18:31 (MasterOfDisaster).
4 godine

Tko ima para na bacanje neka kupuje s kojekakvim "popustima" kod nas, za sve druge;

http://cgi.ebay.com/KASPERSKY-INTERNET-SECURITY-2011-1-YEAR-3PCS-2010-/280555829826?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41526e3a42

Oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam....
2 godine
ivaninho kaže...

Tko ima para na bacanje neka kupuje s kojekakvim "popustima" kod nas, za sve druge;

http://cgi.ebay.com/KASPERSKY-INTERNET-SECURITY-2011-1-YEAR-3PCS-2010-/280555829826?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41526e3a42

Jedini problem je što šalju samo u SAD-u i nigdje drugdje, a pošto sam iz Hrvatske to bi mogao biti problem Izlanuo se. Vidi pod SHIPPING - UNITED STATES.

Tako da ništa od te tvoje primamljive cijene - sve ima svoju cijenu.

Ali evo linka sad sam našao koji šalje u Hrvatsku:

http://cgi.ebay.com/NEW-Kaspersky-Internet-Security-2011-1yr-3-PC-User-2010-/110577411260?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19beed64bc

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 20:26 (MasterOfDisaster).
2 godine
3 godine

@masterofdisaster

365 dana vrijedi licenca i naravno da je besplatan upgrade na kis2012 kad izadje, ja sam tako sada upgredao sa 2010 na 2011 (kupio 2010 kis).

4 godine
MasterOfDisaster kaže...

Jedini problem je što šalju samo u SAD-u i nigdje drugdje, a pošto sam iz Hrvatske to bi mogao biti problem Izlanuo se. Vidi pod SHIPPING - UNITED STATES.

Tako da ništa od te tvoje primamljive cijene - sve ima svoju cijenu.

Ali evo linka sad sam našao koji šalje u Hrvatsku:

http://cgi.ebay.com/NEW-Kaspersky-Internet-Security-2011-1yr-3-PC-User-2010-/110577411260?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19beed64bc

Pošalje ti preko e-maila (što i hoće) kodove i to lijepo upišeš, što će ti kutija?!

4 godine

Zar ti ne vidiš da je to KIS 2010?! On ima mnogo problema, kao što je blokiranje Appleove stranice kad je uključen i mnogi drugi bugovi!

3 godine
moderator
ivaninho kaže...

Zar ti ne vidiš da je to KIS 2010?! On ima mnogo problema, kao što je blokiranje Appleove stranice kad je uključen i mnogi drugi bugovi!

To nekad dobro dođeBelji se.

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407
3 godine
ivaninho kaže...

pa besplatno ga nadogradis na KIS 2011 i ispravis probleme

4 godine

imadeju viska novca nakon e-matice pa sada malo dijele popuste uokolo? Šutim

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
2 godine
ivaninho kaže...

Bila je postavljena pogrešna slika, međutim to je sada ispravljeno da ne bi došlo do zabune. Radi se o softveru Kaspersky Antivirus i Internet Security 2011.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice