Ovo je odlično, nego me zanima ako netko zna koliko dugo traje licenca na kupljeni proizvod?? Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jeej! Kolko mi onda dođe onaj samo antivirus u linksu ako sada košta 245? Neda mi se računati. 
Ovo je odlično, nego me zanima ako netko zna koliko dugo traje licenca na kupljeni proizvod?? Hvala.
Vjerojatno je to jednogodišnja licenca.
jeej! Kolko mi onda dođe onaj samo antivirus u linksu ako sada košta 245? Neda mi se računati. 
Pa onda bi koštao 196 kn, ali moraš otići na M-SAN-ovu stranicu i vidit kod kojih partnera vrijedi popust.
Vjerojatno je to jednogodišnja licenca.
A to je onda puno novaca, i šta onda svake godine toliko novaca, a jel dobijem besplatni upgrade kad izađe nova verzija npr. KIS 2012?
Ispričavam se radi duplog posta.
Tko ima para na bacanje neka kupuje s kojekakvim "popustima" kod nas, za sve druge;
Tko ima para na bacanje neka kupuje s kojekakvim "popustima" kod nas, za sve druge;
http://cgi.ebay.com/KASPERSKY-INTERNET-SECURITY-2011-1-YEAR-3PCS-2010-/280555829826?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41526e3a42
Jedini problem je što šalju samo u SAD-u i nigdje drugdje, a pošto sam iz Hrvatske to bi mogao biti problem
. Vidi pod SHIPPING - UNITED STATES.
Tako da ništa od te tvoje primamljive cijene - sve ima svoju cijenu.
Ali evo linka sad sam našao koji šalje u Hrvatsku:
@masterofdisaster
365 dana vrijedi licenca i naravno da je besplatan upgrade na kis2012 kad izadje, ja sam tako sada upgredao sa 2010 na 2011 (kupio 2010 kis).
Jedini problem je što šalju samo u SAD-u i nigdje drugdje, a pošto sam iz Hrvatske to bi mogao biti problem
. Vidi pod SHIPPING - UNITED STATES.
Tako da ništa od te tvoje primamljive cijene - sve ima svoju cijenu.
Ali evo linka sad sam našao koji šalje u Hrvatsku:
http://cgi.ebay.com/NEW-Kaspersky-Internet-Security-2011-1yr-3-PC-User-2010-/110577411260?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19beed64bc
Pošalje ti preko e-maila (što i hoće) kodove i to lijepo upišeš, što će ti kutija?!
Zar ti ne vidiš da je to KIS 2010?! On ima mnogo problema, kao što je blokiranje Appleove stranice kad je uključen i mnogi drugi bugovi!
Zar ti ne vidiš da je to KIS 2010?! On ima mnogo problema, kao što je blokiranje Appleove stranice kad je uključen i mnogi drugi bugovi!
To nekad dobro dođe
.
pa besplatno ga nadogradis na KIS 2011 i ispravis probleme
imadeju viska novca nakon e-matice pa sada malo dijele popuste uokolo? 
Bila je postavljena pogrešna slika, međutim to je sada ispravljeno da ne bi došlo do zabune. Radi se o softveru Kaspersky Antivirus i Internet Security 2011.